Haussa lisää keväistä tunnelmaa

tunnetila: testailu

logona3

Pääsin viikonloppuna keväiseen tunnelmaan ja päätin jatkaa kevätfiilistelyä myös kotona. Arvatkaa mikä piristää mukavasti mieltä jos talvi alkaa jo tympiä? Kesältä tuoksuvat suihku- ja vartaonhoitotuotteet!

Sain viime keväänä tuotteita testiin Logonalta, mutta en ole ehtinyt ottaa tuotteita vielä käyttööni.

Nyt kun kaivelin kaappeja kesäiset tuoksut mielessäni, päädyin haistelemaan Logonan granaattiomenasarjaa. Siinä se sitten oli. Täydellinen kesäfiilis suihkuun. Ja mikä parasta, tuoteperheen yksi edustajista oli vartaloöljy*, eli se jos mikä sopii kuivalle talvi-iholle.

logona4 logona2

Tuotteiden granaattiomena ja Q10 edistävät solujen uudistumista ja lisäävät ihon vastustuskykyä. Luomulaatuiset sheavoi ja soijapavun öljy taas hoitavat ja ravitsevat ihoa. Tuotteet sopivat vegaaneille ja niillä on useampikin luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Kuulosti täydelliseltä kombolta näille säille. Paitsi että tuotteet eivät tuoksu iholla juuri miltään. Hitsi mikä pettymys! Purkista tuoksutellessa tuoksu on ihan erilainen mitä käytössä.

Onko Teillä kokemusta Logonan tuotteista? Olenko jemmannut tuotteita liian pitkään kaapissa ja tuoksu on ajan myötä kadonnut niistä, vai onko tuotteiden tuoksu normaalistikin hyvin mieto?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  JonnaH.
  02/02/2016 at 11:23

  Kaikissa mun käyttämissä Logonan tuotteissa on ollut tosi miedot tuoksut, ei yhtään sellaiset, mitä ajattelin aluksi. Granaattiomena on lisäksi yleensä melko tuoksuton, mulla on mm. Dr. Schellerin suihkugeeli, sekään ei tuoksu millekään.

  • Reply
   Nina
   02/02/2016 at 12:09

   Kiitos tiedosta Jonna! Ehdin jo luulla, että tuotteet ovat nähneet parhaat päivänsä jo jokin aika sitten. Voi kunpa tuotteiden tuoksu olisi niin ihana mitä ensinuuhkaisu lupaa. Öljystä onneksi jää iholle kiva pieni tuoksu.

 • Reply
  Nina
  02/02/2016 at 23:17

  Olen käyttänyt seerumia ja sen tuoksu alkoi vähän tökkiä. Pidin kyllä kovasti tuntumasta iholla ja se oli muuten oikein hyvä, mutta tuoksu oli vähän siinä ja siinä. Tiedän monta kavereistani, jotka eivät olisi kyenneet sitä seerumia tuoksun vuoksi käyttämään.

  • Reply
   Nina
   03/02/2016 at 09:25

   Kiinnostavaa… Eli muissa tuotteissa tuoksu on mieto, mutta seerumissa vahvempi. Minulla itselläni on joku tuoksuyliherkkyys ruusuntuoksuisille tuotteille. Vaikka tuotteet olisivat miten täydellisiä tahansa, en voi käyttää niitä sillä tuoksu tökkii kamalasti.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.