Illan kuusi kohdetta

tunnetila: kiire

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

trenssi Burberry, silkkipaita Club Monaco, farkut Cubus, kashmirhuivi Balmuir*,
laukku Chanel, vyö Mulberry, kengät H&M Premium*, aurinkolasit DG*, koru Sari Isosomppi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä tehdä kun samalle illalle sattuu kuusi tilaisuutta joista jokaisessa tekisi mieli käydä?

Laadin yleensä ensin minuuttiaikataulun joka kattaa jokaisen tilaisuuden. Mietin tarkan järjestyksen missä kannattaa käydä ensin, mikä spora vie lähimmäs seuraavaa paikkaa ja missä tapahtumassa ehdin syödä jotain ja missä vain piipahdan kuvailemassa kiinnostavimpia juttuja.

Seuraavaksi ymmärrän haukanneeni liian suuren palan. Karsin illan ohjelmasta pois paikat joissa olen käynyt hetki sitten, ja joiden uutuustuotteista olen jo jonkin verran perillä. Aikataulutan loput jäljelle jäävistä uudestaan ja huokaisen helpotuksesta.

Lopulta tuon kiireillan kulku menee seuraavasti:
– ensimmäinen kohde: paljon kivoja uutuuksia, superhyvää ruokaa, ihania blogiystäviä ja hyvä fiilis
– toinen kohde: kaunis mallisto ja upeat materiaalit, tekisi mieli ottaa paljon kuvia mutta tilaisuudessa on niin paljon ihmisiä että kuvaaminen on lähes mahdotonta, alkaa vähän ahdistaa
– kolmas kohde: järjetön ruuhka jo eteisessä, ihmiset pukeutuneet upeisiin pikkumustiin ja huikeisiin korkkareihin, itsellä päällä vaatteet joilla läksin aamulla töihin, olo on hikinen ja väsynyt, ihmispaljous ahdistaa niin paljon että poistun paikalta 10 minuuttia saapumisesta
– neljäs kohde: soitan kemuihin etten jaksa tulla, minut puhutaan ympäri edes piipahtamaan paikalla, menen paikalle, juhlissa superhyvä fiilis, maailman parasta musiikkia ja hyviä ihmisiä, viihdyn juhlissa monta tuntia ja saavun kotiin vasta puolen yön jälkeen.

Edellä mainittu illan kulku oli yhteenveto eiliseltä. Olen juossut kekkereissä ja lanseeraustilaisuuksissa yli kymmenen vuotta (jo ennen kuin aloin blogata) enkä koskaan tunnu oppivan rajojani. Täytyisi muistaa, että yhteen iltaan mahtuu korkeintaan kolme tilaisuutta joista jokaisen tulee olla todella kiinnostava. Enempää ei millään jaksa. Täytyisi myös muistaa, että jos aikoo mennä illalla tilaisuuteen missä on pukukoodi, kannattaa ottaa mukaan ainakin vaihtokengät. Korkeilla koroilla saa aina tavalliseenkin asuun ja ryytyneeseen fiilikseen juhlavan tilaisuuden kaipaamaa nostetta. Ja ehkä se tärkein: vaikka tilaisuuksissa on aina periaatteessa kyse jostain brändistä, on todella tärkeää että paikalla on ihmisiä joiden kanssa viihtyy.

Eilinen ilta meni juhlan merkeissä, tämän illan kaivelen kirppistavaroita. Lauantai-iltana kirppisrupeaman jälkeen aion loikoilla koko illan sohvalla ja katsoa Euroviisuja. Voi miten odotankaan tuota rauhoittumisen hetkeä! Ihanan aurinkoista viikonloppua Teille kaikille!

Kuvat Hertta / Lilou’s Crush

0

(4) Kommentit

  1. Nina says:

   Heh, sen voi tehdä myös noin, MUTTA täytyy ottaa huomioon että minulla oli aikaa kuudelle tilaisuudelle klo 16.45->. Olin siis tuota ennen ollut töissä 8.15.-16.45. Eli ”yötöiksi” meni eilinenkin. Ruhtinaallinen koko päivän juokseminen voi olla joskus ihan kivaakin. Tärkeää on saada väliin teehetkiä jolloin voi rauhoittua edes jokusen minuutin. Mutta kyllä, rankkaa tämä joskus on! :):)

 1. pauliina says:

  onkos muuten toi balmuirin huivi se isoin koko? rentouttavaa viikonloppua!

  1. Nina says:

   On! 100*200. Maailman paras huivi ja (mulle) maailman paras koko! 🙂

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle Pauliina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.