Ihastumisia

tunnetila: ihastus

turku vkl1 turku vkl2

Ihastuin menneen viikonlopun aikana useita kertoja. Ihastuin lähikaupasta löytämiini Reilun kaupan maailman kauneimpiin ruusuihin. Ihastuin ihmisiin, jotka uskaltavat elää hetkessä, tässä ja nyt. Ihastuin Turun ravintolahelmeen Tintån ja etenkin Tintån pizzaan. Vuohenjuusto-pistaasi-mansikka, ehkä parasta pizzaa koskaan!

Ihastuin turkulaisen Panimoravintola Koulun kauniiseen vanhaan rakennukseen ja sinne tulvivaan upeaan valoon. Ihastuin kauneusbloggaajien miitissä esiteltyihin uusiin tuotteisiin ja brändeihin, etenkin minulle uuteen Idun Mineralsiin. Ihastuin turkulaiseen kemikalioon, jossa saattoi tehdä huikeita kosmetiikkalöytöjä. Ihastuin Kismet Lakritsiin.

turku vkl3 turku vkl4

Ihastuin Turusta liikennöivällä Viking Grace laivalla Softenginen laulaja Topi Latukkaan. Oih ja voih! Mieletön ääni, huikea lavapreesens ja niin syötävän söötti että tällä tädillä pyöri sukat jaloissa. Ihastuin myös Viking Graceen, johon tutustuimme äitini kanssa tarkemmin laivan design -kierroksella. Ihastuin erityisesti laivan uuteen teknologiaan ja siihen, miten laivalla ei meripahoinvoinnista kärsivää keinuttanut lainkaan. Olo oli kuin hotellissa yöpyvällä. Ihastuin myös Gracen yökerhon mentaliteettiin. ”Lasillinen kuohuviiniä, kiitos!” ”Meillä myydään vain shampanjaa.” ”Kiitos, shampanja käy kyllä.”

Kuten huomaatte, katselen elämää juuri nyt vaaleanpunaisten lasien läpi. Kotona mieltä piristää kimppu ruusuja ja kaupungilla törmään yllättäen vaaleanpunaisena kukkivaan kirsikkapuuhun. Onpa tällainen onnellisuus pitkästä aikaa ihana tunne!

Toivottavasti maailma näyttäytyy myös Teille juuri nyt, näin kesän kynnyksellä, yhtä ruusuisena.

0

(12) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Kyllä näyttää 😉 Ihania kevätjuttuja! Viking Grace on vielä kokematta, ehkäpä kesällä suuntaan sinne…

  1. Nina says:

   Suosittelen kyllä risteilyä Gracella. Ja suosittelen myös yhden Turussa vietetyn hotelliyön yhdistämistä risteilyyn. Jos sää on kaunis, on Turku tosi ihana paikka!

 2. Mitä ihmettä, missä kaikki meidän kirsikkapuut on! Viime vuonna täälläkin kukki kauniisti, vaan ei tänä keväänä. Höh.

  1. Nina says:

   No johan nyt! Moni on näyttänyt tänä keväänä missaavan kirsikan kukkimisen. Harmillista! Itsekin näin vain tuon yhden. Toivottavasti pääset ihailemaan noita kukintoja itsekin.

 3. Kaisa says:

  Jee, tykkään sun vaaleanpunaisista laseista 🙂 kiva kuulla, että olet onnellinen <3 paljon terkkuja!

  1. Nina says:

   Ihana Kaisa, minäkin tykkään siitä maailmasta mikä näiden lasien läpi näkyy. 🙂 Terkkuja sinnekin, toivottavasti tiellä on IHANAAAAAAA! <3

 4. Mitämitä, mikä turkulainen kemikalio pitää sisällään löytöjä ja missä se täällä on?

  1. Nina says:

   Voi Tiina, mä en yhtään muista mikä sen nimi oli!! 🙂 Turussa asuva paikallisopas vei minut sinne ja olin pyörtyä. 🙂 Kyselen mikä tuo paikka oli nimeltään ja kerron sinulle. Sen muistan että se oli ihan siinä keskustan kävelykadulla. Tiedätköhän mitä tarkoitan?

 5. Mä en oo bongannut vielä yhtään kirsikkapuuta, buu! Tässä on tosi paljon vieressä omakotitaloja ja olen yrittänyt kurkistella niiden pihoihin, tuloksetta.

  1. Nina says:

   Voi ei! Minäkin luulin että kirsikankukkakausi meni jo ja myöhästyin siitä pahasti, mutta ainakin Ruttopuistossa täällä Helsingissä yksi sellainen kaunotar vielä kukkii. On ne vaan niin kauniita! Toivottavasti sinäkin ehdit vielä bongata edes yhden ihanuuden. 🙂

 6. Kuulostaapa ihanalta! <3

  1. Nina says:

   Hih, kiitos Katja! Viikonloppu oli kyllä hurjan kiva ja sitä on kiva muistella kuvien muodossa. Onneksi on Instagram! Kuvien nappailu muistoksi on helpottunut huomattavasti kun niitä voi nappailla puhelimella juuri siinä hetkessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.