Salituotteet

tunnetila: oivallus

salituotteet2

Miten ihminen, tai ainakin allekirjoittanut, voi olla näin hölmö??

Tajusin vasta muutama viikko sitten, kaikkien näiden kymmenien treenivuosien jälkeen, että käyn useammin suihkussa kuntosalilla kuin kotona. Ja silti minulla on kotona hius- ja suihkutuotteet viimeisen päälle kunnossa, mutta salille vien aina shampoopullojen ja putsareiden jämiä. Kun kerran käyn salilla suihkussa monta kertaa viikossa, miksi en veisi myös sinne kivoja tuotteita joista pidän, tai joita haluan testata?

Pistin asian kerralla kuntoon, ja nyt pukuhuoneen kaapistani löytyy paljon ihanaa kosmetiikkaa joita pääsen käyttämään välillä jopa päivittäin.

Vein salille käyttöön mm. L’anzan Healing Strenght sarjan Valkoinen tee -shampoon* (sisältää valkoista teetä joka on yksi voimakkaimmista antioxidanteista, ja estää hiuksia ennenaikaiselta vanhenemiselta ja vahvistaa niitä) ja saman sarjan Manuka hunaja -hoitoaineen* (lisää hiuksiin elastisuutta ja vähentää hiusten katkeilua). Lisäksi otin kokeiluun niin ikään L’anzalta Healing Color Care -sarjasta, hiuksiin jätettävän väriä suojaavan ja takkuuntumista estävän hoitoaineen*.

Muutaman viikon testailun jälkeen voin kertoa pitäväni tuotteista. Ainoastaan shampoon tuoksu on minusta hieman outo. Shampoo tuoksuu mielestäni steariinille. Tuntuu hieman oudolta hieroa kynttilämäistä tuoksua päänahkaan… Mutta kun lopputulos on puhdas ja hiukset näyttävät voivan hyvin, niin oudon tuoksumaailman antaa helposti anteeksi.

salituotteet1

Toiset mainitsemisen arvoiset ”salituotteet”, Skin Blossomin vaahtoava puhdistusaine* ja vartalonpesuaine*, ovat minulle tutut jo entuudestaan. Nämä ovat nimittäin jo toiset purkit mitä kyseisiä tuotteita käytän. Tykkään tuotteista valtavasti!

Skin Blossom on brittiläinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan luomusti, ympäristöystävällisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä. Kasvoputsarin ainesosista 74% on luomua, vartalonpesuaineen 76%.

Tuotteiden tuoksut miellyttävät, puhdistusteho on erinomainen (myös vahva silmämeikki lähtee samalla puhdistusvaahdolla), ja tulen oikeasti hyvälle tuulelle joka kerta, kun hieron iholleni noin luonnonmukaisia tuotteita. Tuntuu hyvältä tietää, että iho ei saa tuotteista mitään sellaista mitä se ei tarvitse tai mikä ei tee sille hyvää.

Treenin jälkeen vietetyt suihkuhetket tuntuvat nyt entistä mukavammilta ja rentouttavammilta kun käytössä on hyvät tuotteet. Miten olenkin ollut niin tollo, että olen aikaisemmin roudannut pukkarin kaapin täyteen surkeita jämäpulloja erinäisistä tuotteista ja harmitellut, kun hoitoaine loppuu kesken?! Noh, onneksi tuo homma on nyt hoidossa!

0

(2) Kommentit

  1. Kaisa says:

    Mullakin on noita Skin blossom-tuotteita täällä mukana, ja aion hamstrata lisää, kun tullaan kotiin lomalle! Mulla on myös kasvojen puhdistusaine, mutta ei tuo vaahto, sekä kosteusvoide (jonka kyllä jo käytin loppuun). Molemmat huipputuotteita! Hauska kuulla, että säkin oot tykännyt 🙂

    1. Nina says:

      Kiva kuulla että sinullakin on näistä hyviä kokemuksia. Tosin en tiedä miksi ei olisi, uskon nimittäin että nämä tuotteet toimii ihan kaikilla ja sopivat iholle kuin iholle. Aloin nyt itsekin miettiä että onko minulla sittenkään vaahtomainen putsari vai ”tavallinen”… Jo toinen pullo käytössä enkä ole ihan varma. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.