Kosmetiikkaa Balmuirilta

tunnetila: tykkäys

balmuir_collection

Juuri kun ajattelit, että kotimainen Balmuir on niin upea brändi ettei upeampi voisi olla, Balmuir yllättää ja tuo valikoimiinsa myös kosmetiikkaa!

Balmuirin valikoimiin on tullut uutuutena luonnollinen käsisaippua ja niin ikään luonnollinen, sertifioitu käsivoide. Yksinkertaisen ylelliset pakkaukset kaunistavat kylpyhuoneen ja tuotteet tekevät iholle hyvää.

Mountains tuoksuu raikkaalle vuoristoilmalle ja sisältää mm. karpalon ja tyrnin tehokkaita antioksidantteja. Forest sisältää mustikka- ja lakkauutetta, ja jättää iholle bergamotin ja sitruunan hennon tuoksun. Meadow sisältää puhdasta ruusuvettä sekä suojaavaa pellavansiemen- ja kehäkukkauutetta.

Ylellisissä tuotteissa on mukana myös mm. ihoa pehmentävää aprikoosinkiviöljyä.

Tuotteita saa tällä hetkellä tilattua Balmuirin verkkobutiikista. Toivottavasti tuotteita tulee myyntiin myös muille jälleenmyyjille. Olisi kiva päästä tuoksuttelemaan tuotteita ihan livenä ja valitsemaan oma suosikki kylppärin kaunistukseksi!

0

(2) Kommentit

  1. Mirva says:

    Harmaa Avignon <3 <3 Oli pakko hankkia se heti kun näin sen kaulassasi. Onneksi hankin. Se on paras huivi ikinä! Voin nyt myydä kaikki vanhat huivit pois. 🙂

    1. Nina says:

      Sanos Mirva muuta! Olen omaan Avignon -huiviini ihan käsittämättömän kiintynyt. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.