KHL matsissa

tunnetila: hauskuus

jokerit14jokerit15jokerit13jokerit5

Luokkakaverini suunnittelivat koulussa koko kurssin ajan yhteistä reissua katsomaan Hertha Berlinin futismatsia. En tiedä toteutuiko tuo reissu koskaan. Bundesliigasta tuli kuitenkin mieleeni jokin aika sitten Hartwall Areenalla viettämäni hauska peli-ilta Nordicbetin vieraana.

Pääsimme seuraamaan Jokereiden matsia Nordicbetin aitiosta ja viettämään kivaa iltaa hyvässä seurassa. Iltaan sisältyi VIP-kierros hallilla, pelin seuraaminen aitiosta, hyvä ruoka ja hieman Nordicbetin tarjoamaa pelirahaa. Siinä tuli jo neljä hyvää syytä lähteä katsomaan elämäni ensimmäistä KHL-matsia.

Olen ollut aikaisemmin seuraamassa SM-liigan pelejä, mutta Venäjän liigan matseissa en ollut aikaisemmin käynyt. Alkushow oli suuren maailman tyyliä, cheerleaderit olivat kauniita ja taitavia, ja tunnelma hallissa oli mahtava. Etenkin kun Jokerit hallitsivat peliä ja voittivat lopulta lukemin 2-1. Myös jännitystä siis piisasi niin pelin, kuin (pieleen menneiden) veikkaustenkin muodossa.

jokerit6jokerit4jokerit9jokerit12jokerit3jokerit2

Totuuden nimissä täytyy kuitenkin sanoa, että seurasin varsinaista peliä aika vähän. Keskityin illan aikana enemmänkin lappamaan popcornia suuhuni kaksin käsin (miten popparihin voi tulla sellainen himo?!), tutkailemaan miten Nordicbetin pelitili toimii ja mistä kaikesta voi lyödä vetoa (esim. USAn presidentinvaalien tai seuraavan Putous -kauden voittajasta).

Olen itse aika tarkka rahoistani, enkä koskaan pelaa rahapelejä enemmällä kuin muutamalla eurolla kerrallaan. Mutta on se vaan pakko myöntää, että heti kun pelissä on kiinni vaikka edes euro, niin kyllä se tuo roimasti hommaan lisäjännitystä.

Vaikka muuten olisi ihan sama kuka jonkun matsin voittaa, niin jos saat pelitilillesi voitosta lisää kolme euroa, niin kyllä se ainakin meikäläistä hymyilyttää. Voittajan on helppo hymyillä, oli voitto sitten miten pieni tahansa.

Kaikille rahapelien pelaaminen ei kuitenkaan sovi. Heitä varten Nordicbetillä on Vastuullisen pelaamisen ohjeistus, ja erilaisia pelaamisen rajoituksia laaditaan koko ajan lisää. Arvostan sitä, että ihmisistä pidetään myös huolta ja peliongelmien vakavuus myönnetään avoimesti.

Kaksi ensimmäistä kuvaa Republic of Communications

0

(6) Kommentit

 1. Katarooma says:

  Mää kyllä haluan vielä joskus päästä kattoon Jokereiden pelin/pelejä. Ku oon vähä jääkiekkohullu… 😀 Kärppä-pelejä seuraan tarkkaan…

  1. Nina says:

   Oih, no sit sun täytyy ehdottomasti päästä joku kerta matsiin! Etenkin kun Jokeriessa pelaa nykyään mm. Juha-Matti Aaltonen, niin se on Kärppä-fanille varmasti kivaa nähtävää. 🙂 mun alkoi tehdä ton peli-illan jälkeen mieli tosi paljon katsomaan noita Jokereiden liigapelejä Venäjälle. Se vasta olisi huippua!

 2. Petra says:

  Pitäiski taas mennä Casinolle joskus! 😀

  1. Nina says:

   Joo! Pelaamaan hevospeliä! 😀

 3. Johanna says:

  Viinilasista kaljaa ja poppareita! Nina, mä todella ihailen sun tyyliäsi! 🙂

  1. Nina says:

   Hahaha, kiitos! Popparit ja viini maistuvat noin tavallista paremmalta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.