Kiireinen perjantai

tunnetila: kiire

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähden huomenna Berliiniin ja palaan Suomeen marraskuun alussa.

Töissä on päällä kaaos. Olenko muistanut infota tuuraajalleni kaiken olennaisen? Mitä todella tärkeää jää kertomatta? Romahtaako korttitalo? Noh, jos romahtaa niin sitten kasataan se uudestaan kun palaan takaisin. Ei kai siinä sen kummempaa.

Reissuvaatteita olen jo vähän miettinyt ja pyykit on onneksi kuivumassa. Vielä täytyisi ehtiä silittää mukaan lähteviä vaatteita, valita kengät, takit ja huivit. Kuinka paljon vaatteita tarvitsen mukaan? Haluanko käydä opiskelun lisäksi myös juhlimassa, eli tarvitsenko mukaan muutakin kuin farkut? Ehtiikö sää Berliinissä muuttua kuukaudessa talviseksi? Tarvitsenko mukaan kumisaappaat? Noh, asunnossani on onneksi pesukone. Jos vaatteet loppuvat kesken, niitä on helppo pestä. Tai ostaa lisää.

Mitä kosmetiikkaa tarvitsen mukaan? Uskallanko ottaa noin pitkälle matkalle mukaan testaukseen uusia ihonhoitotuotteita? Tällä hetkellä käytössä olevat eivät kestä kuitenkaan koko kuukautta, eli jotain uutta on pakko ottaa. Kestääkö 150ml shampoo käytössä kuukauden vai otanko mukaan suuremmat pullot? Mitä jos mukaan pakattu shampoo ei pese hiuksiani puhtaaksi? Noh, se mikä puuttuu, sitä voi ostaa. Viimeisimmän tiedon mukaan Berliinissäkin on kauppoja.

Pakkauskriisi ja sen ratkaisut saavat kuitenkin odottaa huomiseen. Tänään nimittäin säntään työpäivän jälkeen laittamaan jalkaan korkkarit ja menen juhlimaan muutaman sadan muun bloggaajan kanssa. Kaikki The Blog Awardseihin osallistuvat blogiystävät, nähdään kohta! Ja ihanat blogini lukijat, minä palaan linjoille seuraavan kerran Berliinistä. Voikaa hyvin, ihanaa viikonloppua!

 

Ps. Arvatkaa kenelle saa jo ponnarin? Säälittävän nysän, mutta silti ihan oikean ponnarin!!! Wohoo!!!!!

Kuvat Hertta / Lilou’s Crush

0

(8) Kommentit

 1. Bon Voyage Nina!

  1. Nina says:

   Kiitos Ulla! <3

 2. Kaisa says:

  Tsemppiä Berliiniin – oot ihanan rohkea! 😀 Kuullaan taas!

  1. Nina says:

   Kiitos Kaisa ihana! <3 Ihan varmasti kuullaan pian!

 3. HeidiV says:

  Hyvää Berliinin-matkaa! Berliini on mahtava paikka (ja siellä on vaatekauppoja 😉 )

  1. Nina says:

   Kiitos Heidi! 🙂 Mitä Berliinistä ei saa, sitä ei tarvita! 🙂

 4. Virpi says:

  Ihanaa ja antoisaa matkaa Nina! <3 Minäkin ihailen rohkeuttasi, sinulla on upea asenne elämään. Siksi uskon, että matkasi tulee olemaan todella onnistunut. 🙂 Keep us posted.

  1. Nina says:

   Kiitos Virpi! <3 Uskon, että matka on muuten kiva ja ihana, mutta saksan opinnot ahdistaa... Huomenna selviää millainen kouluni on, ja miten onneton kielitaitoni juuri nyt onkaan. A-P-U-A!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.