Elämä voitti 100-0

tunnetila: onni

170515_toka

jakku H&M, toppi Vero Moda, farkut Cubus,
kaulakoru Syster P*, pikkulaukku Greyhound, balleriinat Tory Burch

170515_eka

Elämä voitti viime viikolla flunssan 100-0, ja antoi kerralla parastaan vähintäänkin koko sairastetun kuukauden verran. Viimeiseen viikkoon on mahtunut huikeita tapaamisia, superkivoja tyyppejä, mahtavia tapahtumia ja kivoja reissuja.

Päällimmäisenä tunteena juuri nyt on järjetön kiitollisuuden tunne siitä, että ympärilläni on valtavasti upeita ihmisiä, flunssani on ”virallisesti” ohi, ja että elämäni on täynnä huikeita mahdollisuuksia kun vain uskallan tarttua niihin ja tehdä välillä jotain vähän pöhköäkin.

Kulunut viikko sisälsi paljon ikimuistoisia kokemuksia, muttei yhtään bloggaamista. Pahoittelen. Silloin kun elämä vie eteenpäin sata lasissa ei aina ehdi (eikä kannata) pysähtyä. Kyllä niitä suvantovaiheita tulee. Ja silloin, seesteisessä suvannossa, on kaksin verroin kivempaa istua koneen ääreen, hauduttaa pannullinen teetä, rauhoittua, ja kirjoitella blogiin kaikesta mitä mieleen on kertynyt hulinapäivien aikana.

Ja kuulkaa, kyllä taas on kertynyt kirjoitettavaa niin paljon etten tiedä mistä aloittaa. Ja silloin kun ei tiedä mistä aloittaa, on hyvä postata asukuvia.

Kiitos kuvista äidilleni, jonka kanssa kävin viikonloppuna risteilemässä Viking Gracella.

0

(12) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Mahtavaa, että flunssa on ohi! Vaikkei se nyt niin vakava tauti ole, niin on se ärsyttävä ja väsyttävä.

  Itsekin olin ihanalla reissulla Italiassa, en ehtinyt nettiin, koska tekemistä ja menemistä oli niin paljon 🙂

  1. Nina says:

   Juu, on kyllä ärsyttävää ja väsyttävää kun yli kuukauden nukuttaa ja joka paikkaa kolottaa niin ettei oikein kunnolla voi istua einkä maata, eikä kunto riitä seisoskeluun tai kävelyyn. Aikamoinen dilemma…

   Italian reissusi kuulostaa ihanalta! Haluan ehdottomasti kuulla siitä joskus lisää. 🙂

 2. Ihanaa kun löysin blogiisi! Kivoja tunnelmia, upea bannerikuva ja hienoa, kun lenssu on selätetty! 🙂

  1. Nina says:

   Onpa kiva nähdä sinut täällä Katja! Kiva että löysit perille. Oli kiva tavata Anskun juhlissa. Toivottavasti en tartuttanut flunssaani sinuun. 🙂

 3. Tarja says:

  Ihanaa kuulla, että flunssasi on selätetty – se taisi virtuaaliaalloilta tarttua minuun 🙁 Nenä hellänä niistämisestä. Mutta toivotaan, ettei kestä yhtä kauan kuin sinun flunssasi. Mutta kerran taas ihana, tyylikäs asu! Voisi olla omasta kaapistani – kaikki osat löytyy myös täältä 😀 Lähden keittelemään teetä ja jään odottelemaan lisää kivoja (ja parantavia) postauksia 😉

  1. Nina says:

   Voi eikä!!! Olen tosi pahoillani Tarja! Toivottavasti selviät flunssasta vähemmällä kuin minä. Mutta jos se on virus kuten oma pöpöni oli, mikään ei auta siihen. Toivottavasti sinulla on kuitenkin mahdollisuus levätä kunnolla.

   Kiitos asukehusta! Tuo jakku on ihan mielettömän ihana. En ole käyttänyt sitä viime kesän jälkeen ja jälleennäkeminen oli kyllä riemukas. 🙂

   Pikaista paranemista sinulle Tarja!

   1. Tarja says:

    Kiitos tsempeistä! 🙂 Päiväunia on pitänyt kyllä ottaa töistä kotiin päästyä. Ehkä tää tästä 🙂

    Tuo jakku on tosiaankin ihana! Minähän kävin samaista sovittelemassa innoittamanasi, mutta se ei istunut minulle ollenkaan. Löysin vastaavan, pitkän jakun trikoisena toisaalta aletangosta senkin. Tykkään! Merkki oli muuten Minus – uusi tuttavuus mulle, mutta aika kivoja vaatteita näytti merkiltä löytyvän 🙂 (mun jakku alla)
    http://www.miinto.dk/p-900585-minus-carmen-long-blazer

    1. Nina says:

     Muistankin kun kävit testaamassa tätä jakkua eikä se ollut sinulle hyvä. Kiva kuitenkin kuulla että löysit itsellesi sopivan jakun ja vielä hyvään hintaan. Olen kyllä kuullut Minuksesta, mutten ole koskaan vielä tutustunut brändiin tarkemmin. Täytynee tehdä se pikimmiten. Kiitos vinkistä Tarja!

     Lepoa ja paranemista!!

 4. Viola says:

  Mukavaa, että olet linjoilla ja flunssasi alkaa helpottua! Viking Grace kiinnostaisi itseänikin, ei häviten kehutun sisustuksen vuoksi. Mitä pidit laivakokemuksesta? Erottautuiko muista ruotsinlaivoista?
  Aurinkoista viikon jatkoa :).

  1. Nina says:

   Kiitos Viola! On ihanaa olla terve! 🙂

   Tykkäsin kyllä Viking Gracesta. Minulle oli kerrottu, että laiva ei ole lainkaan laivamainen. Ihan laivalta se minusta kuitenkin kyllä näytti. 🙂 Näytti, muttei tuntunut. Laiva on rakennettu käyttäen uutta teknologiaa eikä se keinunut lainkaan. Oli miellyttävin risteilykokemus koskaan! Ravintoloita oli useita, spa-osasto vaikutti todella upealta ja shoppailtavaa oli vaikka mitä. Luulen että suuntaan Grecelle myös toiste, vaikka lähtö Turusta onkin helsinkiläisille hieman vaivalloinen.

   1. Viola says:

    Kiitti vinkeistä :)! Pitääpä ihan vasiten lähteä kyllä kokeilemaan Viking Gracen risteilyä joku kerta!

    1. Nina says:

     Suosittelen! Meillä oli äidin kanssa ainakin siellä tosi kivaa! Laivalla on myös aika hyviä esiintyjiä. Kannattaa tutkailla mikä bändi kiinnostaisi ja valita risteilypäivä vaikka sen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.