Yksitoista kysymystä

tunnetila: haastettu

trieste1

Olen edelleen tilassa, jossa minulla ei ole käytössä omaa läppäriä. Kone on tilattu (hemmetti!!) jo 12 vuorokautta sitten, ja sen status tilauksessa on edelleen ”odottaa tuotetta”. Mikä tuossa koneen saamisessa Tampereelta Helsinkiin voi olla noin helkkarin vaikeaa? Tamperelainen työkaverini on jo tänä aikana käynyt Helsingissä ja olisi kuulemma ihan hyvin voinut noutaa koneen minulle Pirkkalasta ja tuoda sen minulle tänne tullessaan. Kunpa olisin tajunnut tuon jo konetta tilatessa…

Noh, ei kai tässä auta itku, toivottavasti sinnikäs odottaminen palkitaan.

Postausten rustaaminen ilman läppäriä on aika hankalaa, joten olen käynyt läpi luonnostilassa olleita postauksia koneen syövereistä. Yksi luonnoksista oli haaste, jonka olen saanut yli kolme vuotta sitten! En edes muista kuka minut tähän haastoi, olisiko ollut Aino..? Nyt on kuitenkin hyvä aika vastata kysymyshaasteeseen. Parempi myöhään kun ei silloinkaan.

1. Mikä on ollut paras lahjasi?
Paras lahja jonka olen saanut, on mieheltäni vuosia sitten joululahjaksi saamani Heikki Salosen mekko. Nykyään Maison Martin Margielan pääsuunnittelijana vaikuttava Heikki opiskeli tuolloin vielä TaIKissa ja mekko oli yksin hänen oppilastöistään. Ihastuin mekkoon mallinuken päällä jossain näyttelyssä, ja hämmästyksekseni tuo mekko löytyi muutaman kuukauden päästä lahjapaketista. Itkin ainakin tunnin shokista ja liikutuksesta.

2. Mikä on lempikosmetiikkasi?
Minulla on paljon lempikosmetiikkaa. Lumenen huulipunat ja Sensain kasvonpuhdistusaineet tulivat ensimmäisenä mieleen.

trieste7
3. Miten kuvailisit sisustusmakuasi?
Simppeli muttei kuitenkaan väritön. Tykkään yhdistää vanhaa ja uutta muotoilua. En juokse sisustustrendien perässä vaan suorastaan välttelen niitä. Kun löydän hyvät verhot tai hyvän päiväpeiton käytän niitä vuosikymmeniä. Miksi ostaa uutta jos vanha on vielä ehjä? En kaipaa sisustuksessa vaihtelua vaan pysyvyyttä.

4. Millaisia sisustushaaveita sinulla on?
Onkohan minulla mitään sisustushaavetta..? No isomman sohvan voisin hankkia. Nykyinen sohvamme, vaikka kiva onkin, on liian pieni kahdelle. Siis jos haluaa kunnolla rötköttää.

5. Minne aiot matkustaa seuraavaksi ja miksi?
Aion matkustaa seuraavaksi Berliiniin. En oppinut kerran kärsimyksestä (vrt. viime kesän kielikurssi Tukholmassa), joten suuntaan lokakuussa Berliiniin opiskelemaan saksaa. Jawohl!

6. Minne ensimmäinen ulkomaan matkasi suuntautui ja millainen matkasi oli?
Hetkinen… Jos Tukholmaa ja muita lähiseutuja ei lasketa, niin ensimmäinen kunnollinen, ystävien kanssa tehty matka taisi suuntautua Lontooseen. Matka oli täynnä toimintaa ja kun pääsin kotiin, nukuin yli vuorokauden putkeen.

7. Miksi valitsit kyseisen kohteen?
Haaveilimme teineinä Lontoon matkasta  luultavasti sen alakulttuurin (Camden, punkkarit, rokkielämä, klubit) vuoksi. Olimme kuitenkin niin nuoria, että matkasta tuli rauhallisempi ja kulttuuripitoisempi mitä ajattelimme. Noh, kävimme me ainakin Hard Rock Caféssa ja näimme Jim Morrisonin patsaan. Nuo olivat teinille aika isoja juttuja.

trieste6
8. Mikä on lempiruokasi? 
En osaa valita vain yhtä lempparia! Rakastan esim. italialaista, thaimaalaista ja nepalilaista ruokaa. Mutta jos täytyy valita yksi ruoka/artikkeli millä eläisin lopun elämäni, niin se saattaisi olla karjalanpiirakat.

9. Millaisen laukun haluaisit ostaa tällä hetkellä? Entä kengät?
Juuri nyt en halua minkäänlaista laukkua. Ostin juuri unelmieni laukun ja se riittää minulle seuraavaksi vuosikymmeneksi! Ja kengät, taisin ostaa myös suosikkikenkäni hetki sitten, joten varsinaisia kenkähaaveita minulla ei ole. EI KUN ONPAS! Haluaisin säänkestävät mutta kauniit nilkkurit syksyksi.

10. Millaiset kuusi adjektiivia kuvaavat sinua parhaiten?
Oikeudenmukainen, rohkea, välitön, aito, reipas, empaattinen (kysyin adjektiivit lähimmiltä kollegoilta ja yhdeltä ystävältä, kiitos heille <3)

11. Mottosi?
Ole itsellesi armollinen.

Valokuvat lomareissulta Triestestä, Italiasta

0

(8) Kommentit

 1. Minä tarvitsisin myös kauniit, säänkestävät nilkkurit, ja taidan tänä vuonna kyllä ostaa ne jo viime vuonna haaveilemani Eccon goretex-nilkkurit (yksi Eccon malleista on tosi nätti, sellainen chelsea boot -tyyppinen!). Kyllä sitten kelpaisi vesisateessa kävellä!

  1. Nina says:

   Muistankin kun puhuin samasta aiheesta kanssasi jo viime vuonna. Laitoit silloin linkin niihin kenkiin. Ne oli kyllä kivat. Ei ikinä olisi uskonut niiden olevan säänkestävät. Täytyypä käydä katsomassa olisiko niitä enää (tai jo) kaupoissa.

 2. Kikka says:

  Karjalanpiirakat, jes! Jos tulis paha paikka ja pitas valkata yks ruoka loppuelamaks, se saattas olla siina. Kummiskin tulis vaihtelua kun on riisi, peruna, ja porkkana mallia. Mutta pitas olla kylla semmosia rapakoita piirakoita eika mitaan Pirkka mossoja.

  Hyvaa syksyn alkua sulle!

  1. Nina says:

   Jes, toinen karjalanpiirakoiden fanittaja löytyi heti! En varmaan koskaan kyllästy karjalanpiirakoihin, syön niitä lähes joka päivä. 🙂

   Kivaa syksyä sinullekin! Toivottavasti syksyysi kuuluu paljon karjalanpiirakoita!

 3. Tarja says:

  Berliiniin opiskelemaan saksaa!! Minäkin haluan! Berliini on ihana kaupunki, olin aivan myyty sillä ainoalla reissullani siellä. Ja saksa on minulle rakas kieli, jota en ole käyttänyt 15 vuoteen oikein mitenkään. Saksa on muutenkin tällaiselle nipolle ihana paikka, kun kaikki on niin hyvässä järjestyksessä ja siistiä (Ordnung sein müss, vai miten se menikään…). Nyt mä olen oikeasti ihan kade sulle… Ainakin pitää saada paljon postauksia Berliinistä 😉 Schönes Wochende und viel spass! 😀

  1. Nina says:

   Joo, Berliini olisi seuraava matkakohde. Vähän kyllä jännittää. Saksa on minulla ihan ruosteessa… 🙂

   Mutta joo, saksalainen järjestelmällisyys on kyllä kivaa ja sopii myös minulle. Berliini tosin on täysin oma maailmansa ja poikkeaa kaikista muista Saksan kaupungeista, mutta uskon silti että siellä hommat kuitenkin toimii. Ja mikä tärkeintä, Berliinissä on paljon kaikkea kivaa tekemistä, jos siis opiskelulta jää yhtään ylimääräistä aikaa. Toivottavasti ei käy samalla tavalla kuin Tukholman reissulla… Se oli kyllä aika hirvittävää! 🙂 Yritän ehtiä myös postaamaan paikan päältä paljon, jos siis aikaa siihen jää.

   Kivaa viikonloppua sinullekin Tarja!

 4. AnneVee says:

  Berliini! Oon miettiny vastaavaa temppua ens kesälle eli laitahan sit tarkat tiedot kielikurssista jne.

  1. Nina says:

   Asunto, lennot ja kielikurssi on jo varattu, vielä täytyisi malttaa vähän yli kuukausi odottaa että pääsee reissuun. Laitan ehdottomasti koko hommasta blogiin lisäinfoa, viimeistään sitten kun selviää millainen kurssi on kyseessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.