Luonnollisemmat dropit

tunnetila: kiinnostus

dropit

Viisi viikkoa pienessä kuumeessa, flunssassa ja kurkkukivussa. Eipä se tälle keväälle riittänyt. Maanantaiyönä alkanut kurkkukipu muuttui eilen nuhaksi ja parissa päivässä olen taas niistänyt nenäni kiljuvan punaiseksi.

Tällä kertaa kaivoin olon helpottamiseksi ja flunssan nujertamiseksi kaapista blogin kautta testiin saatuja, hieman luonnonmukaisempia droppeja. Juon lasillisen päivässä Terranovan kylmäkuivattua mustaselja & oliivinlehtijauhetta* veteen sekoitettuna. Kipeään kurkkuun suihkin useita kertoja päivässä Vogelin Ecinacea kurkkusuihketta* ja aamuin illoin laitan kielen alle hetkeksi vaikuttamaan puoli pipetillistä Super Lemonin Pine Bark Extractia*.

Terranovan sivuilla mustaselja & oliivijauheesta kerrotaan seuraavaa:

”Tämä superfood-jauhe on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti kun flunssa on iskenyt. Tarkkaan valitut ainesosat vahvistavat kehon omaa immuniteettia erilaisia mikrobeja ja viruksia vastaan.

Mustaseljan ja oliivinlehtien sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet auttavat kehoa toipumaan nopeammin flunssan ja infektioiden aiheuttamista oireista.  Inkiväärillä on lämpöä tuottava vaikutus ja se voi helpottaa sinusonteloiden ongelmissa. Oliivinlehden sisältämillä yhdisteillä on huomattava immuniteettia vahvistava vaikutus, joka suojaa kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta.”

Kuulostaa flunssan puhjettua täydelliselle tuotteelle. Nyt nähdään toimiiko tuote käytännössä!

Suoraan nieluun suihkittavassa Echinaceassa on mm. salviaa joka desinfioi kurkkua ja punahattua, joka torjuu kurkun karheutta. Tuote maistuu kamalalta ja jokainen suihkaus tuntuu kipeässä kurkussa tuskaiselta, mutta nieleminen on jokaisen painalluksen jälkeen helpompaa. Ensiapua tuo tuote siis antaa erinomaisesti.

Karita Tykän luotsaaman kotimaisen Super Lemonin havupuu-uute on tehty kotimaisista metsistä kerätystä männyn kuoresta ja kuoren alla olevasta nilasta. Raaka-aineet sisältävät niin paljon antioksidantteja, että tuote estää tulehdustiloja ja sanotaanpa sen ehkäisevän myös virustauteja. Viisi viikkoa kestäneelle virustartunnalle ei aiemmin keväällä löytynyt muuta taltuttajaa kuin aika. Näinköhän nyt löytyy ihmetuote, joka oikeasti vaikuttaa virukseen. Mitkään antibiootit kun viruksiin eivät pure.

Näillä siis eteenpäin päivä kerrallaan. Eipä siinä mitään… Johan minä ehdin olla terve kolmisen viikkoa…

0

(4) Kommentit

 1. Oi, tuo seljanmarjajuttu kuulostaa hyvältä! Mäkin pelästyin tässä pari päivää sitten, kun kurkku oli kumman kipeä pari päivää mutta ainakaan toistaiseksi *kopkop* kivusta ei ole seurannut tulehdustautia. Onneksi! Viimeksi kun nielutulehduksen sairastin, jouduin sen jälkeen sairaalaan sydänlihastulehduksen ja sen jälkitautien vuoksi… 😀

  Muistahan levätä ja ottaa iisisti! Puolikuntoisena olo on rasittavaa, mutta luulen että vain aika auttaa 🙁

  1. Nina says:

   Tuo seljanmarjajuttu taitaa toimia… Ainakin joka kerta kun olen tuon lasillisen juonut, oloni kohentuu hetkessä. Enkä usko että vain kuvittelen…

   Toivottavasti sinä et sairastu kesäflunssaan!

 2. Virpi says:

  Tosi ikävä kuulla, että flunssa on taas ottanut sinut kouriinsa. 🙁 Kipeänä olo on kaunistelematta ihan perseestä, ja itse vihaan etenkin kurkkukipua ja sitä totaalista väsymyksen tunnetta.

  Toivottavasti nuo dropit auttavat ja olosi helpottuu pian! 🙂 En ole kuullut aiemmin mistään mainitsemistasi tuotteista, mutta etenkin tuo nieluun suihkutettava tuote kuulostaa todella mielenkiintoiselta (pahasta mausta huolimatta). Itse kun en kestä kipeää kurkkua ollenkaan, eivätkä strepsilsit, mynthonit tai hyvinvoinnin verkkokaupasta ostamani vidan tabletit tehoa pahimpiin kipuihin.

  Paljon tsemppiä Nina, toivotaan että viikonloppuna olosi olisi jo parempi, ja pääsisit nauttimaan auringosta. 🙂

  1. Nina says:

   Kannattaa Virpi testata tuota kurkkusuihketta. Ainakin minulla se auttaa.

   On muuten kummallista miten erilaiselta ”tavallinen flunssa” tuntuu tuohon pitkittyneeseen lämpöilyn sekaiseen flunssaan verrattuna. Olin viisi viikkoa niin vetämätön tuon pienen lämmönnousun kanssa, että tuntui etten enää kestä hetkeäkään sitä väsymystä ja jatkuvaa kolotusta. Nyt kun on vain ”tavallinen flunssa” ilman lämpöilyä, niin tuntuu että olen ihan terve ja voisin juosta vaikka maratonin. Siis jos ikinä maailmassa jaksaisin juosta yli tunnin putkeen… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.