Hienostunut kaksoiskosteutus

tunnetila: ihastus

sensai kaksoiskosteutus1

Olen aivan koukussa Sensain ihonhoitotuotteisiin. Jo aiemmin hehkuttamani kaksoispuhdistus on hieman työläs, mutta jokaisen siihen käytetyn sekuntin arvoinen. Saman sarjan (Silky Purifying) voidemainen kuorinta-aine* tekee ihosta silminnähden hehkuvamman ja tasaisemman, ja silloin tällöin, vaikkapa parin kuukauden välein, suosittelen käytettäväksi Lifting Radiance 3D -naamiota*. Sanalla sanoen järisyttävän hyviä tuotteita!

Sensain kaksoispuhdistuksen lisäksi olen testannut viime kuukausina Sensain kaksoiskosteutusta. Jälleen hieman työläämpää, mutta palkitsevaa. Puhdistetulle kasvojen iholle taputellaan ensin hoitovesi*, jonka päälle levitetään saman sarjan emulsio*. Kyllä kuulkaa toimii!

Valitsin testiin normaalille ja kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet, ja vähän jännitin riittävätkö ne kosteuttamaan pintakuivaa talvi-ihoani. Pärjään yleensä talvisin ainoastaan Lumenen luottotuotteeni, paksun ja täyteläisen SOS -voiteen avulla (tuubi kulkee laukussani joka talvi). Siihen nähden Sensain kevyt hoitovesi ja hyvin ohut emulsio näyttivät tarpeisiini ihan liian heppoisilta.

Parina ensimmäisenä käyttökertana iholle taputeltava hoitovesi kirveli kasvojeni herkimpiä kohtia (suun ympärys ja nenänpielet), mutta sen jälkeen yhteinen tiemme on ollut loistokas. Kevyet ja ohuet tuotteet ovat todella hoitavia ja kosteuttavat ihoani niin hyvin, etten ole koko talvena tarvinnut kertaakaan SOS-voidetta. Uskomatonta!

Tuotteet on pakattu ylellisiin lasipulloihin, emulsio on suosikkimuodossani eli pumppupullossa ja tuotteiden tuoksu on hienostunut. Käytän tuotteita aamuin illoin, en ole siis tarvinnut edes erikseen tuhdimpaa yövoidetta. Jos satsaaminen selektiiviseen kosmetiikkaan kiinnostaa, suosittelen lämmöllä Sensaita.

Ja miksi kirjoitan tuotteista juuri tänään? Huomenna perjantaina (6.3.), on Sokoksen Kutsu kauneuteen -viikolla Sensai-päivä, ja bongasin lehdestä että huomenna saa edullisemmin mm. luottotuotteeni puhdistusöljyn. Pakko käydä ostamassa uusi öljy hetki sitten loppuneen tilalle!

Lähden tänään töistä suoraan työmatkalle Tampereelle, joten blogini saattaa hiljentyä loppuviikoksi. Onneksi myös Tampereella on Sokos, jotta minäkin pääsen ostoksille.  Kivaa loppuviikkoa kaikille!

0

(8) Kommentit

 1. Japanilaisilla on jänniä hoito- ja puhdistustuotteita. Kannoinkin kassillisen kotiin japanilaista kosmetiikkaa Tokiosta. Varmaan enemmänkin olisin ostanut, mutta kun monesta tuotteesta ei ihan tajunnut mihin/kuinka niitä käytetään, vaikka elekielellä selvittelinkin myyjien kanssa…

  1. Nina says:

   Uskon että menisin itsekin Japanissa vähän sekaisin kun haluaisin hamstrata kaikkia tuotteita testiin, enkä ymmärtäisi mitä purkeissa lukee. Hirvittävä dilemma. 🙂

 2. Sensai. <3 Kävin jo hakemassa Creamy Soapia jemmaan tarjouksesta yhden tuubin.

  1. Nina says:

   Todellakin Sensai <3 Mä hain kans jo purkin öljyputsaria jemmaan. 🙂

 3. Tuo hoitovesi ja ylipäänsä kaksoiskosteutus on ideana kyllä ihastuttava! Nyt mulla on vaan käytössä köyhän naisen vastine, Lumenen pinkissä pullossa oleva kosteuttava kasvovesi 🙂

  1. Nina says:

   Ai se Lumenen ”paksu” vesi? Se on kans ihana ja toimii oikein hyvin!!

 4. Yritin jättää viikonloppuna viestiä, mutta mitään ei näköjään tullut perille. Mutta siis: kävin myös perjantaina hakemassa Sokokselta täydennystä puhdistusöljy- ja puhdistusvoidearsenaaliini, ja riehaannuin samalla ostamaan myös sen Sensain puhdistusliinan sinun suositustesi perusteella.

  Pari iltaa välttelin liinaa, ja eilisiltana käytin sitä ekan kerran. Iho jäi ehkä tavallistakin puhtaamman tuntuiseksi sitä käyttäessä, mutta kuoriahan se pitikin. Liina tosin ei tahtonut pysyä naulassa, joten sain pestä sitä useamman kerran, kun löysin sen lattialta. Heitin sen sitten suihkutangon päälle kuivumaan (siellä ei ole mitään, ei siis suihkuverhoakaan), ja siellä se pysyi.

  1. Nina says:

   Puhdistusliina tekee kyllä puhdasta jälkeä, mutta sen säilyttäminen on niin ongelmallista että välillä kyllästyn sen käyttämiseen kokonaan. Täytyisi keksiä joku järkevä tapa säilyttää sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.