Gina Tricot AW15

tunnetila: vinkkaus

ginatricot4ginatricotginatricot2ginatricot1ginatricot3ginatricot5ginatricot6ginatricot7

Runsaasti neuleita, pörröistä ja pehmeää. Vajaamittaiset hyvin istuvat nahkahousut, tyylikkäs villakangastakki villasekoitteella. Beige ja valkoinen silkkipaita. Eriväriset tekoturkisliivit, leveät farkunlahkeet eri malleissa ja pesuissa. Jokaiselle jotakin. Sellainen oli Gina Tricotin AW15 mallisto. Tykkäsin etenkin laadukkaampien materiaalien rantautumisesta kivoihin perusvaatteisiin.

Olen nähnyt jo aika monen brändin syysmallistot ja täytyy sanoa, että kyllä syksyinen väripaletti ja pehmeät materiaalit ovat aina sydäntäni lähellä. Toki keskellä talvea on aina kiva nähdä tulevan kauden kesähepeniä, mutta kun tietää, että Suomessa kesävaatteiden tehokasta käyttöaika on vuodessa kahdesta kolmeen viikkoa, niin ei ole ihme että neuleet, lämpimät takit ja nahkahousut kiinnostavat huomattavasti enemmän kaudesta toiseen.

Arvataanko yhdessä koska Suomessa saa tänä kesänä käyttää ensimmäistä kertaa vaikkapa hihatonta kesämekkoa?! Ja ei, laskuihin ei nyt oteta niitä teinejä, jotka paleltumisenkin uhalla ovat olleet pepun paljastavissa mikroshortseissa ulkona jo viikkoja. Hulluutta, sanoo tämä mummo, ja arvelee uskaltautuvansa ensimmäistä kertaa ulos hihattomassa kesämekossaan heinäkuun 19. päivä.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.