Asia loppuun käsitelty

tunnetila: tyytyväisyys

keittiö2016

Mukavaa sunnuntaihuomenta!

Arvatkaa mitä? Keittiötämme kohdannut vesivahinko pitäisi nyt olla osaltamme loppuun käsitelty!

Keittiössä on vihdoin kaikki tavarat paikoillaan, ja homma on saatu hoidettua loppuun myös vakuutusyhtiön kanssa.

Vakuutusyhtiöistä kuulee usein mitä kummallisimpia tarinoita. Mitään ei korvata ja syyt korvausten eväämiseen ovat välillä hyvin kryptisiä. Tällä kertaa voin rehellisesti sanoa olleeni todella tyytyväinen vakuutusyhtiömme OP Pohjolan toimintaan vahingon aikana.

Yhteydenpito toimi molempiin suuntiin sujuvasti. Vakuutuskäsittelijämme oli mukava ja kannustava. Hän kertoi selkeästi kaiken mitä meidän täytyi ottaa huomioon, ja millaisia dokumentteja he vahingosta tarvitsivat.

Viikko siitä kun kaikki paperit oli toimitettu OP Pohjolaan sain postitse kirjeen. Hermostuin heti kun näin lähettäjän nimen. ”No mitähän hittoa heiltä vielä puuttuu?!” Olin varma, että kuoressa olisi lisäselvityspyyntö.

Olin väärässä. Kuoressa oli korvauspäätös! En olisi voinut villeimmissä kuvitelmissanikaan ajatella, että päätös tulisi noin nopeasti.

Pinnaa kiristäneen vesivahingon jälkeen olin valtavan iloinen siitä, että kaikki sujui vajuutusyhtiön kanssa noin mutkattomasti. Koko hommasta jäi suorastaan hyvä mieli.

Onko Teillä hyviä kokemuksia vakuutusyhtiöistä, vai kuuluvatko mieleenpainuvimmat kokemuksenne siihen yleisemmin kuultuun valitusten kerhoon?

Follow my blog with Bloglovin

0

(8) Kommentit

 1. Kay says:

  Hienoa kuulla, että kaikki meni lopussa hyvin! Minulla on myös hyviä kokemuksia vakuutusyhtiöstä. Silloin kun talossamme oli tulipalo ja sen jälkiä jouduin selvittelemään ja mitä kaikkea vakuutusyhtiö tarvitsee ja korvaa, sain hyvää palvelua. Mukana oli niin taloyhtiön vakuutusyhtiö sekä oma, taloyhtiön vakuutusyhtiön asiat hoituivat palkatun siivousfirman kautta moitteetta. Olin kuukauden evakossa tulipalon jälkeen, koska sähköjä ei käytännössä ollut ollenkaan ja tältä ajalta sain korvauksen ja päätöksen vielä todella nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

  1. Nina says:

   Ai niin se teidän tulipalo! Se oli kyllä kamalaa! Onneksi oma asuntosi ei joutunut palon uhriksi muuten kuin välillisesti. Ihan kuten mekin tässä. Putki oli yläkerrassa tukossa ja yläkerran vedet tuli meidän lavuaarista yli.

   Mahtava kuulla, että silloinkin kaikki sujui helposti ja ilman vääntämistä. Noissa tilanteissa kun ärsyttää ja surettaa muutenkin, niin jos joutuu vielä taistelemaan niin se on kohtuutonta.

 2. Tarja says:

  Mahtavaa, että kaikki on sujunut hienosti ja keittiönne on nyt valmis!
  Minulla on myös pääsääntöisesti hyviä kokemuksia vakuutusyhtiöstämme. Etenkin lasten sairausvakuutuksien osalta: päätös korvauksesta on kilahtanut sähköpostiin joskus jopa muutaman tunnin sisällä ja rahat ovat olleet tilillä parissa päivässä. Tosi ihanaa, kun ei ole tarvinnut koskaan ns. taistella mistään.

  1. Nina says:

   Vau! Onpa virkistävää kuulla pelkästään hyviä kokemuksia. Välillä tuntuu ettei kuule vakuutusyhtiöistä mitään muuta kuin valitusta valituksen perään.

 3. Ihan mahtavaa, että kaikki on nyt kunnossa! Itse en ole joutunut olemaan kuin pari kertaa vakuutusyhtiön kanssa tekemisissä varastetusta pyörästä ja liian pitkään kiertäneestä matkalaukusta, molemmilla kerroilla homma sujui malliikkaasti. 🙂 Tällaisissa kalliimmissa jutuissa takuulla vähän takaraivossa kolkuttaa, että mitenkä käy…

  1. Nina says:

   Onpa mahtava kuulla että myös sinulla Jonna on vain hyviä kokemuksia vakuutusyhtiöiden kanssa asioinnista!

   Olemme onneksi asunnossamme vuokralla, eli oma kotivakuutuksemme korvasi pääosin vain tuhoutuneen irtaimen. Sanoinkin miehelleni, että en enää koskaan halua omistaa asuntoa. Silloin kaikki vahingot aiheuttavat suurempia kustannuksia. Vuokralaisena saa olla aika vapaa ja huoleton kaikesta tällaisesta. 🙂

 4. Emilia says:

  Tosi hienoa, että kaikki sujui noin hyvin! Ja ihanaa, että keittiö on vihdoin kunnossa 🙂
  Omat kokemukset vakuutuksista liittyvät lähinnä lemmikin lääkärikäyntien kuluihin ja ne ovat sujuneet kahdessa eri vakuutusyhtiössä aivan loistavasti. Toinen näistä on juurikin OP Pohjola ja luotan vahvasti siihen, että myös kaikki muut vakuutukset hoituvat heidän kanssaan yhtä hyvin (koti, matka ja jne.) ja tämän kokemuksen perusteella voisi toivoa, että näin käy 🙂

  1. Nina says:

   Kiva kuulla sinullakin olevan hyviä kokemuksia vakuutusyhtiöistä. Olen kyllä todella tyytyväinen OP Pohjolan palveluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.