Napapaidassa

tunnetila: uskallus

040715_kuudes040715_toka

neule Fifth Avenue Shoe Repair (second hand), hame Muka va,
laukku Gianni Chiarini, balleriinat Tory Burch

040715_kolmas040715_neljas040715_viides

Aikuinen nainen napapaidassa! Kaikkea sitä joutuu näkemään kun vanhaksi elää…

Sain käyttämättömän, ruotsalaisen Fifth Avenue Shoe Repairin neuleen itselleni varmaan viisi-kuusi vuotta sitten, kun tein muutaman vaatevaihtarin kaverini kanssa. Olen käyttänyt lyhythihaista neuletta kaikkien näiden vuosien aikana vain pari kertaa, mutten ole halunnut laittaa sitä kuitenkaan kiertoon. Olen tiennyt, että vielä joku päivä tulen sitä tarvitsemaan.

Tuo päivä koitti viime viikonloppuna, kun puin kesän kunniaksi päälleni Tampereelta talvella ostamani Muka van hameen. Hameen vyötärö nousee korkealle, ja puseroiden tunkeminen vyötärönauhan alle ei näyttänyt kovin kivalta, saati kesäisen kevyeltä.

Muutaman liian pitkän puseron testailun jälkeen kaivoin napapaidan reippaasti esiin. Päätin, että ihan sama mitä vastaantulijat ajattelevat aikuisesta naisesta napapaidassa. On kai sitä joskus jotain kamalampaakin nähty, vaikka tiukan vyötärönauhan alta jotain vähän tursuilisikin…

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tarja
  06/07/2015 at 09:39

  Ei kuule tursuile yhtään mitään, höpö-Nina! 🙂 Nätti asu, jota jo Instagrammissa ihailin. Tuo hame on niin kaunis sekä malliltaan että väreiltään!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • Reply
   Nina
   06/07/2015 at 18:14

   Kiva kuulla Tarja että olet löytänyt Instagramiin! Sitä kautta pääset varmasti näkemään kuvia reissustamme enemmän reaaliajassa kuin blogipostauksia odotellen. Olen ajastanut jonkin verran postauksia tulevien viikkojen ajalle, mutta lomalla aion löysäillä kunnolla enkä ota konetta lainkaan matkaan mukaan.

   Kivaa viikkoa sinullekin!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.