Latvialaista muotoilua

tunnetila: ilo

angel4

Vihjaisin jo aikaisemmin onnekkaasta tapahtumasta, joka kohtasi minua jokunen viikko sitten. Piipahdin City Centeriin avatun Madaran Pop Up -liikkeen avajaisissa ja osallistuin illan aikana arvontaan. Latvialainen Madara tekee upeaa työtään latvialaisen kosmetiikan ilosanoman levittämisessä maailmalle, ja samalla brändi haluaa tuoda kuluttajien tietoisuuteen myös muuta latvialaista osaamista. Niinpä Pop Up -liikkeessä arvottiin upea, latvialaisen design brändin an&angelin lasinen DECO -vaasi.

An&angelin DECO -sarja palkittiin vuonna 2013 arvostetulla Red Dot Design -palkinnolla. DECO -sarja kilpaili maailmanlaajuisesti todella kovatasoisessa kilpailussa ”Tableware and Decoration” -sarjassa ja sai Red Dot Design -palkinnon yli 4 660 tuotteen joukosta. Huikea saavutus! Tämä ei kuitenkaan jäänyt an&angelin ainoaksi design -palkinnoksi. Tänä syksynä DECO -sarja palkittiin uudemman kerran. Tällä kertaa sarjalle myönnettiin German Design Award 2015 -palkinto.

angel1angel3

Osallistuin siis Madaran tilaisuudessa arvontaan ja pari päivää myöhemmin sain iloisen sähköpostin jossa kerrottiin onnettaren olleen puolellani, ja pian jo kiikutinkin maailmalla voittoisan design kulhon kotiin. Suuri DECO -kulho on koristanut ruokapöytäämme siitä lähtien. En juurikaan pidä kotonani koriste-esineitä vaan haluan, että jokaisella esineellä on tarkoitus. Ajattelin alun perin pitää DECO -kulhoa hedelmäkulhona, mutten ole vielä raaskinut laittaa kulhoon mitään. Kulhon hopeainen sisäpinta loistaa niin kauniisti etten halua peittää sitä tylsillä banaaneilla.

Koristeena kulho on toki kaunis, mutta jotain käyttöäkin sille kaipaisin. Hedelmä- tai boolikulho, salaattiastia, pasta-annos suurelle porukalle, mitä vielä? Mihin Te käyttäisitte DECO -kulhoa, vai pitäisittekö arvokasta design kulhoa vain koristeena?

Madara Pop up
Kauppakeskus City Center, katutaso
Kaivokatu 8, 00100 Helsinki

An&Angel

0

(6) Kommentit

 1. Ai sinä sen voitit, onnea <3 . Mutta käyttötarkoitus, hmmmmm 😉
  Meillä on hieman samanlainen enkä edes halua kertoa mitä kaikkea ylimääräistä sinne vaan on kertynyt….

  1. Nina says:

   Juu, onni potkaisi tällä kertaa minua! 🙂 Mä pelkään just tuota samaa, eli että kulhoon alkaa kertyä ties mitä. Siksi pidänkin sen niin kauan tyhjillään kun keksin sille kunnollisen käyttötarkoituksen.

 2. Upea ja ihana voitto. Kyllä käyttäisin moneen tarkoitukseen, saisi onnellisen elämän kun olisi monessa mukana. Olemme perheen kanssa asuneet 4-vuotta Latviassa, Riiassa ja Jurmalassa, joten syöksyin tänne oikein ihastelemaan, että mikä latvialainen ihanuus täällä on ja kyllä on upea!

  Ihanaa sunnuntaita. <3

  1. Nina says:

   Kiitos Tiia! Vau, tehän olette reissanneet vaikka missä! Ulkomailla asuminen on parasta. Lyhytkin aika antaa niin paljon perspektiiviä ja hienoja kokemuksia.

   Ja kyllä, kulho on minustakin tosi hieno. 🙂

 3. pauliina says:

  voi onnee onnee onnee onnee!! upea kulho ihan tuollaisenaan mutta voihan sinne laittaakin vaikka mitä. hieno voitto!

  1. Nina says:

   Kiitos pauliina! Yllätyin kyllä iloisesti kun sain voitostani sähköpostia. Aikamoinen design aarre! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.