Pörröinen bomber

tunnetila: ihastus

121014 eka

Olen viettänyt kaksi viimeisintä viikonloppua kotona. Ja kodilla tarkoitan todella KOTONA. Toissa viikonloppuna tulin perjantaina töistä kotiin ja seuraavan kerran poistuin asunnosta ulos maanantaiaamuna kun läksin töihin. Viime viikonloppuna kävin sunnuntaina ruokakaupassa, siinä kaikki ulkoilut tuolta viikonlopulta. Jestas miten olen kaivannut kotona olemista!

Television katsominen on minulle harvinaista arjen luksusta ja menneinä viikonloppuina olen katsonut elämäni ensimmäiset jaksot sarjoista Vain elämää ja Tanssii tähtien kanssa. Tanssiohjelmasta en voi edelleenkään sanoa syttyväni, mutta Vain elämää on saanut tämän tädin sydämen sykkimään Elastisen tahtiin. Miten joku voikin olla niin vilpitön ja hyväntuulinen?! Silkkaa rakkautta koko Ela!

121014 kolmasneuletakki Valentine Gauthier pour Vila*, huivi Balmuir*,
farkut Cubus, tennarit Tiger of Sweden

121014 toka 121014 vaaka2

Silkkaa rakkautta on myös Vilalta saamani Valentine Gauthier pour Vila -malliston villainen bomber*. Ranskalaissuunnittelija Valentine Gauthier on suunnitellut Vilalle yhdeksän vaatteen erikoismalliston Vilan 20v synttäreiden johdosta. Pääsin tutustumaan malliston tuotteisiin jo ennen malliston lanseerausta (mallisto tuli myyntiin lauantaina 11.10.) ja täytyy sanoa että harvoin olen nähnyt näin laadukkaita vaatteita ketjuvaateliikkeissä.

Toki vaatteet ovat hintaluokaltaan eri tasoa mitä Vilan perusmallistot, mutta niin ovat vaatteissa käytetyt materiaalitkin. Iso osa vaatteista on valmistettu paksusta silkistä, vaatteiden saumat on pussisaumoja ja neuletakissani on maailman pehmoisin viskoosijerseyvuori. Olen kärsinyt vuosikausia herkän ihon ja karhean villan toimimattomasta yhdistelmästä ja moni ihana neule on jäänyt kauppaan pistelyn ja kutittamisen vuoksi.

Miksen ole ennen ymmärtänyt etsiä vuorillisia neuleita?! Onkohan niitä edes olemassa? Jos ei ole niin niitä ehdottomasti pitäisi olla. Tämä takki on päällä kuin pumpulia, ja ihan hurjan lämmin!

Jos vielä palataan tuohon television viikonloppukatseluun niin katsoin myös lauantaina ensimmäisen Putouksen uudella tiimillä. Nauroin vedet silmissä Antti Holman Kristiina ”Kissi” Vähä-Hiilarille. Ai jestas miten loistava hahmo! En muista milloin viimeksi olen nauranut niin katketakseni kun Kissin pullisteluille.

Seuraatteko Te noita suomalaisten suosikkiohjelmia?

0

(4) Kommentit

  1. Kati says:

    Tää asu on napakymppi!! 🙂

    1. Voi kiitos Kati! Asussa on kyllä käytössä kaikki suosikkivaatteeni. 🙂 Mukavaa arkipukeutumista parhaimmillaan.

  2. Jaana says:

    Upea bomber! En ole ollenkaan bomber-tyyppinen ihminen, mutta tuon bomberin haluan kyllä hankkia itselleni. Yksi vaate jossa on samassa bomberin ja neuleen parhaat puolet!

    1. Mietin Jaana ihan samaa! Olen testaillut bombereita viime vuosien aikana vaikka kuinka monta, mutta ne eivät vain sovi tyyliini lainkaan. Tämä neuleen ja bomberin yhdistelmä taas oli niin täydellinen, että tätä en voinut enää vastustaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.