Hevoshuivin uusi koti

tunnetila: tykkäys

160914 pk2 160914 eka neuletakki ja farkut Cubus, silkkitoppi MKAO for BikBok, huivi H&M Studio A/W14,
korut ja kello Glitter*, vyö C Wonder, tennarit Tiger of Sweden

160914 toka160914 pk 160914 istuu 160914 huiviJoka kerta kun olen julkaissut blogissani asukuvan jossa on vilahtanut H&M Studio A/W14 mallistosta ostamani villa-kashmirhuivi, saan ystävältäni Ainolta jonkinlaisen kommentin. Viimeisin kommentti tais olla jotain tyyliin ”Melkein kihisen kateudesta”.

Myös Aino oli ihastunut huiviin malliston lookbookissa, muttei onnistunut nappaamaan sitä itselleen. Erikoismallistoa tuli myyntiin rajoitettu erä, joten moni muukin taisi jäädä ilman. Minä onnekas olin oikeaan aikaan verkkoputiikissa ostoksilla ja sain napattua huivin itselleni. Huivi on mielettömän kaunis ja sen tuntu iholla on ihana. Huivin valkoinen sävy ei kuitenkaan ole ihan puhdas valkoinen, joten joka kerta kun laitoin huivin kaulaani minusta tuntui ettei sen sävy sovi minulle.

Niinpä päätin viime viikolla, että huivi pääsee varmasti ahkerampaan ja arvoiseensa käyttöön Ainolla, ja niin tuo kaunis huivi vaihtoi omistajaa. Tuli niin hyvä mieli kun näki huivin ”sen oikean” ihmisen kaulassa. Huivi on Ainolle täydellinen!

Tässä siis vielä viimeiset asukuvat joissa tuo huivi on minun käytössäni. Kaunis tuo huivi on kuin mikä, ja hevoskuvio on ihan älyttömän upea. Heippa hevoshuivi, pääsit varmasti hyvään kotiin!

Kiitos kuvista Heidi!

0

(2) Kommentit

  1. Oi se on kyllä ihana. <3

    1. Niin on! Ja onneksi sai nyt hyvän uuden kodin, jossa pääsee varmasti enemmän käyttöön. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.