Portaaleista parhain

tunnetila: suru

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tiedä huomasitteko, mutta eilen julkistettiin yksi niistä asioista joka on vetänyt mieltäni matalaksi viime viikkojen ajan. Re:fashion blogiportaali lopetetaan.

Puolitoista vuotta sitten Iina kasasi kokoon loistavan porukan kivoja, fiksuja ja taitavia pitkän linjan bloggaajia, ja yhdessätuumin perustettiin bloggaajien hallinnoima Re:fashion. Syntyi portaaleista kaunein, tyylikkäin, reiluin ja rennoin, ainut blogiportaali Suomessa, jossa olen koskaan voinut edes ajatella bloggaavani.

Päätimme itse blogin asioista ja pohdimme yhteistuumin tahoja, joiden kanssa halusimme tehdä yhteistyötä. Re:fashion mm. keräsi rahaa Lastensairaala -hankkeelle (valitettavasti olin itse silloin Tukholmassa enkä ehtinyt osallistua kampanjaan paitsi lahjoittamalla rahaa) ja toi esiin suomalaisia suunnittelijoita ja pienyrittäjiä My Week by -vierailijablogin muodossa. Nostimme etusivullemme kiinnostavia postauksia myös muista blogiportaaleista, ja toivoimme blogiportaaleiden pitävän yhtä eikä kilpailevan keskenään.

Re:fashionista tuli nopeasti luotettu ja arvostettu brändi, ja saimme olla ylpeitä Iinasta ja muusta tiimistä, joka huhki hartiavoimin taustalla meidän bloggaajien tehdessä omaa työtämme. Ajat kuitenkin muuttuivat, ja jossain vaiheessa tekemisestä katosi rentous. Homma alkoi tuntua tuskaiselta puurtamiselta. Siinä vaiheessa hyppäsin omilleni. Vaikka muita refatyttöjä kaipasinkin, olin silti, ja olen, etenkin nyt, tyytyväinen ratkaisuun.

1.3. Re:fashion lakkaa olemasta. Kiitos kaikesta Iina ja muut portaalin bloggaajat! Opin teiltä valtavasti. Refassa blogatessani huomasin, mitä bloggaamiselta todella haluan. Se ei ole maine eikä mammona, vaan reiluus, rehellisyys ja rentous. Onneksi voin omillani blogatessa noudattaa juuri niitä arvoja joita kannatan.

Hyvästi, portaaleista parhain! <3

0

(6) Kommentit

 1. Kiitos kauniista sanoistasi. Haikeina ollaan täälläkin, mutta kaikella on tarkoituksensa. <3

  1. Nina says:

   Tarkoitin kaikkea mitä postauksessa sanoin. <3

 2. No mä tällästä epäilinkin. Kurjin uutinen blogirintamalla vähään aikaan :/

  1. Nina says:

   Samaa mieltä, tosi kurja uutinen. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, harmi että Refan tie oli näin lyhyt.

 3. Jep, tämä uutinen tuli päivä tai pari sitten vastaan. Surullista tosiaan, mutta eihän Re:fashion enää lopussa ollut sitä, mitä se aluksi ja parhaimmillaan oli.

  Mutta jos blogiportaaleja tarvitaan, juuri bloggaajien itsensä hallinnoima portaali on ihanteellisin ratkaisu, ja Re:fashion oli siitä erinomainen esimerkki.

  1. Nina says:

   Mä olen kanssasi samaa mieltä Re:fashionin muutoksesta. Harmittaa silti ettei hommaa saatu uudelle omistajalle kannattavaksi.

   Kiitos tuosta viimeisestä lauseesta. Oli ihana kuulla että olet tuota mieltä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.