Boheemi ruusu

tunnetila: tykkäys

Isadora_huulipuna1

Kehun aina Lumenen Wild Rose -sarjan huulipunia, ja minulla on niitä jatkuvassa käytössä kerralla useita eri sävyjä. Tasapuolisuuden vuoksi nostan nyt esille toisen brändin, jonka huulipunien koostumuksesta pidän.

IsaDoran huulipunissa on tarjolla kymmenittäin kauniita sävyjä, ja niiden koostumus on ihanan kevyt ja kosteuttava. Etenkin Perfect Moisture -sarjan huulipunat ovat koostumukseltaan täydellisiä. Kosteuttavien huulipunien kerrotaan sopivan myös kuiville ja rohtuneille huulille, sillä ne sisältävät mm. kandelillavahaa, pantenolia ja E-vitamiinia.

Isadora_huulipuna2 Isadora_huulipuna3 Isadora_huulipuna5

Sain IsaDoralta testiin tämän syksyn uutuussävyn 176 Bohemian Rose* ja se on ensimmäisiä ”sinisävyisiä” huulipunia mitä olen uskaltautunut kokeilemaan. Hampaani näyttävät sinisävyisten huulipunien kanssa yleensä ihan keltaisilta, eikä se ole kovin toivottava lopputulos. Tämä puna ei kuitenkaan taita niin paljon siniseen mitä monet muut, joten puna sopii myös minulle.

Tänä syksynä lilaan taittavia huulipunia on tarjolla valtavasti. Tämä huulipuna, minulle hieman erikoisesta värimaailmastaan huolimatta, jäi heti ensikokeilun jälkeen meikkipussiini. Lisäväri arkeen ei näin syksyisin ole ollenkaan pahitteeksi.

Kynsilakkana kuvissa (hieman kuluneena, pahoittelen) Lumenen juhlakauden uutuussävy 63 Hehkuva Ilta

Kiitos kuvista Johanna!

0

(8) Kommentit

 1. Näyttääpä hyvältä tuo sinisempikin sävy sulla! Tosi raikas ja syksyinen. Mä käytän kans vaan luumunsävyistä punaa nyt, kunnon syksyfiilistely käynnissä 😀

  1. Nina says:

   kiitos ida! Tuo sävyn valinta on ihan älyttömän vaikeaa! Jos sävy on liian sininen on hampaat keltaiset. Jos taas sävy on liian tumma, näytän supervihaiselta ja huuleni näyttävät älyttömän pieniltä. Onneksi joskus sattuu kohdalle myös se oikea. 🙂

 2. Tosi nätti sävy, sopii sulle mainiosti. 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Jonna! 🙂

 3. Kauniit kuvat ja ihana huulipunasävy, sopii sulle hyvin! Mutta mitä ihmettä, olen kuvitellut että sinipohjaiset sävyt raikastaisivat kaikilla hampaiden sävyä :O Ainakin itselläni huomaan tuon efektin! Mutta ei se sitten menekään niin 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Salka! Olen kyllä ollut tosi iloinen kun mieheni sisko on asustellut meillä muutamia viikkoja nyt syksyllä. Olen saanut hänen avullaan rutkasti kivoja kuvia blogiin. 🙂 No minusta tuntuu että oma hymyni menee ihan kammottavaksi sinisävyisten huulipunien kanssa. Ehkä se vaikuttaa myös ihon väriin ja koko näkymä on hirvittävä. 🙂

 4. On kyllä kaunis sävy, niin syyskauteen sopiva 🙂 Mä olen tykästynyt IsaDoran huulipuniin, loistava hinta-laatusuhde, kuten muissakin kyseisen merkin tuotteissa!

  1. Nina says:

   Sävy on kyllä kaunis! Ja todellakin, hinta-laatusuhde näissä on ihan super. Ja samaa mieltä kanssasi myös muista IsaDoran tuotteista. En ole tainnut testata heiltä koskaan mitään tuotetta mikä ei olisi toiminut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.