H&M Studio S/S15

tunnetila: tykkäys

studio07

Minuutilleen aikataulutettuun elämääni ei tällä viikolla juuri bloggausaikaa mahdu, mutta haluan silti jakaa muutamin sanoin mielessä olevia asioita ja ajatuksia. Kuten vaikkapa hämmennyksen vihreästä hameesta. Värikkäiden aiheiden äärellä ollaan tässäkin postauksessa. Miten kummassa nuo värit tuntuvat nyt yhtäkkiä kiinnostavan näin kovasti? Kuvat puhukoot puolestaan!

studio01 studio08 studio04 studio02 studio09 studio03 studio05

H&M Studio S/S2015, torstaina 12.3. valikoiduissa liikkeissä ja verkkoputiikissa ympäri maailman

0

(10) Kommentit

 1. No hitsi, mä käväsin kans tuolla eilen mutta taidettiin olla eri aikaan. Harmi. Olis ollut mukava nähdä.

  Mukavaa keskiviikkoa! 🙂

  1. Nina says:

   Mulla oli luentoja eilen illalla, joten piipahdin paikalla vähän omaan aikaan. 🙂 Toivottavasti nähdään lähiaikoina joissain muissa merkeissä.

   Kivaa keskiviikkoa sinullekin!

 2. Oi kuinka kauniita sävyjä ja väriyhdistelmiä! <3

  1. Nina says:

   Eikö olekin! Tällainen musta-harmaa-valkoinen-tyyppikin inspiroitui valtavasti! 🙂

 3. Nasu says:

  Mä ihastuin tuohon vaaleanruskeaan lierihattuun. Se olisi täydellinen hellehattu tulevalle Kreikan matkalle ja jatkossa puutarhaa hoitaessa. Mistäköhän näkisi, missä liikkeissä noita olisi? Kiitos ihanasta vinkistä!

  1. Nina says:

   Helsingissä Aleksilla, Turussa Hansa. Muualle Suomeen ei tainnut näitä tulla. Mutta tsekkasin just verkkokaupan ja siellä niitä jo on. Jee! 🙂 http://www.hm.com/fi/hm-studio2015

 4. Nasu says:

  Verkkokaupassa hattu meni sivu suun, mutta yritän vielä huomenna Hansasta. Parempi kokeillakin ensin, kun mulle yleensä hatut ei sovi, vaan näyttävät hassuilta. Kiitos hyvistä vinkeistä

  1. Nina says:

   Mäkään en uskaltaisi tilata hattua sovittamatta. Näytän poikkeuksetta täysin dorkalta hatuissa. 🙂 Toivottavasti löydät hatun Hansasta ja se sopii sinulle.

 5. Nasu says:

  Mäkin näytän poikkeuksetta täysin dorkalta hatuissa 🙂 Hansasta löytyi hattuja, jotka eivät tehneet poikkeusta sääntöön. Päätin käydä vielä Stockmannilla ja sieltä löytyi täydellinen leveälierinen hellehattu. Sellainen oikein perinteinen ja kerrankin joku hattu teki poikkeuksen ja näyttää hyvältä munkin päässäni, erityisesti aurinkolasit päässä. Nyt on sitten hattu valmiina kesän Kreikan matkaa varten. Tuo uusi vihreä hameesi on ihana. Muistan, miten mulla oli yli 20 vuotta sitten vihreä kausi 90-luvun alussa. Uskaltaisikohan kokeilla uudestaan.

  1. Nina says:

   Jee, kiva kuulla että löysit sinulle sopivan hatun. Omassa päässä kivalta näyttävät hatut on kyllä harvassa.

   Vihreä hame pääsi viikonloppuna päälle jo toistamiseen. Näinköhän tästä tulee oikeastikin lemppari? Aikamoinen yllätys! Suosittelen siis testaamaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.