Rapurallaa

tunnetila: onni

finlayson1

Viime viikko oli aika kaoottinen. Täynnä kaikenlaista säätöä ja kiirettä, ja hyvin moni asia vielä vastusti oikein olan takaa. Tuntui, ettei yksinkertaisimmatkaan asiat sujuneet sitten millään.

Olin ilmoittautunut perjantaina mukaan Finlaysonin järjestämiin rapujuhliin, ja mietin vielä puolen päivän maissa töitä paahtaessani ehdinkö ollenkaan juhlimaan.  Mietin myös kannattaako minun edes mennä stressipesäkkeenä paikalle murjottamaan. Onneksi päätin mennä. Ilta oli mukavin, rentouttavin ja rauhoittavin pitkiin aikoihin!

Auringon siivittämä venematka illanviettopaikalle Espoon Suvisaaristoon kesti Helsingistä 45 minuuttia. Jo matkan puoli välissä tunsin jännityksen ja kireyden katoavan hartioistani, ja kun pääsimme perille, olin täysin eri ihminen mitä kiireellä tapaamispaikalle juostessani tunti sitten.

finlayson9 finlayson3 finlayson4 finlayson5 finlayson6 finlayson7 finlayson8

Uskomattoman kaunis miljöö, herkullinen illallismenu, valtavat rapuröykkiöt, mukava seura ja hauskat rapulaulut tekivät illasta huippukivan, ja muistelen edelleen ilolla tilaisuuden leppoisaa ja rentoa tunnelmaa.

Hauskanpidon lomassa kuulimme Finlaysonin uusista tuulista ja pääsimme testaamaan Finlaysonin hetki sitten lanseeraamaa täysin uutta innovaatiota, Finlayson Plus -sovellusta. Puhelimeen tai tablettiin ladattava sovellus tunnistaa kameran kautta Finlaysonin kuosin, ja avaa kuosiin liittyviä sisältöjä puhelimeesi. Esim. rapujuhlissa käytettyjen Rapurallaa -tekstiileiden kuosin tunnistettuaan sovellus toi saataville kymmenen rapulaulun sanat ja YouTube -videot, joiden mukana pystyi laulamaan jos ei ollut ihan varma millä sävelellä mikin viisu kuului veisata. Superhauskaa!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Johanna
  26/08/2015 at 10:45

  Ravut on niiiiiin hyviä! En ole saanut tänä vuonna kutsua yksiinkään rapujuhliin. Plääh!

  • Reply
   Nina
   26/08/2015 at 14:17

   Voi harmi! Ravut on kyllä ihan mielettömän hyviä! Sinun täytyy Johanna järjestää omat rapujuhlat jotta pääset herkuttelemaan! Ja kannattaa hankkia Finlaysonin aplikaatio ja pöytäliina, niin myös rapulaulut onnistuvat! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.