Lambi – Kerää ja saa

tunnetila: vinkkaus

lambi12

*yhteistyössä Lambi*

Oletteko kuulleet kotimaisen pehmopaperibrändi Lambin Kerää ja saa -ohjelmasta? Kerää ja saa on Lambin maksuton kanta-asiakasohjelma, jossa kerätään koodeja Lambin tuotepakkauksista. Ohjelman pistejärjestelmää on uudistettu, ja nykyään pisteitä saa pakkauksen koon mukaan. Mitä suurempi pakkaus, sitä enemmän pisteitä pakkauksen koodi tilille kerryttää. Kerätyillä koodeilla voi lunastaa itselleen kivoja palkintoja.

Keräsimme pari vuotta sitten työporukalla koodeja Lambin pehmopaperipakkauksista. Kun koossa oli tarpeeksi pisteitä, lunastimme kollegan tyttärelle hänen haaveilemansa, Lambin tunnuksenakin toimivan pehmokaritsan. Porukalla saimme kerättyä koodit pehmoiseen yllätykseen parissa viikossa, ja teimme pienen neitokaisen hyvin onnelliseksi.

lambi04 (2)lambi08lambi06lambi09

Tänä vuonna Lambi juhlii 50-vuotista taivaltaan, ja juhlavuoden kunniaksi Kerää ja saa -ohjelmassa on entistä upeampia palkintoja. Pyöreitä vuosia juhlistaakseen Lambi on lyönyt hynttyyt yhteen Finlaysonin kanssa, ja yhteistyön tuloksena Kerää ja saa -koodeilla voi lunastaa itselleen vaikkapa eksklusiivisesti Lambille suunnitellun Finlaysonin kauniin pisarakuvioisen pussilakanasetin tai kangaskassin.

Kirjauduin itse nyt blogiyhteistyön myötä Lambin kanta-asiakasohjelmaan, ja harmittelen kun en ole huomannut tehdä sitä aikaisemmin. Olen jo vuosia käyttänyt Lambin tuotteita ja olisin saanut kerättyä tuona aikana itselleni oikein mukavan pistesaldon. Talouspaperia ja muita pehmopaperituotteita kun tulee käytettyä vuodessa kymmeniä paketteja. Noh, parempi myöhään kun ei silloinkaan. Nyt olen ollut kanta-asiakasjärjestelmän jäsen ehkä kuukauden verran ja pistesaldoni on alkanut kertyä jo aika mukavasti.

lambi02lambi05lambi18lambi01

50-vuotissynttäreiden kunniaksi Lambi haluaa uudistaa Kerää ja saa -ohjelmaansa, ja arvatkaas mitä? Lambilta pyydettiin uudistukseen minun ja blogini lukijoiden apua. Lambin verkkosivulla on käynnissä kysely, jonka avulla kerätään kehitysehdotuksia ohjelman palkintovalikoimasta. Käykää siis vastailemassa kyselyyn, niin pääsemme vaikuttamaan millaiseksi tuleva palkintovalikoima muodostuu. Samalla kannattaa myös rekisteröityä kanta-asiakasohjelmaan. Koodilla NINA10 saat tilillesi 10 pisteen pesämunan, jonka päälle voit alkaa kerryttää omia pisteitäsi.

Sain kampanjan myötä itselleni Finlaysonin kangaskassin* ja tuon kuvissa näkyvän ihanan pehmoisen, hyvin laadukasta 100% puuvillaa olevan Finlaysonin pussilakanasetin*, ja nyt on edessä kova duuni kun yritän kerryttää pistesaldoa toisen pussilakanasetin saamiseksi. Iloitsin jopa pari viikkoa sitten olleesta flunssasta, sillä sain ostaa muutaman paketillisen lisää Lambin nenäliinoja. Mitäpä sitä ei koodien keräämisen vuoksi tekisi?

0

(6) Kommentit

 1. Jenni says:

  Kiitos vinkistä! Ostan yleensä aina Lambin tuotteita joten miksipä en keräisi koodeja. Kerättiin joskus myös Serlan (?) koodeja kun poikani halusi palkintona olevan pehmo-oravan. 🙂

  1. Nina says:

   Hei Jenni, tuon oravakamppiksen minäkin muistan! Mutta täytyy sanoa että kyllä Lambin lammas on minusta söpömpi kuin se orava. 🙂

 2. Kay says:

  Enpä tiennytkään, että Lambilla on tuollainen ohjelma. Lambia kun tulee itsekin käytettyä paljon, tämä oli kiva uutinen 🙂 Nuo lakanat ovat ihanan keväisen raikkaat eli ei muuta kuin pisteitä keräämään…

  1. Nina says:

   Minullekin tuo pisteohjelma oli ihan uusi. Mutta hyvä että kuulimme siitä nyt ja pääsemme keräämään pisteitä! Flunssa täällä vaan jatkuu, joten ainakin nenäliinapaketit odottavat kaupassa taas noutajaansa. 🙂

 3. Emilia says:

  Ohhoh, ihan uusi tuttavuus itselle tuollainen pisteohjelma. Täytyy ehdottomasti perehtyä aiheeseen enemmänkin. Keräsin jossakin vaiheessa viime vuonna jugurttipurkkien kansia, että sain t-paidan eli kerääminen onnistuu kyllä, jos jotakin mielenkiintoista ja käyttökelpoista siitä on saatavissa 😀
  Tykkään muuten hurjasti noista lakanoista ja tuosta kassista! Sellaiset ottaisin oikein mielelläni itsellekin eli taidanpa suunnata ostoksille 🙂

  1. Nina says:

   What, jorugttipurkkien kansista t-paita!? Tuollaisesta en ole kuullutkaan. Saat kyllä joskus kertoa aiheesta lisää. Alkoi kiinnostaa todella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.