Jouluviikon maisemia

tunnetila: muistelu

joulu2014_3 joulu2014_4 joulu2014_6 joulu2014_5 joulu2014_7 joulu2014_1 joulu2014_2

Aloitan vuoden 2015 hieman toisenlaisissa maisemissa, mutta haluan silti julkaista nämä puhelimella napsimani kuvat joulun ajan lenkeiltäni. Tunnelma osassa kuvista on lähes mustavalkoinen, ja sellaisena haluan nähdä myös uutena alkaneen vuoden. Mustavalkoisen pohjan päälle pääsee maalaamaan uusia värejä ja kerryttämään erilaisia sävykerrostumia.

En ajattele vuoden vaihtumista uutena alkuna tai valkoisena kanvaasina jolle lähdetään luomaan jotain täysin uutta. Mukana kun kulkee kuitenkin aina se pohja, jonka olet edellisinä vuosina luonut ja jota lähdet kehittämään ja rakentamaan taas entisestään.

Toivon sydämestäni, että alkanut vuosi tuo meille kaikille paljon raikkaita värejä ja kauniita sävyjä mustavalkoisen pohjan päälle. Onnea, iloa ja menestystä, haaveiden ja unelmien toteutumista, terveyttä, onnistumisia ja päämääriin pääsemistä. Mutta myös paljon uusia ideoita, haaveita ja unelmia, joita voi lähteä toteuttamaan tulevina vuosina.

Erinomaista alkanutta vuotta 2015 meille kaikille! <3

0

(8) Kommentit

 1. Kaisa says:

  Ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2015! Toivottavasti ehditään tänä vuonna nähdä himppasen useammin. Ja pitäkää hauskaa siellä – bright lights, big city <3

  1. Nina says:

   Kiitos Kaisa! Lontoossa oli kyllä aikamoista hulinaa, nyt onnellisesti (mutta TÄYSIN POIKKI) kotona. 😀

 2. Sorsakoski on niin söpö <3

  1. Nina says:

   Niin on! Osa kuvista on siis Sorsakoskelta jossa olen pyörinyt nyt ensimmäisiä kertoja viimeisen parin vuoden aikana. En ole osannut aavistaakaan miten kaunis paikka se on. Kiva että olen nyt päässyt tutustumaan siihen. 🙂

 3. HeidiV says:

  Upeita maisemia – ja kiitos toivotuksista! Viisaasti sanottu.

  1. Nina says:

   Kiitos Heidi! <3

 4. Ihanat kuvat! Itsellä lähti vuosi ryminällä, näyttää siltä että tänä vuonna minusta tulle helsinkiläinen… apua… 🙂

  1. Nina says:

   Mitä mitä mitä?! Vau! Onnea, kai! 🙂 Helsinki on aina hyvä valinta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.