Konjakki minun makuuni

tunnetila: ihastus

konjak_01

Maailmalla on kohistu jo muutaman vuoden ajan luonnonmukaisesta Konjac-juuren kuidusta valmistetusta pesusienestä. Sienen käyttöönotto kuulema muuttaa ihonhoitorutiinit kertaheitolla, ja kasvojen iho paranee silmissä jo muutaman viikon aikana.

”Just joo… Omalle herkälle iholleni en aio todellakaan tuota karheaa sientä laittaa.” Näin ajattelin sinnikkäästi varmaan vuoden verran.

Vähän yli kuukausi sitten kyllästyin kuitenkin leuassani yli puoli vuotta olleeseen epäpuhtauksien rykelmään, joka ei ahkerasta kuorinnasta ja hoitolassa tehdyistä kasvohoidoista huolimatta suostunut lähtemään minnekään.

Otin testiin saamani Konjak -sienen* käyttöön.

konjak_sensai

Tarvittiin kaksi viikkoa sienen säännöllistä käyttöä, ja simsalabim, epäpuhtauksien rykelmä oli kadonnut leuastani!

Puhdistan tavallisesti ihoni Sensain kaksoispuhdistuksella. Hieron ensimmäisenä kuivalle kasvojen iholle puhdistusöljyn. Sen jälkeen kostutan Konjak -sienen läpikotaisin, jolloin kovasta ja karheasta sienestä tulee pehmeä ja iholla miellyttävän tuntuinen. Käyn kasvot läpi kostealla sienellä pyörivin liikkein (sieni soveltuu myös  silmänympärysiholle) ja sen jälkeen puhdistan ihoni vielä kaksoispuhdistukseen kuuluvalla vaahdolla.

Konjak -sieni syväpuhdistaa, poistaa mustapäitä, kuorii hellävaraisesti ja auttaa elvyttämään ihon verenkiertoa. Konjak -juuri on emäksinen, joten sen emäksisyys tasapainottaa ihon happamuutta. Juuri sisältää myös antioksidantteja ja kivennäisaineita ja on sertifioidusti vegaaninen, biohajoava ja lisäaineeton.

Ra-kas-tan tätä sientä! Oikeasti!

Konjak -sieniä on saatavilla eri ihotyypeille monelta eri brändiltä. Oma sieneni on saatu The Konjak Sponge Companyltä, mutta esimerkiksi Ruohonjuuressa on myynnissä vastaavaa tuotetta toiselta brändiltä. Sienen hinta on alle kympin, ja se kestää ahkerassa käytössä hyvänä noin kolme kuukautta.

Jos et ole vielä Konjak -sientä testannut, niin suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan! On sitä joskus tullut turhempiinkin asioihin kymppi investoitua.

2
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Kay
  27/01/2016 at 11:20

  Täytyypä ehdottomasti kokeilla, josko sienestä oli apua myös ihon pintakuivuuteen. Kiitos vinkistä!

  • Reply
   Nina
   27/01/2016 at 13:17

   Hyvin lämmin suositus! Uskon, että oikein valittu sieni auttaa ongelmaan kuin ongelmaan. 🙂

 • Reply
  Ninni
  27/01/2016 at 19:14

  Ruohonjuuren versio on musta parempi eikä se sisällä säilöntäaineita kuten tuo toinen sieni, jos olen ymmärtänyt oikein. Jotenkin kivempi ottaa käyttöön sieni, joka ei ole lillunut kosteana muovipussissa….

  • Reply
   Nina
   27/01/2016 at 20:37

   Kiitos vinkistä Ninni! Hyi, mitähän säilöntäaineita tuossa sienessäni on? Mahdollisista säilöntäaineista huolimatta se kyllä on tehnyt iholleni pelkästään hyvää. Ja tuo oli pakattuna kovaan muoviin, ei pussiin. Onkohan tämän pakkaus muuttunut tai jotain..? Tiedä häntä. Hyvää se tekee iholleni silti. 🙂

   • Reply
    Ninni
    30/01/2016 at 07:38

    Tuo sieni on kyllä aivan ihmesieni! 🙂 Oma nassuni rakastaa sientä ja on nimensä mukaisesti tehnyt ihmeitä iholle. Sillä on ystäväni saaneet rauhoitettua akneihon, kuiva iho on sillä saanut avun ja onpa miliumit sekä ruusifinni saaneet sillä kyytiä. Uskomaton sieni siis 🙂

    • Reply
     Nina
     30/01/2016 at 13:00

     Oi vitsit! Ihan huikeaa että luonnosta löytyy moisia sieniä jotka saavat ihmeitä aikaan. Luonto pitää ihmisistä hyvä huolta. 🙂

 • Reply
  pauliina
  29/01/2016 at 18:01

  minäkin hankin oman sieneni aikoja sitten ja työnsin kaappiin ja sinnehän tuo on jäänytkin unohduksiin. nyt taidan iltapesulla vihdoin testata. kiitos muistutuksesta!

  • Reply
   Nina
   30/01/2016 at 13:00

   Kannattaa Pauliina testata. Ainakin itse tykkään tuosta ihmisienestä tosi paljon.

  • Reply
   Ninni
   30/01/2016 at 20:46

   <3 <3 <3 <3 <3 Hauskoja ihohetkiä sienen kanssa <3 <3 <3 <3 <3

   • Reply
    pauliina
    31/01/2016 at 15:53

    testattu! oli niin mukavaa pyöritellä sienellä kasvoja ja kuvitella kuinka samalla pyörittelee kaikki iho-ongelmat httoon, että en meinannut malttaa lopettaa ollenkaan. 😀

    • Reply
     Nina
     31/01/2016 at 20:01

     Jes, hyvä pauliina! Mulle kävi ihan samalla tavalla! 😀 😀 Toivottavasti iho-ongelmat todellakin katoavat tämän tuotteen myötä meiltä molemmilta. 🙂

 • Reply
  SatuKoo
  30/01/2016 at 18:45

  Nyt oli niin hyvä myyntipuhe, että pakko hankkia itsellekin testiin 🙂

  • Reply
   Nina
   30/01/2016 at 20:15

   Kannattaa testata! Ja jos ei sovikaan sinulle, niin ei maksanut paljon. 🙂 Ja hei, sitä voi käyttää myös koko kropalle jos ei sovi kasvoille. Kuorii myös vartaloa ihanasti. <3

 • Reply
  Johanna
  12/02/2016 at 22:22

  No pakkohan tuo sieni oli minunkin hankkia kun oli tarjouksessa 4e.. ? Vasta parina iltana testattu mut ihanan tuntuinen on! Ai tuostako sienestä on jo pitkäänkin puhuttu???!!? Menny mulla ihan ohi, eka kertaa kuulin moisesta ihmesienestä ku luin sun blogia ? Taas yksi hyvä syy lisää seurata tunnetilaa!

  • Reply
   Nina
   14/02/2016 at 08:17

   Kiitos, ihana kommentti Johanna! ❤️ Kiva kuulla että tykkäät sienestä. Mun iholle se ainakin tekee tosi hyvää. ?

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.