Hullun iloinen

tunnetila: ilo

BalmuirKävin Stockan Hulluilla Päivillä eilen ja toissapäivänä. Keskiviikon ostostärppinä minulla oli Balmuirin pehmeä kashmirpipo, eilen ajattelin käydä koettamassa onneani niin ikään Balmuirin pyyhkeiden kanssa.

Näytti siltä, että suunnilleen kaikkia muita kuvastotuotteita oli tarjolla edelleen pilvin pimein, mutta jokaisen myynnissä olleen Balmuirin kohdalla myytiin ”ei oota”. Hullujen Päivien tarjouksena olleet Balmuirin kashmirpipot ja huivit oli myyty kuulema loppuun jo heti aamulla seitsemän jälkeen, ja ensimmäiset loppuneet pyyhkeet oli niin ikään juuri nuo Balmuirit. Ihan mahtavaa!

Jäin siis itse ilman Hullareiden Balmuir-tarjouksista, mutta se ei tällä kertaa harmittanut lainkaan, sillä suurin tunteista oli ilo. Pikkuruinen Oulusta ponnistava brändi on löytänyt asiakaskuntansa ihan täydellisesti ja tuotteet viedään käsistä. En voisi olla iloisempi Balmuirin menestyksestä ja heidän upeista ja laadukkaista tuotteistaan. Hyvä Balmuir, teillä on vain taivas rajana!

Oletteko itse tehneet Hulluilta Päiviltä ostoksia liikkeistä tai verkkobutiikista? Itse löysin keskiviikon kierroksellani Balmuirin sijaan jotain vaaleanpunaista, jonka pitkän pohdinnan jälkeen kannoin hämmästellen kotiin…

0

(9) Kommentit

 1. Kay says:

  Minä kävin keskiviikkona hakemassa Sorelit, nyt kelpaa mennä metsässä koissun kanssa 🙂 Ja nappasin myös tuollaisen sinisen Balmuirin pipon, Tampereella niitä oli puoli ysin aikaan vielä hyvin jäljellä eli ehkä täällä Balmuir ei ole vielä ihan niin pop 😉

  1. Oho, vai oli Tampereella Balmuirin pipoja saatavilla vielä tuohon aikaan?! Vitsit kun olisin tiennyt niin olisin pyytänyt sinua ostamaan itsellenikin tuon pipon. 🙂 Tosin olisin halunnut kyllä sovittaa sitä ensin. Näytän 99% pipoista ihan kamalalta. 🙂

 2. Minä en jaksanut lähteä paikan päälle ryysimään, mutta netistä onnistuin nappaamaan havittelemani Tiger of Swedenin villakangastakin. Ne myytiin minuutissa loppuun, joten hyvä tuuri kävi. Takki oli noin puoleen hintaan, joten aika hyvä diili. Enää odottelen takkia saapuvaksi, jotta näen, onko se ensinnäkään oikean kokoinen ja muuten sopiva. Onneksi Hulluilla päivilläkin on palautusoikeus 🙂 Toivottavasti takki on sopiva ja laadukkaan tuntuinen!

  1. Minuutissa loppuun?! No huh huh! Onnea että sait napattua sen itsellesi. Toivotaan että koko on hyvä ja saat siitä itsellesi hyvän takin vuosiksi eteenpäin!

 3. SatuKoo says:

  Petollisesti Stockmann on ihan työpaikan vieressä, niin sinne vaan väkisinkin ajautuu hullujen päivien aikaan 😀
  Urheiluliivit ja rintsikat tuli ostettua ja niiden siivellä heräteostoina toppatakki ja useampia paitoja. Onneksi voi sitten kotona rauhassa vielä miettiä, että onko kaikki ihan välttämättömiä ja mennä sitten hullareiden jälkeen nolona palauttelemaan, jos onkin hullaantunut liikaa 🙂
  Balmuirin tuotteet on kyllä ihanan pehmoisia.

  1. Hahhahhaha, ihan paras heräteostos, TOPPATAKKI! 🙂 Yleensä heräteostot on jotain ihan pientä, tuo on jo aika hyvä saavutus. Onni kyllä että tuo palautusoikeus on olemassa myös Hullareiden tuotteille. Nim. tuijottelen edelleen vaaleanpunaista ostostani enkä osaa päättää pidänkö sen vai vienkö takaisin..

 4. Voi ei, sulle kävi huono tuuri kun he olivat myyneet koko aamupäivän eioota Balmuirin huiveja, mutta sitten jostain varastosta olikin noin kolmen maissa löytynyt kolme lootallista lisää ja sitten illalla siellä niitä olikin taas :/

  1. Eikä?!?!? Voi plääh! Paikalla täytyisi olla tasan seitsemältä kun liike avataan, tai sitten iltapäivällä jos varastoista löytyykin tavaraa. Tai sitten seuraavina päivinä saattaa tulla myös palautuksia, mutta en kyllä jaksa kytätä tuotteita moisella intensiteetillä. 🙂

 5. […] kirjoitan aiheesta tänään? Noh, se Hulluilta Päiviltä ostamani laukku mietityttää edelleen. Laukun muoto on klassisen kaunis, koko juuri sopiva, nahka laadukas ja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.