Valokuvan voima

tunnetila: järkytys

161014_ekaOn päiviä, jolloin kaikki on ihan hyvin. Aamulla päälle valikoitunut asu tuntuu koko päivän omalta ja fiilis tuossa asussa on mukava ja rento. Töissä ei ole liian kiire vaan ehtii käydä rauhassa lounaalla ja suunnitella työkavereiden kanssa yhteistä teatteri-iltaa. Kaiken lisäksi työkaveri innostuu työnteon lomassa napsimaan asukuvia. Kaiken pitäisi olla hyvin.

Tauolla napsittuja kuvia katsoessa huomaa kuitenkin että näyttää ihan järkyttävältä! Hiukset näyttävät rasvaisilta ja sojottavat minne sattuu, unettomat yöt näkyvät naamasta, päällä on tolkuton turvotus ja koko habitus on todella nuutunut. ”Hyvänen aika, näytänkö mä oikeasti tuolta?!”

Tuollaisen päivän jälkeen on ihan ok jättää kasvokuvat julkaisematta ja marssia suoraan Pür Hyvinvointikauppaan. Pyytää esite detox-kuureista, valita itselle sopivin kuuri ja sopia päivä jolloin noutaa puhdistautumispaketin. Nyt jumaliste lähtee kuona-aineet, nuutuneisuus ja turvotus tästä naisesta!

Itseinho, voi minkä mahtavan boostin se elämään antaa silloin kun se oikein kunnolla iskee! Ja tietysti tuo oman valokuvan näkemisestä alkusysäyksen saanut kohtaus tulee juuri sinä päivänä, kun t-paidassasi lukee ”Never Complain, Never Explain” (t-paita Object*).

Kiitos kuvasta Heidi

0

(7) Kommentit

 1. Tarja says:

  Minä järkytyn AINA, kun näen valokuvia itsestäni. En ole joko tippaakaan valokuvauksellinen tai sitten vain todella näytän siltä kuin kuvatkin – en vain ymmärrä, miten se peili vääristää niin paljon 🙂 Itseinho ei ole mikään kiva tunne, mutta joskus se voi olla se tarvittava sysäys siihen, että lähtee muuttamaan elämäänsä terveellisempään suuntaan. Itse olen yrittänyt lisäillä liikuntaa elämääni ja aina, kun se onnistuu, niin olo on paljon parempi. Harmi vain, kun vuorokaudessa on niin vähän tunteja, niin en ehdi lenkille riittävän usein 🙁

  Mutta kyllä se tästä ja by the way: tosi kiva asu taas!

  Ihanaa viikonloppua! <3

  1. Tarja says:

   Piti tulla lisäämään vielä, että se sinun ”tolkuton turvotuksesi” ei kyllä näy kuvassa tänne päin (ja olen minä sinun kuviasi aika monta nähnyt, joten vertailupohjaa on). Mutta tiedän kyllä, mitä turvonnut olo on ja kun siltä tuntuu, sen myös omasta mielestään näkee, vaikka muut eivät näkisikään 🙂 Ja kerro muuten siitä detox-kuurista sitten enemmän, sillä olen pohtinut sellaista joskus itsekin, mutten ole osannut moisiin puuhiin ryhtyä. Voisi tehdä tällaiselle (keski-ikäiselle) helposti turpoavalle ihan hyvää.

   1. Heh, minun turvotukseni näkee naamasta. Hyi että mikä pöhöttynyt ilmestys. 🙂 Kiva kuulla että detox-kuuri kiinnostaa. Kirjoittelen sitten raporttia siitä miten onnistuin ja miltä tuntui. Kokeilen nyt uutta kuuria, joten jännittävää se tulee olemaan itsellenikin.

  2. Hah Tarja! Minäkin näytän mielestäni ihan erilaiselta mitä valokuvissa! 🙂 Nyt blogin kautta olen oppinut vähän jo katsomaan itseäni valokuvista, mutta aika kamalaa se on edelleenkin. 🙂

   Kiitos asukehuista! Tuollaisissa rennoissa (musta-harmaissa)-asuissa sitä itse aina viihtyy parhaiten. 🙂

 2. HeidiV says:

  Tuttu fiilis… joskus tosin kuvat onnistuu, joskus ei. Ja ne epäonnistuneet menee vielä Facebookiin… :/

  Onneksi on tulossa yhdet juhlat, joita varten olen tilannut meikin & kampauksen; saan buustia itsetunnolle kun pääsen ammattilaisten käsiin!

  Ja tosiaan, kiva asu kyllä!

  1. Oih, ihanaa Heidi että sinulla on tiedossa juhlat joihin saat ihan kampauksen ja meikinkin! Voi että, olisipa ihana kerrankin oikein kunnolla laittautua johonkin tilaisuuteen!

 3. […] ← Edellinen 19.10.2014 09:15 […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.