Uudet tehotuotteet

tunnetila: tykkäys

blascoAAvaaka1

Joe Blasco lanseerasi Suomessa marraskuun alussa kolme uutta ihonhoitotuotetta aikuiselle naiselle. Sain tuotteet testiin ”uunituoreena”, ensimmäisten joukossa Suomessa. Ihana kunnia josta olen kovin iloinen ja otettu! Yleensä käytän testituotteita useamman kuukauden saadakseni niistä selkoa ennen kuin kirjoitan kokemuksista, mutta näistä tuotteista on pakko kirjoittaa heti, vaikka käyttökokemusta on vasta vajaalta kuukaudelta. Tuotteet ovat nimittäin aika mielettömiä!

Otin heti tuotteet saatuani jokapäiväiseen käyttöön tuotteista kaksi, Instant Youth Activatorin sekä Radiance Revealing Creamen. Nimensä mukaisesti pikakaunistaja Instant Youth Activator* (tuubissa) heleyttää, silottaa ja kirkastaa ihoa. Tuotteen sisältämät merileväuute, kofeiini ja soijaglykoproteeni myös kiinteyttävät ihoa ja antavat kasvoille ryhdikkyyttä. Vaikka oma ihoni on vielä aika kimmoisa, huomaan silti tuotteen vaikutuksen heti tuotetta levitettyäni. Yritin ottaa kuvia itsestäni niin, että levitin tuotteet vain kasvojen toisella puolelle näyttääkseni niiden tuoman eron, mutta harmikseni valoa ei ollut tarpeeksi jotta kuvista olisi tullut riittävän selkeitä.

blascoAApysty

Anti-age-vaikutteinen päivävoide, Radiance Revealing Cream* (purkissa), antaa kasvoille täyteläisyyttä ja silottaa juonteita ja ryppyjä. Voiteessa on valoa heijastavia pigmenttejä jotka heleyttävät väsynyttä ihoa. Yhdistelmänä päivävoide ja voideseerumi saavat kyllä freesattua ja tasoitettua ihon pintaa hämmästyttävän hyvin. Varsinaisia iän tuomia ryppyjä minulla ei taida vielä paljon olla, mutta esimerkiksi otsarypyt näyttävät tasoittuvan voiteiden vaikutuksesta.

Sarjan kolmas tuote on suojaava päivävoide, Anti-Ageing Protective Care*, jossa on suojakerroin SPF15. Tätä ylellisen näköistä, tyylikkäässä pullossa olevaa tuotetta en ole vielä ottanut käyttöön, sillä käsittääkseni sitä käytetään paksumman creamen sijaan. Ajattelin säästää suojakertoimella olevan, kevyemmän voiteen kesään, jolloin ihoni ei tarvitse niin tuhteja tuotteita kuin talvisin.

Olisin toivonut, että sarjassa olisi myös yövoide, sillä nyt käytän toisen brändin yövoidetta enkä oikein tiedä miten sarjat tulevat toistensa kanssa toimeen. Ihoni voi kuitenkin tällä kombolla ihan hyvin, joten ei tässä kai pahempaa mokaa ole tullut tehtyä.

Ps. Huomasin tuotetietoja hakiessani, että tuoteuutuudet ovat nyt Sokoksella kanta-asiakasalessa. Linkkasin tuotteet Sokoksen verkkokauppaan, mutta postausta ei ole toteutettu yhteistyössä Sokoksen kanssa.

0

(4) Kommentit

 1. Kiinnosti juttusi heti, sain nämä itsekin testiin, mutta vielä odottavat kaapissa, kun ei blogini kautta vaan siviiliminäni kirjoittaa Jurliquen blogiin ja olen Jurlique Brand Ambassorina kuukauden. Voiteet kun vaativat ainakin 2-viikon testauksen, mielellään kuukauden. Ihanaa kuulla nämä kehut, sillä Blasco fanina odotan kyllä, että nämä loistavia. 🙂 Kaksi näistä tuoksuu aivan ihanalle, mutta yksi sellaiselle vanhan aikaiselle, enkä pitänyt tuoksusta. Tuoksut todella tärkeitä ostopäätöstä tehtäessä. Mutta tuoksu ei kyllä ollut pahakaan. 🙂 Pitihän näitä uteliaisuuttaan hieman jo nuuhkutella. 🙂

  Olet kyllä taas ottanut niin ihania kuvia, että paineita tulee miten omistani saan edes murto-osan näin raikkaat. 🙂

  ihanaa päivää sinulle ihanainen. <

  1. Nina says:

   Toivottavasti myös sinä Tiia tykkäät näistä tuotteista! Itse en ole huomannut mitään outoa tuoksua ja olen tuoksuissa yleensä tosi tarkka. Ehkä se on sitten tuo pumppupullossa oleva tuote, sitä kun en ole vielä ottanut käyttöön.

 2. Nina, no juuri se pumppupullo. 🙂 Ne kaksi muuta tuoksuu ihanalle. <3 Mutta jos on tehokasta ja meikäläisen pian 46-vuotiaat rypyt oikenee tai ainakin ennaltaehkäisee niitä, niin innolla testaan vaikka tuoksu ei olisikaan niin paras. 🙂 Blascon meikkien nimiin olen vannonut jo vuosia, joten luotan näiden tuotteiden tehoon vahvasti.

  Ihanaa viikonloppua Nina. <

  1. Nina says:

   Blascon peittävä meikkivoide pelasti akneen taipuvaisen nuoren neidin nuoruuden. Oikeasti, en tiedä mitä olisin tehnyt jos en olisi kosmetologini suosituksesta löytänyt tuota meikkivoidetta teini-iässä. Käytin pelksätään tuota voidetta varmaan 15 vuotta ja muistan itsetunnon kohonneen pohjamudista joka kerta kun sain kasvoille meikkivoiteen näppyjä tasoittamaan. Huipputuotteita kyllä! Toivotaan että nämä tuotteet saavat aikaan saman taian. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.