Onnellinen tuoksu

tunnetila: ihastus

chloe2

Jee, tämä postaus ei liity millään tavalla jouluun! Tai tietysti jos haluaisin, voisin todeta että minusta tuntui kuin joulu olisi tullut tänä vuonna ajoissa kun sain yllätyksenä testiin tämän ihanista ihanimman Chloén uutuustuoksun, mutten taida sanoa kuitenkaan. Instargamissa kuvan tuoksusta julkaistessani kuvatekstinä oli jotakuinkin seuraavaa ”Olen niin onnellinen etten pysty nukkumaan!” Olin juuri päättänyt lähteä portaalista ja perustaa oman blogin, ja tuntui että halkean onnesta. Siitä lähtien tämä tuoksu on tarkoittanut minulle onnea, uuden jännitystä, ja mikä tärkeintä, ajatusta siitä että pärjään blogini kanssa yksin.

Chloé Love Story* on yksi ihanimmista tuoksuista pitkään aikaan. Raikas appelsiininkukka ja syvä jasmiini tekevät tuoksusta ylellisen mutta kuitenkin raikkaan ja herkän. Jasmiinia kutsutaan kuulema myös onnellisuuden kukaksi. Ilmankos olen leijunut tuoksuni kannateltavana ja onnellisuuden vietävänä viimeiset kuukaudet.

chloe1

Täydellinen tuoksu tuntuu haihtuvan iholta valitettavan nopeasti ja tuo harmittaa minua kovasti. Olen laittanut tuoksua mukana kuljetettavaan pieneen suihkepulloon ja suihkin tuotetta iholle päivän aikana muutamaan otteeseen. Näin tuoksun saa pysymään yllä koko päivän, tai sen ainakin tuntee itse paremmin, mutta toivottavaa olisi että tuoksu olisi hieman intensiivisempi eikä sitä tarvitsisi lisäillä moneen otteeseen.

Minulla on tällä hetkellä enemmän tuoksuja kuin ikinä. Ennen käytin yhden tuoksun loppuun ennen kuin ostin uuden, mutta nyt olen jotenkin hairahtanut ostelemaan jatkuvasti ihania tuoksuja. Olen myös saanut muutaman tuoksun testiin, ja kuten tämä Chloé, myös niistä tuoksuista on löytynyt useita minua miellyttäviä juttuja. Mutta mikäs tässä tuoksutellessa, paljon kanssa pärjää kyllä. Chloén Love Story on ollut minulle nimensä veroinen tuttavuus, enkä soisi sen loppuvan koskaan!

Ps. Muistathan osallistua helmikorujen arvontaan! Vielä tänään ehtii osallistua!

0

(8) Kommentit

 1. Kaisa says:

  Tarviikin käydä tuoksuttelemassa! Olen ajan kuluessa tullut yhä herkemmäksi tuoksuille, ja monet entisistä lemppareista saa vaan aivastelemaan 🙁 mulle voisi hyvinkin sopia tämmöinen vähän nopeammin haihtuva.

  1. Nina says:

   Toivottavasti tykkäät tästä tuoksusta ja se sopisi sinulle. Voitaisi vaikka treffata lounaan merkeissä. Voisin ottaa samalla pullon mukaan niin pääsisit tuoksuttelemaan. 🙂

 2. Mä tykkään tästä myös valtavasti, ainoa miinus on tosiaan tuo, että tämä Love Story ei kestä kovin kauaa iholla. 🙁

  1. Nina says:

   Muistankin kun kommentoit Instagramissa samasta asiasta. Tuoksun nopea haihtuminen iholta kyllä harmittaa. Mikä sen tuoksun siinä iholla muuten pitää? Miksi jotkut tuoksut haihtuvat helposti ja jotkut tuoksuvat iholla vielä suihkussakäynnin jälkeenkin?

 3. Onko tuo Chloén Love Story -tuoksusi edt vai edp? Edt:ssä eli eau de toilettessa on vähemmän tuoksuainetta eli parfyymia kuin edp:ssä eli eau de parfumessa, ja siksi edt haihtuu iholta nopeammin – ja siksi se on myös halvempi kuin edp.

  Itse olen käyttänyt jo useamman vuoden Chloén tuoksuperheen ensimmäistä signature-tuoksua, josta on kolmea tuoksuvahvuutta, eau de toiletten ja eau de parfumen lisäksi intense, jossa parfyymia on eniten. On ollut yllättävää, että minä, jonka on todella vaikea löytää mieleistä tuoksua (olen löytänyt elämäni aikana kolme tuoksua, joita voin käyttää), olen tykännyt joistain muistakin Chloén tuoksuista, mutta en ole varma, olenko nuuhkinut tuota Love Storya. Olen kuitenkin ikionnellinen, että olen löytänyt oman tuoksuni, joka tuoksuu juuri minulta!

  1. Nina says:

   Tämä tuoksu on Eau De Parfum, siksi tuo haihtuminen vähän ihmetyttääkin. Olisikohan tästä olemassa tuota intense -voimakkuutta..? Se olisi ihana! Chloén edellinen lempparini, See by Chloé eau Fraiche on Eau de Toilette, ja se pysyy iholla kuin tauti! Aika erikoista. Mutta kiitos tuosta intense-vinkistä!

 4. Tätä on pakko tuoksutella. Kovasti ollut tapetilla ja pullokin niin eleettömän kaunis. <3

  1. Nina says:

   Tuoksu <3 Pullo <3 Chloé <3 Suosittelen tuoksuttelemaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.