Uudet tehoravinteet testiin

tunnetila: testailu

evonia2

HiusAkatemian hiusjuuritutkimuksessa* sain listan erilaisista kotihoidoista, joilla voisin edistää hiusteni hyvinvointia. Listaan liittyi olennaisena osana erilaiset vitamiinit ja lisäravinteet.

En ole koskaan syönyt vitamiineja purkista. En edes sitä kaikkialla hehkutettua D:tä.  Ainoat lisäravinteet mitä olen syönyt, on juuri hiusten kasvuun ja hyvinvointiin liittyvät kapselit. Olen testannut useita merkkejä, syönyt välillä pelkkää biotiinia, ja olen ollut tuotteisiin pääosin tyytyväinen.

Hiukseni ovat aina vahvistuneet jonkin verran, ja kynteni ovat myös voineet hyvin lisäravinteita syödessäni. Tällä kertaa minulle suositeltiin HiusAkatemian kanssa yhteistyössä kehitettyjä Evonia -tuotteita.

Sain testiin kaksi erilaista tuotetta: Evonia Hiusten Tehoravinteen* ja Evonia Keratinin*. Ajattelin aloittaa testin Hiusten Tehoravinteella. Hiusten Tehoravinne antaa kasvuvoimaa hiusjuurille, ja se sisältää ravintoaineet (mm. sinkkiä, biotiinia, niasiinia, B- ja D-vitamiinia) hiuksille ja hiuspohjalle.

Jos tuote toimii hyvin ja nyt kyseenalaisessa jamassa olevat hiusteni juuret vahvistuvat, niin sen jälkeen voin aloittaa Evonia Keratinin syömisen. Keratiini vahvistaa hiusta, vähentää hiusten katkeilua ja vaikuttaa myös ihon sekä kynsien kuntoon.

Evonia Keratinin luvataan vahvistavan myös niveliä. Näinköhän saan yhdestä kapselista apua niin hiuksiini, kuin myös kipuilevaan polveeni? Toivottavasti! Lähden ainakin testaamaan tuotteita kiinnostuneena.

Oletteko Te testanneet Evonian tuotteita?

0

(4) Kommentit

 1. SatuKoo says:

  En ole kyseisen merkin lisäravinteita kokeillut, mutta muita kylläkin. Mielestäni nopeuttivat hiusten kasvua ja kynnet pysyivät hyvässä kunnossa, normaalisti kärsin katkeavista ja liuskottuvista kynsistä.
  Harmi vaan, että ei voi valita lisäravinteita kiihdyttävän vain hiusten kasvua, sai nimittäin sheivailla myös sääriä normaalia useammin 🙂

  1. Nina says:

   Hyiiiii! Tuota pelkään itsekin ja minulle on sanottu, että niin ei voi tapahtua!!! Olet siis elävä esimerkki siitä, että olen ollut asian suhteen aina oikeassa! En ole voinut käsittää, miten muka karva tietää minkä niistä pitää kasvaa ja minkä ei?! Koko elimistöhän noita vitamiineja saa. 🙂

 2. Hiusss says:

  KUINKA tässä kävi? Mulla tuo Tehoravinne, avaamaton pakkaus. Meneillään Hairlust ja biotiini mutta mietin ajaako Evoniakin asiansa

  1. Moikka! Mulla toimi Evonia. Muistaakseni tuo punainen oli mulle tosi hyvä, ja söin sitä monta pakettia putkeen. Kannattaa testata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.