Nanso AW16

tunnetila: tykkäys

nansoaw16_1

Piipahdin eilen töistä suoraan Nanson showroomilla tutustumassa brändin ensi syksyn ja talven, AW16, mallistoon.

Nappasin tilassa muutaman kuvan puhelimellani, ja vaikka kuvien laatu ei silmiä hivele, niin halusin silti julkaista ne heti tuoreeltaan. Inspiroiduin nimittäin muutamista uusista jutuista niin paljon, että halusin päästä kertomaan niistä heti Teille.

nansoaw16_3 nansoaw16_4

Nanso juhlii tänä vuonna 95-vuotista taivaltaan, ja on freesannut juhlavuoden kunniaksi ilmettään aika reippaasti. Tulevan syksyn ja talven mallistosta vastasi keväällä Nanson pääsuunnittelijaksi nimitetty, aiemmin Marimekolla toiminut suunnittelija Noora Niinikoski. Kuoseja taas oli luomassa mm. rohkeasta ja ennakkoluulottomasta käsialastaan tunnettu Sophie Sälekari.

Vaikka brändi on uudistanut mallistojaan ajankohtaisempaan ja ajassa elävään suuntaan, niin perinteisempää kuluttajaa ei ole myöskään unohdettu. Nanson syksy tulee tarjoamaan lähes jokaiselle jotakin.

Parempia kuvia mallistosta odotellessani voin kertoa uusista jutuista ainakin sen verran, että trikoosta tunnettu Nanso on ottanut nyt valikoimiinsa upeat, muotoon kudotut neuleet. Kaunis harmaa väri, avara pääntie ja rennon reilu malli. Ihastuin villa-puuvillaneuleeseen heti sen nähtyäni.

Toivottavasti pääsen pian näyttämään Teille tarkemmin, mitä muita ihanuuksia mallistosta bongailin. Tiedän, että Tekin tulette ihastumaan niihin!

0

(2) Kommentit

 1. LauraL says:

  Näyttää hyvälle. Harmittaa kun Nanso vie vaatteidensa valmistuksen kokonaan ulkomaille. Nanso on minulle jotenkin niin tuttu ja turvallinen, samasta kaupungista ollaan kotoisin 🙂

  1. Nina says:

   Joo, tuo on kyllä surullista miten nykypäivänä miltei kaikki tuotanto lähtee Suomesta ulos. Nanso sinnitteli todella pitkään ja piti pintansa.

   Muistan itsekin kun asuin opiskeluaikoina Tampereella ja raahasin Nokialla sijainneesta tehtaanmyymälästä vaatteita kassikaupalla kotiin. Käytin silloin vuosia Nansoa ihan joka päivä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.