Lumoava Vanilja

tunnetila: ihastus

lumoava

Minun piti kirjoittaa tänään ihan jostain muusta, mutta postauksen aihe vaihtui kuin lennosta. Niin käy joskus. Etenkin silloin, kun kokee jotain taianomaista.

Nappasin eilen illalla muutaman kuvan uudesta korustani ilta-auringon paistaessa ikkunaan. Minulla on vuosia vanha puhelin, jonka kamera ei ole paras mahdollinen. Räpsin sillä kuitenkin päivittäin kuvia Instagramiin. Eilisen illan tarkoituksena oli ottaa pari kuvaa uudesta korukaunokaisestani Instaan, mutta kuvien unenomainen tunnelma suorastaan pakotti minut jakamaan yhden kuvista myös täällä, vaikka kuvan laatu heikko onkin.

Kotimainen korubrändi Lumoava on suomalaisen muotoilun, suunnittelun ja korunvalmistuksen aarreaitta. Lumoava -brändin alla myydään seitsemän suomalaisen muotoilijan koruja, ja kaikki nuo upeat korut valmistetaan Kuopiossa. Omaa visuaalista silmääni viehättää eniten Lumoavan suunnittelijoista Heikki Hartikaisen yksinkertaisen ajaton, vaivattomasti soljuva muotokieli.

Ilahduin valtavasti, kun sain Lumoavalta lahjaksi juuri Heikki Hartikaisen suunnitteleman Vanilja -riipuksen*. Tuota kaunista ja herkkää Vaniljaa yritin eilen kuvata ikkunan edessä, mutta korusta ei näy kuvissa juuri mitään. Kuviin tuli kuitenkin niin maaginen valo, että lopputulos oli todella nimensä veroinen, lumoava. Kaikella taitaa olla tarkoituksensa.

Yksi päivä aikaa rakastua,
yksi päivä nähdä kauneus
Sillä hetkessä hiutuvat lehdet vaaleat,
vie ehtoo aamusta voiton
0

(2) Kommentit

  1. Tarja says:

    Kaunis <3

    1. Nina says:

      Kiitos ihana Tarja! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.