Arjen luksusta parhaimmillaan

tunnetila: ihastus

wolford1

Olen käyttänyt monta vuotta arjessa pelkästään Wolfordin sukkahousuja. Wolfordilla osataan tehdä niinkin epämiellyttävä asuste kuin sukkahousut niin, että ne jalassa et tunne oloasi kahlituksi tai ahdistuneeksi. Laadukkaat materiaalit hyväilevät ihoasi eivätkä sukkahousut hierrä tai valu epämukavasti.

Nyt pääsin blogini kautta testaamaan yhtä Wolfordin parhaista arkeen luksusta ja lämpöä tuovista tuotteista, Wolfordin Cashmere Silk -sukkahousuja*. Ja huh huh, vaikka inhoaisit sukkahousuja, näistä et voi olla pitämättä. Usko pois!

Maailman pehmeimmät, ja näin keväisillä säillä vähän liiankin lämpimimmät, sukkahousut saavat jo odottamaan tulevaa syksyä ja kylmeneviä päiviä, vaikka kesä ei ole vielä kunnolla edes tullut.

wolford2

Wolfordin sukkahousut ovat vähän hintavampia kuin monen muun brändin sukkikset, mutta samalla laatu on myös käsinkosketeltavissa ja laadun todella tuntee iholla. Etenkin paksummissa sukkahousuissa tuon eron tuntee. Kun kerran käytät Wolfordia niin et halua enää käyttää mitään muuta sukkahousubrändiä. Kalliiksihan se tulee. Wolfordin sukkahousut kuitenkin kestävät paremmin kuin suurin osa muista sukkiksista, joten niistä maksaa mielellään vähän enemmän.

Voin myös kertoa, että silloin harmittaa aivan hemmetisti kun lankkulattia repäisee sukkahousunpohjaan pienen reijän. Onneksi nykyisessä asunnossamme on kaunis ja sileä parketti, jolla onnistuu vaikka luistelu maailman pehmeimmät Wolfordit jalassa!

**********

Wolford hosiery. Everyday luxury at it’s best. Once you wear them, you will fall in love. Trust me!

0

(8) Kommentit

 1. Kaisa says:

  Wolfordit on parhaita! <3 Joo, kalliimpia kuin monet muut (noita kashmirsukkiksia en kyllä raaskisi koskaan ostaa… 🙂 ), mutta kestävät ihan toisella tavalla mitä muut. Eivätkä venähdä pesussa.

  1. Nina says:

   Joo, kestävät kyllä hyvinä pesusta toiseen ja jopa useamman vuoden käyttöä. Kunhan vaan en itse riko niitä… Nim. kokemusta siitäkin on… 🙂

 2. Merja says:

  Olen jo vuosikymmeniä ? Wolfordin lumoissa elänyt. Rakkaus alkoi villasukkahousuista joskus 80-luvun alussa. Wolfordilla oli laatuluokassaan paras ja laajin värivalikoima. Kiltti on yksi vaatekaappini kulmakivistä ja Wolfordilta löytyi joka kiltille sopivan väriset villasukkahousut.
  Käytän edelleen pääsääntöisesti Wolfordin sukkahousuja ja kestävyys on aivan omaa luokkaansa.
  Wolfordin nettikauppaa kannattaa seurata, siellä on usein hyviä tarjouksia.

  1. Nina says:

   Ihana kuulla kokemuksia pitkäaikaiselta käyttäjältä. Oma Wolford-kokemukseni on vasta ehkä kuutisen vuotta vanha, mutta koukussa jo ollaan. 🙂

   Kiitos myös tuosta ale-vinkistä. Jos näitä sukkiksia saa edullisemmin niin niitä kannattaa todellakin hamstrata.

 3. Senni says:

  Wolfordit on kyllä munkin suosikkeja ja olin jo innokkaasti klikkaamassa noita itselle ostoskoriin, kun huomasin hinnan. Todellakin kiinnostaisi kokeilla, mutta onhan tuo hinta jo aika kova.. 35 euroa maksan vielä mielelläni, mut 170 euroa on farkuistakin paljon. 🙂

  Voisitko pyytää näitä arvottavaksi? ;D

  1. Nina says:

   😀 😀 😀 Olisipa tosi kiva järkätä Wolfordin arvonta! Mutta juu, pakko myöntää etten ihan heti itsekään olisi raaskinut näitä sukkahousuja ostaa. Nyt pelkään että jään näiden superpehmeyteen koukkuun ja kun käytän nämä puhki, joudun ostamaan uuden parin. Hirvittävä kierre. 🙂

 4. Petra says:

  Minullakin on useammat Wolfordin sukkahousut. Ja olen samaa mieltä että näiden sukkahousujen laadun voi tuntea ihollaan. Jo ensimmäiset Wfordit puettuani ne tuntuivat jotenkin erilaiselta ihoa vasten. Ja hetken päästä tuntui siltä kuin ei olisi sukkahousuja jalassa ollenkaan. Vähän kuin toinen iho.

  Nyt on ollut niin lämmin syksy, että olen pärjännyt jopa 40 denierin sukkahousuilla. Tietysti tekisi mieli kokeilla myös WF:n paksumpia sukkahousuja. Minulla on vain yhdet, Cotton Velvet Rib. Jotka ovat todella ihanan pehmeät ja miellyttävät jalassa. Wolfordshop-sivuilla olisi vaikka kuinka monet sukkahousut jotka voisin klikata ostoskoriin, mutta hintasumma kipuaa helposti yli sietorajan. Onneksi on muitakin laadukkaita sukkahousuja (Falke esim.), joita voi käyttää päivittäin Wolfordien rinnalla. Nyt pitäisi kuitenkin talven varalle hamstrata jotain paksumpaa sukkahousua, ja ajattelin satsata WF:n merinovillaisiin. Nuo kashmir sukkahousut jää vielä haaveeksi.

  1. Nina says:

   Kiva kuulla hyviä käyttökokemuksia Wolfordista myös sinulta! Täytyy myöntää, että en olisi itsekään luultavasti raaskinut ostaa noin kalliita sukkahousuja. Mutta jos laatu on Wolford-tasoa, niin en oikeastaan enää ihmettele hintaa. 🙂

   Ihana päästä kohta taas käyttämään niitä ja testaamaan ovatko pakkasilla niin lämpimät mitä toivon niiden olevan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.