Arctic Arbutin

tunnetila: testailu

arctic arbutin1

Minulla on ollut nyt kuukauden ajan meneillään aika kokonaisvaltainen pakurikääpäkuuri. Ihon puhdistuksessa olen käyttänyt pääosin uuden kotimaisen Supermoodin pakurikääpää sisältäviä puhdistustuotteita, ihon hoidossa olen luottanut niin ikään kotimaiseen Arctic Arbutiniin*.

Arbutinin tuotteet ovat varmasti monille tuttuja maksaläiskien hävittäjinä ja couperosa-ihon vahvistajina. Nyt Arbutinille on tullut uusi tuoteperhe, Arctic Arbutin, jonka kaikki tuotteet sisältävät pakurikääpää. Tuoteperheeseen kuuluu neljä tuotetta: kasvovoide, seerumi, käsivoide ja kauneuskapselit. Tuotteita mainostetaan ikääntyvälle iholle, mutta voi niitä toki vähän nuorempikin käyttää.

Vaikuttavina aineina tuotteissa on pakurikääpä, mustikka ja sianpuolukan arbutiini. Ja miten tuotteet sitten vaikuttavat? Tuotteiden kerrotaan estävän ja hidastavan ihon kollageenin haurastumista, häivyttävän ihon pinnallista verisuoniverkostoa ja suojaavan ihoa UV-säteilyn haitoilta. Tuotteet myös poistavat ja vaalentavat maksaläiskiä ja ehkäisevät couperosa-ihon punoitusta. Itse en onnekseni kärsi maksaläiskistä tai couperosasta, mutta tässä iässä ihon kollageenin haurastuminen voi olla jo ajankohtaista.

arctic arbutin2 arctic arbutin3

Kuukauden tuotteiden käytön jälkeen kasvojeni iho on kimmoisa ja väriltään tasainen, eikä kuivia kohtia ihostani löydy. Meikkivoiteen levittäminen on helppoa, sillä ihoni on tasaisen kosteutettu kaikkialta. Epäpuhtauksia ihostani löytyy, mutta syy näppylöihin on luultavasti hormonaalinen.

Sarjaan kuuluvia, sisäisesti nautittavia kauneuskapseleita, on purkissa 60kpl ja niitä otetaan aamuin illoin. Olen nyt syönyt kapseleita yhden purkillisen, eli kuukauden kuurin. Kauneuskapseleita käytetään tehostamaan voidetta ja seerumia, ja niiden kerrotaan vaikuttavan ihon, limakalvojen ja silmien hyvinvointiin.

Olin flunssassa lähes viisi viikkoa ja yleensä parinkin viikon niistämisen jälkeen minulla on nenän limakalvot todella huonossa kunnossa. Nyt olen niistellyt viikkokausia antaumuksella ilman verenvuotoa ja kipeitä haavoja. Voi hyvin olla, että kauneuskapselit ovat saaneet aikaan terveemmät limakalvot.

Jos haluat testata kotimaisia, Rovaniemellä valmistettuja, Lapin luomukeruaalueilta kerättyjä yrttejä sisältäviä tuotteita, jotka ovat kuitenkin valmistettu nykyaikaista bioteknologiaa hyödyntäen, tämä tuoteperhe on sinulle se oikea.

Tuntuu mahtavalta käyttää noin lähellä tuotettuja ja valmistettuja tuotteita, ja samalla kannattaa yritystä, joka työllistää itse kolme henkilöä ja välillisesti muita kotimaisia toimijoita. Kotimaisuus kunniaan myös kauneudenhoidossa!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.