Korutarjotin

tunnetila: tykkäys

korutarjotin3korutarjotin1 korutarjotin2Perjantain kunniaksi elämän märehtiminen saa jäädä, ja on aika siirtyä minua ilahduttaviin kauniisiin asioihin. Sain äidiltäni syntymäpäivälahjaksi tammikuun alussa viehättävän pitsireunaisen tarjottimen. Tarjotin toimii varmasti kauniina alustana myös paksuille kynttilöille, mutta nyt halusin ottaa sen käyttöön korutarjottimena.

Riisun korut aina yöksi pois ja normaalisti ne lojuvat makuuhuoneen pöydällä. Ovatpa pienet helmikorvikset joskus pyörähtäneet pöydältä lattialle, ja aamukiireessä korviksen etsiminen pöydän alta on hermostuttavaa. Korutarjottimen käyttöön otettuani olen laskenut päivittäisessä käytössä olevat korut huolellisemmin tarjottimelle, eikä kadonneita korviksiakaan ole tarvinnut etsiskellä.

Reunallinen tarjotin arkikoruille toimii todella hyvin, ja näyttää sitä paitsi korujen kanssa kauniilta.

Tarjotin Amanda B

 

0

(6) Kommentit

 1. Kaisa says:

  Voi miten kaunis! Mukavaa perjantaita 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Kaisa! Kivaa perjantaina sullekin! 🙂

 2. Tarja says:

  Todella kaunis tarjotin! Kuuluu ehdottomasti siihen ”ihanat pienet arjen ylellisyydet” -sarjaan – esine, jonka katsomisesta tulee hyvä mieli. Olen miettinyt paljon tätä arjen estetiikkaa: miten pienet, kauniit ja usein myös hyvin käytännölliset esineet voivatkaan tuottaa joka päivä hyvää mieltä ja iloa. Joku sanoisi turhamaisuudeksi, joku materialismiksi, mutta itse kyllä näen sen vain estetiikan kaipuuna 🙂 Mutta siis: ihanan lahjan on äitisi sinulle valinnut!

  Mahtavaa viikonloppua sinulle, Nina!!

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja, pidän tarjottimesta itsekin tosi paljon. Autoin äitiäni vähän tarjottimen valinnassa. 😉 Hän kun tietää minimalistisen makuni, niin hän oli vähän hämillään kun ihastuin pirsikrumeluuriin. Mutta erilaiset asiat vain täydentävät toisiaan, joten tämä sopii kauniisti muuten aika simppeliin kotiimme.

   Kiitos viikonlopun toivotuksista, olen vain ollut kotona ja se on tehnyt tosi hyvää! Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on ollut mukava. 🙂

 3. HeidiV says:

  Ihana idea! Kaunis & käytännöllinen. Ihanaa viikonloppua <3

  ps. komppaan Tarjaa kanssa 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Heidi! Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on ollut mukava! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.