Cliniquen ihoanalyysissä

tunnetila: testailu

cliniquepiste1

Helsingin keskustan Sokokselle avattiin muutama viikko sitten uusi Cliniquen myyntipiste. Pisteeltä voi ostaa asiantuntevien myyjien opastuksella Cliniquen ihonhoito- ja meikkituotteita. Tuotemyynnin lisäksi pisteellä tehdään ihoanalyyseja veloituksetta.

Kävin avajaisten kunniaksi testaamassa Cliniquen ihoanalyysia ja tutustumassa brändin uutuustuotteisiin, joista suurin osa tulee myyntiin tämän kevään aikana. Sain muutamia tuotteita testiin, ja palaan niihin heti kun olen saanut testit käyntiin. Ihoanalyysista haluan kuitenkin vinkata heti, sillä tällä viikolla Sokoksella vietetään Kutsu kauneuteen -viikkoa, ja tarjolla on mm. torstaina Cliniquelta hyviä tuotetarjouksia.

Cliniquen ihoanalyysipisteelle voi varata ajan etukäteen, tai jos tuoleja on vapaana, analyysiin voi istahtaa vaikka shoppailun lomassa. Analyysi tehdään iPadilla olevalla ohjelmalla, ja ihon kunto ja ongelmat kartoitetaan helppoihin kysymyksiin vastailemalla. Meikkejä ei siis tätä analyysia varten tarvitse pestä pois.

cliniquepiste2

Ilmainen ihoanalyysi on paikallaan etenkin silloin, kun sinulla on iho-ongelmia, joihin haluaisit löytää ratkaisuja. Yhtäkkiä kuivuva iho, yllätysnäppylät tai väsymyksestä johtuvat tummat silmänaluset. Jokaiseen iho-ongelmaan pyritään löytämään ratkaisu koneen antaman analyysin, ja tarkkasilmäisen henkilökunnan avulla.

Kun olet kertonut mihin iho-ongelmiin haluaisit ratkaisuja, koneelta tulostetaan sinulle sopiva hoitorutiini, johon on listattu sinulle sopivimmat tuotteet. Saat tuotelistan mukaasi, ja jos et halua hankkia koko tuoterepertuaaria kerralla, voit säilyttää tuotekarttaa vaikka lompakossasi ja palata siihen kun tarvetta tulee.

Oma ihoni todettiin pintakuivaksi sekaihoksi ja sain hyviä tuotevinkkejä ihon kosteutukseen. Etenkin minulle kovasti suositeltu Dramatically Different Moisturizing Lotion + (päivävoiteen alle levitettävä kosteuttava emulsio) alkoi kiinnostaa todella paljon. Sain tuotteesta mukaani pienen näytepullon, mutten ole vielä ehtinyt ottaa tuotetta käyttöön. Onko kenelläkään Teistä kokemuksia tuosta paljon ylistystä saaneesta ihmeaineesta?

Suomalaiset ovat hyvin ujoja käyttämään tavarataloissa olevia hoitopisteitä. Liian usein ajatellaan, että jos käy vaikkapa ihoanalyysissa, on pakko ostaa jotain. Myönnän itsekin usein ajattelevani niin. Tosiasia on kuitenkin se, että koulutettu henkilökunta tarjoaa palveluitaan hyvin mielellään jokaiselle iho-ongelmien kanssa painivalle, juuri Teitä varten he siellä ovat, eikä ostopakkoa ole. Tuon analyysin läpi käyneenä voin kuitenkin todeta, että kun kuulin ammattilaisen mielipiteen omasta ihostani ja näin minulle suositellun tuotelistan, niin aloin haluta heti monta noista tuotteista. Tyypillistä!

0

(4) Kommentit

 1. Dramaticly different on loistovoide ja sitä tullut vuosia raijattua tai toivottua tuliasiksi jenkestä. Uskon että tulet tykkäämään <3 Olet muuten oikeassa, ujostuttaa lähestyä tavaratalojen ammattilaisia ja sitten on vielä se mentaliteetti, etten kehtaa lähteä ostamatta jotain. 🙂

  Cliniquen jumbohuulikynä näytti ainakin aivan ihanalta, kun kuvasi siitä näin joko instassa tai facessa.

  Ihanaa iltaa. <3

  1. Nina says:

   Jes, kiva kuulla positiivisia käyttäjäkokemuksia! Kiitos Tiia! Otan oman purkkini ihan pian käyttöön, Sensait vetelee jo viimeisiään.

 2. Mä aina yliannostelen tuota DDML+:aa, vaikka sitä pitäisi käyttää seerumin tavoin ohuena kerroksena. Eli vähemmän on enemmän, ehdottomasti! 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos vinkistä Elisa! Mä luulen että olisin itse samanlainen yliannostelija. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.