Tästä alkaa loma

tunnetila: odotus

ikea05

Se on nyt kuulkaa sellainen homma, että minulla on tänään viimeinen työpäivä ennen parin viikon joululomaa! Ai että, kyllä tätä päivää on taas ehditty odottaa. Suurin osa kollegoista aloitti lomansa jo viime perjantaina, mutta minä aherran viimeiseen asti ja palaan töihin taas loppiaisen jälkeen. Viimeiset päivät ennen lomia lähes tyhjässä toimistossa on aina erittäin tuotteliaat. Näinä päivinä ehtii tehdä valtavasti rästitöitä pois tehtävälistoilta, sillä kukaan ei ole keskeyttämässä ahkerointia.

Eilen oli vielä viimeiset työillalliset, mutta tänään, tänään hyppään töistä suoraan junaan, joka vie minut Savoon vanhempieni hellään huomaan. Ja arvatkaas mitä? Ajattelin nauttia lomasta täysin siemauksin ja pysytellä poissa blogistani niin kauan kuin siltä tuntuu. Yhden postauksen julkaisen välipäivien aikana, mutta jos muuten laiskottaa niin sitten laiskottelen. Käytän nyt hyväkseni itsenäisen bloggaajan vapautta ja pidän lomaa silloin kun haluan. Kuukausittaiset postauskiintiöt ovat enää muisto vain!

ikea01 ikea02 ikea03 ikea04 ikea06 ikea07

Jouluista oloa ylläpitääkseni selailin eilen kuvia muutama viikko sitten järjestetystä IKEAn jouluillasta, ja päätin jakaa kuvat myös Teidän kanssanne. IKEAlta tuli jouluun paljon kivoja uutuustuotteita, ja ensi keväänä on odotettavissa myös runsaasti uusia inspiroivia juttuja. Mm. puiset kalusteet jotka voi käsitellä haluamallaan tavalla antavat sisustusta suunnittelevalle paljon mahdollisuuksia, ja ne sopivat lähes tilaan kuin tilaan. Jos minulla olisi parveke, hankkisin sinne mielelläni alimmassa kuvassa olevan penkin isojen tyynyjen ja suuren juuttimaton kera.

Parvekkeettomana voin vain haaveilla parvekekukista ja parvekkeen sisustamisesta, joten keskityn näin joulun tunnelmassa muistelemaan miten taivaallista tuo tilaisuudessa tarjoiltu hedelmäriisipuuro olikaan. Uutta, freesiä ja maistuvaa. Mutta ei ole äidin riisipuuron voittanutta! Riisipuuropadat, odottakaa vielä muutama tunti. Tulossa ollaan!

Rauhallista, mukavaa, iloista ja tunnelmallista joulua Teille kaikille! Olette tärkeitä!

Kuvat Pekka Mustonen

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Irrottautuminen on todella vaikeaa. Itselläni tosiaankin vielä kesken pari syksyn opintosuoritusta ja tuntui, että ei niitä voi vain jättää joulunpyhien jälkeen, vaikka palautus on vasta tammikuussa. Onneksi tajusin hiljentää; pää kävi jo ylikierroksilla. Nyt olen vain siivoillut ja viritellyt joulua lasten kanssa (ja juonut glögiä) ja huomaan (taas) miten stressaantuneeksi olin itseni päästänyt. Kaikkea ei tarvitsisi jaksaa, vaikka kovasti sitä vain tulee yritettyä.

  Siksipä kannustan sinua ihan kympillä loman viettoon! 🙂 Ihanaa, levollista ja rentouttavaa lomaa sinulle Nina! <3

  1. Nina says:

   Ihana kuulla että olet onnistunut hiljentämään tahtia. Joulu- ja kesälomat tulevat aina kyllä niin oikeaan aikaan. Miten sitä vetääkin jaksamisen aina ihan tappiin asti ennen lomaa?

   No mutta, nyt nautimme vapaasta ja perheen seurasta. Ei tehdä mitään ylimääräistä ja heitetään huolet, kiireet ja murheet harteilta viimeistään joulusaunan lauteilla.

   Ihanaa lomaa ja joulua sinullekin Tarja! <3

 2. pauliina says:

  oikein ihanaa joulua ja lomaa sinulle! ei mulla muuta. 🙂

  1. Nina says:

   Ihanaa ihanaa uutta vuotta sinulle pauliina!!! Toivottavasti joulusi meni hyvin.

 3. LauraL says:

  Kuvat näyttää niin ihanilta ja herkullisilta (ja inspiroivilta)! Pianhan sitä pääsee itse kukin herkkuihin käsiksi 🙂
  Rentouttavaa ja rauhaisaa lomaa ja ihanaa joulua!

  Kiitos vielä pikku paketista, korut on tosi nätit ja tulee varmasti käyttöön!

  1. Nina says:

   Herkuista puheen ollen… Minä söin jouluna valtavasti. Ihan todella, todella valtavasti! Kokovartaloähky vaivaa edelleen! 🙂 Toivottavasti joulusi oli juuri sellainen kun toivoit sen olevan!

 4. Ihanaa ja Rentouttavaa Joulua! Ja voi vide, taisin vihdoin ja viimein löytää meidän keittiöön uuden pöydän vanhan kulahtaneen tilalle ^_^ Ikea-reissua siis pukkaa!

  1. Nina says:

   Jee, kiva jos vinkistäni oli apua! Kiitos samoin, toivottavasti joulusi meni hyvin ja kunnolla rentoutuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.