Konjakki minun makuuni

tunnetila: ihastus

konjak_01

Maailmalla on kohistu jo muutaman vuoden ajan luonnonmukaisesta Konjac-juuren kuidusta valmistetusta pesusienestä. Sienen käyttöönotto kuulema muuttaa ihonhoitorutiinit kertaheitolla, ja kasvojen iho paranee silmissä jo muutaman viikon aikana.

”Just joo… Omalle herkälle iholleni en aio todellakaan tuota karheaa sientä laittaa.” Näin ajattelin sinnikkäästi varmaan vuoden verran.

Vähän yli kuukausi sitten kyllästyin kuitenkin leuassani yli puoli vuotta olleeseen epäpuhtauksien rykelmään, joka ei ahkerasta kuorinnasta ja hoitolassa tehdyistä kasvohoidoista huolimatta suostunut lähtemään minnekään.

Otin testiin saamani Konjak -sienen* käyttöön.

konjak_sensai

Tarvittiin kaksi viikkoa sienen säännöllistä käyttöä, ja simsalabim, epäpuhtauksien rykelmä oli kadonnut leuastani!

Puhdistan tavallisesti ihoni Sensain kaksoispuhdistuksella. Hieron ensimmäisenä kuivalle kasvojen iholle puhdistusöljyn. Sen jälkeen kostutan Konjak -sienen läpikotaisin, jolloin kovasta ja karheasta sienestä tulee pehmeä ja iholla miellyttävän tuntuinen. Käyn kasvot läpi kostealla sienellä pyörivin liikkein (sieni soveltuu myös  silmänympärysiholle) ja sen jälkeen puhdistan ihoni vielä kaksoispuhdistukseen kuuluvalla vaahdolla.

Konjak -sieni syväpuhdistaa, poistaa mustapäitä, kuorii hellävaraisesti ja auttaa elvyttämään ihon verenkiertoa. Konjak -juuri on emäksinen, joten sen emäksisyys tasapainottaa ihon happamuutta. Juuri sisältää myös antioksidantteja ja kivennäisaineita ja on sertifioidusti vegaaninen, biohajoava ja lisäaineeton.

Ra-kas-tan tätä sientä! Oikeasti!

Konjak -sieniä on saatavilla eri ihotyypeille monelta eri brändiltä. Oma sieneni on saatu The Konjak Sponge Companyltä, mutta esimerkiksi Ruohonjuuressa on myynnissä vastaavaa tuotetta toiselta brändiltä. Sienen hinta on alle kympin, ja se kestää ahkerassa käytössä hyvänä noin kolme kuukautta.

Jos et ole vielä Konjak -sientä testannut, niin suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan! On sitä joskus tullut turhempiinkin asioihin kymppi investoitua.

2

(15) Kommentit

 1. Kay says:

  Täytyypä ehdottomasti kokeilla, josko sienestä oli apua myös ihon pintakuivuuteen. Kiitos vinkistä!

  1. Nina says:

   Hyvin lämmin suositus! Uskon, että oikein valittu sieni auttaa ongelmaan kuin ongelmaan. 🙂

 2. Ruohonjuuren versio on musta parempi eikä se sisällä säilöntäaineita kuten tuo toinen sieni, jos olen ymmärtänyt oikein. Jotenkin kivempi ottaa käyttöön sieni, joka ei ole lillunut kosteana muovipussissa….

  1. Nina says:

   Kiitos vinkistä Ninni! Hyi, mitähän säilöntäaineita tuossa sienessäni on? Mahdollisista säilöntäaineista huolimatta se kyllä on tehnyt iholleni pelkästään hyvää. Ja tuo oli pakattuna kovaan muoviin, ei pussiin. Onkohan tämän pakkaus muuttunut tai jotain..? Tiedä häntä. Hyvää se tekee iholleni silti. 🙂

   1. Tuo sieni on kyllä aivan ihmesieni! 🙂 Oma nassuni rakastaa sientä ja on nimensä mukaisesti tehnyt ihmeitä iholle. Sillä on ystäväni saaneet rauhoitettua akneihon, kuiva iho on sillä saanut avun ja onpa miliumit sekä ruusifinni saaneet sillä kyytiä. Uskomaton sieni siis 🙂

    1. Nina says:

     Oi vitsit! Ihan huikeaa että luonnosta löytyy moisia sieniä jotka saavat ihmeitä aikaan. Luonto pitää ihmisistä hyvä huolta. 🙂

 3. pauliina says:

  minäkin hankin oman sieneni aikoja sitten ja työnsin kaappiin ja sinnehän tuo on jäänytkin unohduksiin. nyt taidan iltapesulla vihdoin testata. kiitos muistutuksesta!

  1. Nina says:

   Kannattaa Pauliina testata. Ainakin itse tykkään tuosta ihmisienestä tosi paljon.

  2. <3 <3 <3 <3 <3 Hauskoja ihohetkiä sienen kanssa <3 <3 <3 <3 <3

   1. pauliina says:

    testattu! oli niin mukavaa pyöritellä sienellä kasvoja ja kuvitella kuinka samalla pyörittelee kaikki iho-ongelmat httoon, että en meinannut malttaa lopettaa ollenkaan. 😀

    1. Nina says:

     Jes, hyvä pauliina! Mulle kävi ihan samalla tavalla! 😀 😀 Toivottavasti iho-ongelmat todellakin katoavat tämän tuotteen myötä meiltä molemmilta. 🙂

 4. SatuKoo says:

  Nyt oli niin hyvä myyntipuhe, että pakko hankkia itsellekin testiin 🙂

  1. Nina says:

   Kannattaa testata! Ja jos ei sovikaan sinulle, niin ei maksanut paljon. 🙂 Ja hei, sitä voi käyttää myös koko kropalle jos ei sovi kasvoille. Kuorii myös vartaloa ihanasti. <3

 5. Johanna says:

  No pakkohan tuo sieni oli minunkin hankkia kun oli tarjouksessa 4e.. ? Vasta parina iltana testattu mut ihanan tuntuinen on! Ai tuostako sienestä on jo pitkäänkin puhuttu???!!? Menny mulla ihan ohi, eka kertaa kuulin moisesta ihmesienestä ku luin sun blogia ? Taas yksi hyvä syy lisää seurata tunnetilaa!

  1. Nina says:

   Kiitos, ihana kommentti Johanna! ❤️ Kiva kuulla että tykkäät sienestä. Mun iholle se ainakin tekee tosi hyvää. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.