Kikkarapää

tunnetila: epäileväinen

030515_eka030515_toka

collegepusero Arela, huivi Balmuir*, farkut Cubus, laukku Coccinelle,
vyö Cos, nahkatossut Tiger of Sweden, aurinkolasit Dolce & Gabbana*

030515_kuudes 030515_neljas030515_seiska030515_viides

Jee jee, hiukseni ovat jo kasvaneet vähän! Niska näkyy edelleen ja hiukset ovat takaa ihan järkyttävän lyhyet, mutta eteen pituutta on tullut jo sen verran, että toivoa paremmasta on olemassa.

Kiharran nykyään hiukseni aina pesun jälkeen, ja tuona vallattomana kiharapehkona olen alkanut jopa hieman pitää lyhyistä hiuksistani. Töissä pidän hiuksiani kuitenkin aina kiinni, ja olen tullut todella taitavaksi pinnisykerönutturan väsääjäksi. Töissä hiusten pätkäisyä ei siis ole vieläkään, yli kuukauden jälkeen, huomattu.

En tiedä miksen uskaltaudu töihin uudessa kampauksessani. En ehkä kestä siitä väistämättä koituvaa päivittelyä ja huomiota ”Nina on leikannut hiukset!!! Oooh!” Huomion saaminen ei ehkä tuntuisi niin pahalta, jos olisin tieten tahtoen halunnut hiuksiini noin radikaalin muutoksen. Nyt kun muutos tuli olosuhteiden pakosta, en haluaisi että sitä huomataan lainkaan.

Huvittavinta tässä kaikessa on se, etten pitkähiuksisena saanut koskaan näin paljon kehuja hiuksistani mitä nykyisin saan ihmisiltä jotka näkevät hiukseni auki. Ja silti väännän aamusta toiseen epätoivoisen pinnisykerön takaraivolle. Taidan olla jotenkin omituinen…

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Johanna
  06/05/2015 at 09:17

  Tukka auki ja töihin vaan! ? Super hyvä tukka ja sopii sulle mainiosti. Ihanat kiharat!

  • Reply
   Nina
   06/05/2015 at 09:59

   Kiitos Johanna! Tätä juuri tarkoitin. Kaikki aina kehuvat näitä mutta itse olen vetämässä paperipussia päähän. 😀 😀

 • Reply
  pauliina
  06/05/2015 at 10:12

  😀 nyt se paperipussi pois päästä! ei ne siellä töissä tiedä että olet ”pakosta” leikkauttanut uuden mallin. hyvältä näyttää joka tapauksessa. suorana sekä kiharana. sulle selvästi sopii monenlaiset hiukset.

  • Reply
   Nina
   06/05/2015 at 13:31

   Hah, paperipussi narikkaan! 🙂 Mä en tiedä miksi tämä asia on minulle näin vaikea. Tai toisaalta tiedän… Palataan siihen myöhemmin. 😉

 • Reply
  -Selma-
  06/05/2015 at 11:02

  Supertyylikäs!
  Sana, joka tuli ensimmäisenä mieleen kun näin nämä kuvat. Ja olen samaa mieltä kuin Pauliina, että sinulle sopii tosi hyvin monentyyliset hiukset. 🙂

  • Reply
   Nina
   06/05/2015 at 13:30

   Voi kiitos Selma! <3

   Otettiin miehen kanssa myös toiset kuvat samalla kertaa samasta asusta. Saapa nähdä mitä sanot kun julkaisen ne. 😀 😀

 • Reply
  maya
  06/05/2015 at 15:00

  Mä katsoin jo noita mintunvihreää-kuvia, et miten sulla on hiukset kun näyttää niin hyvälle! 🙂 näytät jotenkin todella pirteälle ja hyvinvoivalle hiukset kiharrettuna, jopa söpölle, mutta siis sellaisella hyvällä tavalla. Ja look on kuitenkin huoliteltu, vaikka jollain tavalla villi…

  Mä olen itse kokeillut niin montaa eri hiusmallia vuosien kuluessa (pitkästä blondista rastojen kautta mustaan lyhyeen ja kaikkea siitä väliltä) että on vaikea tietysti samaistua sun fiiliksiin, kun tietynlaiset hiukset on suuri osa identiteettiä, mutta kun ihan vieraatkin ihmiset ”anonyymisti” kehuu netissä, sanoisin että kannattaa varmaan katsoa sitä peilikuvaa vähän uusin silmin – tuo lyhyempi, varsinkin kiharrettuna, on ihan huippu sulla! <3

  • Reply
   Nina
   07/05/2015 at 12:45

   Kiitos Maya! Juurikin tuollaista huoliteltua mutta silti villiä lookia tavoittelin. Ihana kuulla että mielestäsi onnistuin! Hiusten kihartamisessa mennään helposti minulla liian huoliteltuun suuntaan enkä todellakaan halua sitä. Vähän villiyttä, leikkisyyttä ja pörröä täytyy aina olla. Kiitos siis sanoistasi! 🙂

 • Reply
  iduska
  07/05/2015 at 17:05

  Komppaan edellisiä, ihanat kiharat! Kyllä tukka kasvaa, mutta kaunis se on noinkin.

  • Reply
   Nina
   08/05/2015 at 09:21

   Kiitos iduska!!! Ihana miten te jaksatte tsempata minua. 🙂

 • Reply
  Virpi
  08/05/2015 at 13:59

  Kuten olen kertonut, ymmärrän täysin ahdinkosi. 😀 Mutta näitä(kin) kuvia katsellessa kyllä komppaan muita lukijakamuja, näytät upealta! <3 Tuo malli on taitavasti leikattu, näyttää niin kauniilta sekä suorana että kiharrettuna. Maya sanoi sen hyvin, siisti mutta villi. 😀 Sopii sulle, Nina tosi hyvin! Että nyt turhat kainostelut hiiteen. 😀 Ja tosiaan, niin ne hiukset vaan kasvavat tälläkin hetkellä. Ajattele, jos muutatkin mielesi hiusten takaisinkasvatuksesta. ;D

  • Reply
   Nina
   18/05/2015 at 18:42

   Kiitos Virpi! Malli on kyllä hyvin leikattu ja tykkään siitä mallina. Vielä kun saisi oman ajatusmaailmani käännettyä pitämään hiuksista omassa päässäni niin olisi onnellinen. 😀 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.