Hulinaviikonloppu

tunnetila: ilo

181014 eka181014 toka181014 kolmas

Voi mikä ihana viikonloppu takana, ja hauskuus jatkuu vielä tämän päivän!

Torstainen itseinho hellitti hieman kun pääsin aloittamaan perjantaiaamun Glo Hotel Kluuvin aamiaisella äärimmäisen mielenkiintoisessa seurassa. Tapasin aamiaisen merkeissä IsaDoran kansainvälisen meikkitaiteilijan, Stephan Oien, jota haastattelin hieman meikkaamiseen liittyvistä jutuista. Aamiaisen jälkeen Stephan sai vapaat kädet ja toteutti minulle upean meikin IsaDoran uutuustuotteilla. Palaan meikkiin ja meikkivinkkeihin omassa postauksessaan, mutta täytyy sanoa että koin olevani tuossa meikissä niin eri näköinen kuin normaalisti, että vähän jopa pelästyin kun katsoin ensimmäistä kertaa peiliin.

Viikonlopun saldoon kuului myös Samujin kevät/kesä 2015 mallistojen ennakkokatsaus (ihania juttuja tulossa, esittelen niistäkin lempparit vähän myöhemmin) ja vanhempieni Helsingin reissu. Sain vanhempani Helsinkiin perjantaina aamupäivästä ja perjantai-iltana kävin äidin kanssa Kansallisoopperassa katsomassa unenomaisen kauniin ja todella upeasti toteutetun Claude Debussyn oopperan Pelléas ja Mélisande.

Lauantaipäivä vierähti äidin kanssa I Love Me -messuilla joissa nähtävää riitti yllin kyllin. Tai siis olisi riittänyt, jos vain olisi mahtunut katsomaan kaikkea mitä mieli teki. Etenkin kauneus- ja terveysosastot olivat niin täynnä ihmisiä, että eteneminen tapahtui etanavauhdilla eikä testihoitoihin tai smoothie-jonoihin jaksanut jäädä jonottelemaan. Kuvassa yllä näkyvä Familonin kutsuva, iglumainen rakennelma sisälsi superhoukuttelevan tyynymereen, mutta tuokin paikka oli niin täynnä väsyneitä messuvieraita etten harmikseni mahtunut sekaan pötköttelemään.

Kiva kuitenkin että ihmisiä kiinnostaa kauneuteen ja hyvään oloon liittyvät asiat. Kun vain muotipuolellekin saataisiin tulevina vuosina samanlaista pöhinää. Muoti-osastolla on noilla messuilla ollut viime vuosina mielestäni jotenkin harmillisen hiljaista. Teri Niitin kokoama näytös oli tänä vuonna kivan monipuolinen ja ihastuinpa kovasti muutamaan catwalkilla nähtyyn juttuun, mutta itse messuosastoille olisi mahtunut paljon lisää ihmisiä.

Lauantai-iltana kävimme vielä porukalla Linnanmäen Valokarnevaalilla. Koululaisten syysloman aikaan vuosittain vietettävä valokarnevaali on tullut äidille ja minulle tutuksi vuosien saatossa, mutta nyt saimme isäni ensimmäistä kertaa mukaan ihastelemaan huvipuiston vilinää kirpeässä syysillassa. Kyllä Lintsillä vaan on aina pimeinä iltoina kaunista (ja kaiken lisäksi Valokarnevaalin viimeisinä iltoina kaikki irtokarkit myydään puoleen hintaan)!

Vanhempani lähtevät pois Helsingistä tänään iltapäivällä, joten vielä on tiedossa shoppailusunnuntai äidin kanssa. Ohjelmassa on ainakin tarkempi tutustuminen vasta avattuun Marks & Spencerin liikkeeseen. Täytyykin raportoida täällä miltä liikkeessä näytti. Pitivätkö ennakkotunnelmat paikkansa vai oliko vaatevalikoimassa jotain yllätyksiä.

Kivaa sunnuntaita Teille kaikille! Palataan ensi viikolla ainakin IsaDoran meikkikuulumisiin ja niin, uuteen lempijakkuun johon olen pukeutunut viime päivinä joka päivä, oli kyseessä sitten messut tai ilta oopperassa.

Ps. Jos haluat seurata puuhastelujani hieman blogia reaaliaikaisemmin, niin voit seurata Tunnetilaa myös Instagramissa.

0

(5) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Minä menin I love me -messuille jo niiden avauduttua, joten sain (parikin) smoothieta jonottamatta ja pääsin pikakampaukseen (pelästyin kanssa peilikuvaani kampauksessa 😉 ) Kas, kun ei törmätty toisiimme…

  Viikonloppusi kuulostaa kyllä hauskalta – hulina (ja hyvä seura) piristää synkkää syksyä, eikö =)

  1. Oih, sinun messusi kuulostavat vähän paremmille kuin meidän… Meidänkin piti ola siellä jo heti kymmeneltä, mutta aamu vain jotenkin venähti osaltani aika pitkäksi. Äitini olisi ollut valmiina messuilemaan vaikka jo kahdeksalta. 🙂

 2. pauliina says:

  minä vietin kanssa lauantain messuilla! jos oltais törmätty, olisin kyllä nykäissyt hihasta ja esittäytynyt. 🙂
  väkeä oli kyllä melkein liikaakin, muuten oli kyllä mukavaa. shoppailtuakin tuli kohtuullisesti, ei liikaa mutta sopivasti.

  1. No voi vitsit kun ei nähty! Messuilla oli kyllä niin paljon ihmisiä, että sinne hukkuu helposti. Mutta jos jsokus jossain törmätään, niin tule ihmeessä moikkaamaan. Olisi kiva saada nimelle kasvot. 🙂

 3. […] lipsahduksia etenkin sokerin kohdalla tuli muutamana päivänä (yritin mm. olla syömättä Lintsiltä ostamaani irtokarkkipussia ja päädyin lopulta syömään karkin tuskassa neljä (!) omenaa ja lopulta myös […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.