Joulun antimia

tunnetila: muistelu

joulu2014_12

Kyllähän Te tiedätte millaista elämäni on. Jatkuvaa juoksemista paikasta toiseen. Niin myös juuri nyt.

Nautin rakkaasta perheestäni ja joutenolosta viikon verran täysin rinnoin. Äiti, isä ja sisko, lattiasta kattoon jouluiseksi sisustettu koti. Jouluruoista ja -herkuista kirjaimellisesti notkuvat pöydät ja ihanan kirpeät, ulkoiluun houkuttelevat pakkassäät. Antamisen ja saamisen ilo, onnistuneet lahjat, iloiset kiljahdukset ja onnelliset hymyt. Hyvät elokuvat, yhdessä läpi taistellut sanapelit ja tuottoisa aleostosreissu. Tupaten täyden vatsan vieressä sohvalla röllöttely ja energiavarantojen kerryttäminen kirjaimellisesti koko kroppaan. Noista elementeistä koostui mennyt jouluviikkoni.

joulu2014_13 joulu2014_14 joulu2014_15joulu2014_17 joulu2014_18

Nyt sitä onkin jo toinen ääni kellossa. Tulin eilen kotiin yhden reissulaukun kanssa, tänään lähden matkalle toinen laukku pakattuna uusia seikailuja varten. Muutaman tunnin päästä alkaa toinen lomaviikkoni edelleen rakkaassa seurassa, mutta tiedossa on hieman enemmän toimintaa. Matkakumppanina mieheni ja määränpäänä Lontoo. Talviset torit, Winter Wonderland, vuoden vaihtuminen, alennusmyynnit, syntymäpäiväni juhlinta ja aikaa olla pitkästä aikaa ihan kahden. Joululoma numero 2, olen valmis!

0

(4) Kommentit

 1. SatuKoo says:

  Oih, Lontoo. Sinne pitää itsekin joskus päästä.
  Ihanaa lomaa teille!

  1. Nina says:

   Kiitos SatuKoo, matka oli kiva ja oikein onnistunut. Suosittelen seurailemaan lentotarjouksia, lontooseen saattaa päästä joskus tosi edullisestikin. Tosin asuminen ja eläminen maksaa siellä maltaita, mutta kerrankos sitä… 😉

 2. Joulusi on kuulostanut oikein rennolta 🙂 Ihanaa reissua teille! Lontooseen haaveilen itsekin, ehkä ens kesänä sitten..?:)

  1. Nina says:

   Kiitos Salka! Joulu oli ihanan rento mutta Lontoosta ei voi sanoa samaa. 🙂 Tai siis meillä oli kyllä rento matka mutta niillä muilla 100 000 turistilla ei tuntunut olevan. 🙂 Huh mikä hulina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.