Kesä-Vichy

tunnetila: hauskuus

Vichy Vichy8

Minulla oli keskiviikkona oikein hyvä syy pukeutua siniseen uuteen mekkoon. Tiedossa oli nimittäin kesäset kemut Vichyn tuotteiden tiimoilta. Ohjelmassa oli lauttamatka Helsingin edustalla olevaalle saarelle, herkkuja ja shampanjaa notkuva kesäinen buffet Ravintola Boathousen terassilla ja laadukkaita Vichyn aurinkosuoja- sekä muita tuotteita. Pukeuduin siis kesäjuhlia ajatellen kesää henkivään mekkoon.

Päivän ohjelma kuulosti ihanalta, mutta arvaatte varmaan mitä Suomen ”kesä” oli mieltä terassilla oleilusta ja ulkona syömisestä… Jep, vettä satoi koko lauttamatkan niin julmetusti, että tunnin aikana taidettiin tehdä tämän kesän jonkinasteinen sademääräennätys. Onneksi olin laittanut jalkaani nilkkurit ja sain heti päälleni kertakäyttöisen sadetakin. Täytyisi vain suosiolla uskoa, että Suomen kesässä ainoa oikea varustus tuppaa olemaan sadetakki ja kumisaappaat. Ja aina kun poistut kotoa, ota mukaasi sateenvarjo. Ja paksu huivi johon voit kääriytyä. Ja villasukat. Ja ja ja…

Vichy7Vichy3 Vichy10

Vaikka kesäsade kasteli lauttamatkaa odotellessa meistä jokaisen, niin päivästä tuli kuitenkin lopulta tosi kiva. Tilaisuus oli siirretty sisälle, ruoka oli Boathousessa erinomaista ja kesäinen shampanjadrinkki maistui sateesta huolimatta. Myös Vichyn edustajat paikkasivat tilanteen upeasti kertomalla, että vaikka heidän tuotteissaan on erinomainen aurinkosuoja, niin ne ovat myös täydellisen vedenkestäviä. Satoi tai paistoi, Vichyn tuotteet eivät petä koskaan!

Vichyn tuotteet ovat minulle tuttuja jo entuudestaan. Olen mm. käyttänyt vuoden verran heidän todella toimivaa Dermablend -sarjaansa. Yksi lempituotteistani, Dermablendin peiteväri, jota ilman en tule toimeen, on sarjan parasta antia. Myös muut meikkivoiteet ovat peittävyydessään vertaansa vailla, mutta antavat silti iholle hehkua, eivätkä tee ihon pinnasta mattaisen tunkkaista.

Vichy2Vichy11Vichy4Vichy1Vichy6 Vichy12

Testailimme tilaisuudessa asiantuntijoiden avulla tuotteita, saimme tärkeitä muistutuksia ihonhoidosta, sekä hyviä vinkkejä aurinkosuojien ja peittävien meikkivoiteiden käyttöön. Palaan vinkkeihin myöhemmin kun pääsen ensin itse testaamaan vinkkejä käytännössä.

Kiitos Vichy kivoista kesäjuhlista! Hyvin järjestetyt juhlat kohottavat mieltä aina, satoi tai paistoi!

Kuvat Eero Kokko

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  On tämä Suomen kesä kyllä ollut tänä vuonna aika kauhea 🙁 Eipä ole juuri aurinkosuojia tarvinnut laitella; suurimman osan päivää istun kuitenkin sisällä ja ulos mennessä sateenvarjo on tarpeellisempi kapistus kuin aurinkolasit…
  En tiedä, että oletko kotiutunut polkkatukkaasi, mutta kylläpä se vain näyttää minun silmiini edelleen kovin tyylikkäältä! Tosin huomaan olevani vähän jäävi sanomaan, sillä eilisellä kampaajareissulla se vuoden kasvatuksen tulos taas vähän lyheni eli hiukseni taitavat olla kuta kuinkin samaa pituutta kuin sinulla nyt 🙂 Eli sovitaan, että ollaan tyylikkäitä 😉

  Ja vieläkin hingun sitä Helsinki-huivia… Tuo harmaakin on aivan loistavan värinen. Vielä ei ole tullut sitä palkinnon hetkeä, mutta joskon se syyskuussa olisi, kun toivottavasti gradu valmis ja paperit käsissä… Jos tilillä on silloin Helsingin verran ylimääräistä, niin sitten se olkoon minun. Jatkan pakerrusta! (ja kuka sanoo, ettei materia voisi motivoida!)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  1. Nina says:

   Juu ei ole aurinkosuojaa tarvinnut… Minä aloin syömään aurinkokapseleita jo hyvissä ajoin etten vain pala vaan päivetyn paremmin. Just joo, kapselit on syöty ennen kuin auringossa oleilu alkaa tulla ajankohtaiseksi.

   Kiitos hiuskehuista Tarja! Kyllä mä kaipaan pitkiä hiuksiani, mutta olen nyt jo vähän paremmin hyväksynyt realiteetit ja todennut, että lyhyillä mennään eikä muuta voida. Onhan ne ihan pirteät. 🙂 Juu, me ollaan molemmat ehdottoman tyylikkäitä! 😉

   Sitten kun saat gradun valmiiksi, niin Helsinki -huivi on varmasti täydellinen palkinto kaikesta aherruksesta. Ansaitset itse asiassa vaikka kaksi Helsinki-huivia… 😉

   Ihanaa viikonloppua sinullekin Tarja! Täällä paistaa ainakin juuri nyt aurinko. Hurraa!!!

 2. SatuKoo says:

  Voi vitsit, kun tuo sun mekko on vaan niin ihana! Onneksi rohkaistuit mukavuusalueen ulkopuolelle ja valitsit noinkin ”värikkään” vaatteen 😉 Sopii sulle täydellisesti.

  1. Nina says:

   Kiitos Satukoo! Tykkään kyllä mekosta tosi paljon. Ihana kuulla että sinustakin se on kaunis. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.