Ihana Irina

tunnetila: tykkäys

Irina Lumi

Olen saanut niin paljon kyselyitä ja kehuja uudesta laukustani, että esittelen sen nyt Teille ihan omassa postauksessaan. LUMIn Irina Mini Saddle Bag* muutti meille hetki sitten, ja tuo ruusukultaisella ketjulla varusteltu laukkukaunotar on keikkunut olallani siitä asti joka päivä.

Olen täysin myyty tuon pienen tilaihmeen edessä. Laukku on näppärän kokoinen, mutta kompaktista koostaan huolimatta imee sisäänsä paljon tavaraa. Lataan laukkuun kaiken mitä arjessa tarvitsen ja jännitän joka päivä miten paljon painoa kaunotar kestää.

Tiedän, että laukku pysyisi parempana ja skarpissa kuosissaan jos käyttäisin sitä vain juhlassa, mutta en malta jättää laukkua kotiin hetkeksikään. Se vaan on niin ihana!

Oma laukkuni on mudan värinen (mud), ja sopii mielestäni täydellisesti kaikkiin tulevan kesän asuihini. Toinen väri johon ihastuin palavasti, oli tämän kesän uutuus multicolor, mutta ennen kun ehdin apajille, laukku oli jo myyty loppuun. Ehdin mallailla värikästä laukkua kerran LUMIn liikkeessä Aleksanterinkadulla, ja kun lopulta ajattelin käydä ostamassa sen, niitä ei enää ollutkaan. Mitäs kypsyttelin liian kauan ajatusta kelta-minttuisesta laukusta…

Noh, näin jälkeenpäin kun ajattelen, niin tämä mudan värinen laukku on kyllä kuitenkin hiukan klassisempi valinta kaltaiselleni värittömälle tyypille.

270315_takki3 270315_laukku2

Alemmat kuvat Emmi / No Fashion Victims

0

(2) Kommentit

  1. Mullahan on ollut tuo sama laukku kohta vuoden, Irina, mutta viininpunaisena ja klassisen kullanvärisellä ketjulla ja yksityiskohdilla. Ja kaduin vuoden, kun en sitä vuotta aiemmin jo ostanut… onneksi sitten löytyi, ja vielä millä hinnalla!

    Se on heittämällä kahden euron kirpparilaukun ohella eniten käyttämäni laukku ja todellakin mahtava tilaihme pienestä koostaan huolimatta! Ja kaunis. En siis ihmettele, että sitä näkyy nykyään enemmänkin blogeissa. Klassikko.

    1. Nina says:

      Ai sinullakin on tuo Irina laukku?! Miten en ole koskaan huomannut! Kiva että löysit sen hyvään hintaan. Näitä klassikoiksi muodostuvia juttuja harvemmin löytää alennuksella. Hieno löytö siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.