Herkut parempiin suihin

tunnetila: ähky

specialsrisottopasta dessert sparkling

Ai että mitä minulle kuuluu? Yksi sana kuvaa tämän hetkistä fiilistäni: ähky. En ole koko viikkona ajatellut oikeastaan mitään muuta kuin ruokaa. Olen syönyt tällä viikolla ulkona joka ilta, ja illallisten lisäksi söin vielä yhtenä päivänä lounaaksi voisulassa uiskentelevat silakkapihvit perunamuusilla. Vaikka tiesin edessä olevista illallistreffeistä en vain voinut vastustaa muusin ja rapeiden silakkapihvien yhdistelmää. Kyllä muuten tietää syöneensä viikon, olo on kuin Michelin ukolla!

Kuluneen viikon ohjelmassa on ollut parit illallistreffit ystävien kanssa, sekä kauneusilta bloggaajaporukalla kotimaisia herkkuja tarjoavassa ravintola Juuressa. Tiistaina vietin pitkän ja herkullisen illan toisella bloggaajaporukalla kun pääsimme tutustumaan ravintola Vapianon historiaan, ruokalistaan ja tuoteuutuuksiin. Maistelimme viittä alkuruokaa (kolme salaattia, kaksi erilaista bruscettaa), kolmea pääruokaa (suosittelen ehdottomasti maistamaan Vapianon valikoimiin tällä viikolla tulleita risottoja, molemmat uutuudet niin hyviä!) ja niin ikään kolmea jälkiruokaa, ja kotiin lyllersin viimeisillä voimillani housun nappi auki. Kaikkea eteen tullutta teki mieli vähän maistaa, ja kun maut olivat niin hyviä, niin annos toisensa jälkeen katosi suuhuni kuin varkain. Kyllä italialainen keittiö vaan on yksi ehdottomista lemppareistani!

Ja jottei ähky tähän loppuisi, alkaa tänään (3.10.) Cityn SYÖ!-viikot. Voi apua! Olen yleensä yrittänyt käydä SYÖ!-viikkojen aikana ainakin yhdessä itselle uudessa ravintolassa syömässä, SYÖ!-viikkojen ajan kun mukana olevissa ravintoloissa saa valikoituja annoksia kympillä (10€). Saapa nähdä löydänkö tieni myös tällä kertaa johonkin uuteen paikkaan illallistamaan.

Jos ihan totta puhutaan, niin paasto tai kunnon detox-kuuri tuntuisi tämän mässäilyviikon jälkeen mielekkäämmältä vaihtoehdolta, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin eipä aikaakaan kun istun ravintolassa ruokalista kädessäni ja vatsa kurnien valitsen listalta jotain sellaista jota ei normaalisti tulisi ehkä tilattua. Kympillä uskaltaa jo vähän testailla uusia juttuja eikä niin helposti takerru niihin vanhoihin ja tuttuihin makuyhdistelmiin. Ihanaa ja herkkujen täyteistä viikonloppua Teille kaikille!

0

(4) Kommentit

  1. Jenni says:

    Ihanan näköisiä annoksia! Tuli ihan hirvee nälkä! 🙂 Italialainen ruoka on kyllä parasta.

    1. Heh, mä olen syönyt koko viikon ja kun katsoin taas näitä kuvia niin tuli hirvee nälkä! 😀 Kun mikään ei riitä… 😉

  2. Ihana kun olit mukana!

    1. Kiitos Ulla, oli tosi kivaa! Nam! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.