Herkkuhetki

tunnetila: tykkäys

teehetki2

Siitä asti kun muutin lapsuudenkodistani omaan kotiin, olen käyttänyt astioina pääasiassa Arabian/Iittalan valkoista Teemaa ja valkoisia Ego-astioita. Lahjaksi on tullut vuosien varrella muutama Muumimuki joista en oikein pidä, mutta Muumimukeja on silti käytetty satunnaisesti kahvin juontiin. Nyt päätin hankkiutua eroon noista muutamasta nurkissa pyörivistä Muumista ja ostin tilalle kuusi Pantone -mukia.

En olisi mitenkään osannut valita lempivärejäni kymmenien Pantone-värien joukosta, joten pääsinkin helpolla kun bongasin kuusi priimakuntoista mukia eräästä FB:n kirppisryhmästä. Mukien värit oli valittu settiin valmiiksi ja kaikki värit miellyttivät silmääni. Mukana oli myös musta muki jonka ajattelin heti ottaa itselleni jokapäiväiseen käyttöön, mutta kuinka ollakaan, lempparikseni nousi intensiivinen punainen (Pantone 186 C) jonka valitsin teemukikseni välittömästi.

Kattaus muuttuu aivan eri näköiseksi kun pöydässä ei olekaan pelkästään valkoisia astioita vaan mukana on kirkkaita värejä. Tykkään vaihtelusta (näin kahdenkymmenen valkoisen vuoden jälkeen…) hurjasti!

Minkä värisillä astioilla Te katatte pöytänne?

teehetki7punainen muki Pantone, pöytäliina second hand, ruskea-valkoinen muki Arabia 100 vuotta – juhlamallisto,
servetti Finlayson, teejuoma Higher Living: Sweet Chili*, italialaiset leivonnaiset Vapiano*,
tumma minttusuklaa Seed and Bean* 

teehetki3 teehetki4 teehetki5 teehetki6teehetki1

0

(4) Kommentit

  1. No mun on ihan turha vastata tuohon varsinaiseen kysymykseen (mustalla tietysti!) mutta tulin vaan ihastelemaan tuota Pantone-mukia! <3

    1. Ah, jäi sanomatta, että mulla oli vuosia sitten tuollainen musta mutta se jäi eräälle työpaikalle. Nyt minulla on toimistolla eri mallisia melamiinisia Pantone-mukeja mutta aina haaveilen tuosta perusmallista edelleen. 😀

      1. Voi ei! Mulla jäi kerran yhdelle vanhalle työpaikalle terveyssandaalit jotka olisivat olleet nyt viimeiset vuodet kuuminta hottia. Harmittaa vietävästi! 🙂

    2. Pantone -mukit on kyllä ihania! Olen aivan ihastunut niihin näiden parin viikon kokemuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.