Raikasta kevätuutta kotiin

tunnetila: ilo

vallila_aamiainen2
*yhteistyössä Vallila*

Pari postausta sitten mainitsemani suuri paketti herätti monien kiinnostuksen, joten kerrottakoon nyt heti mitä paketista löytyi.

Teen tulevan kevään aikana yhteistyötä useamman postauksen verran Vallilan kanssa, ja tuossa suuressa paketissa oli paljon kivoja juttuja remontin jäljltä valmistuneeseen keittiöömme.

vallila_aamiainen1vallila_aamiainen3vallila_aamiainen4

Yhteistyön tarkoituksena on tuoda uutta ilmettä koko kotiin. Ensimmäiseksi piristävää silausta vailla olevaksi kohteeksi valitsimme kovia kokeneen keittiömme. Vesivahingossa tulvineen likaveden alle jäi mm. keittiön matto ja iso kasa keittiö- ja muita pyyhkeitä.

Viehätyn aika harvoin kukkakuoseista, mutta jostain syystä iskin heti silmäni kevät/kesä16 -mallistoon tutustuessani Matleena Issakaisen suunnittelemaan Bonsai -kuosiin. Pirteä ja raikas kuosi ei ole mielestäni liian kukkainen, vaan siinä on mukana myös viehättävää itämaista henkeä.

Bonsai -sarjasta löytyy paljon erilaisia keittiötuotteita, joilla saa helposti piristystä arkeen. Etenkin näin talven jäljiltä nuutuneeseen fiilikseen paras lääke on pieni pisara värikkyyttä.

Vaikka ulkona sataisi räntää vaakatasossa (kuten tämän postauksen kuvia ottaessa), niin olo on pirteä ja iloinen Bonsai -kuosia katsellessa. Täytyy vain muistaa, ettei vahingossakaan vilkaise ikkunasta ulos…

0

(4) Kommentit

 1. Mirva says:

  Voi miten kaunis tuo tulikukka, vai mikä ikinä onkaan! Siis tuossa viimeisessä kuvassa. Mulla on yleensä kaikki kodintekstiilit valkoisia tai harmaita. Niiden joukkoon sopisi kivasti tällaiset pirteät kuosit.

  Kivaa viikkoa sinulle Nina!

  1. Nina says:

   Samaa mieltä Mirva! Minullakin on kaikki aina ihan väritöntä, joten kaunis kuosi piristää kummasti. 🙂

 2. Heidi V says:

  Vallila on paras! Odotan innolla postauksia teemasta.

  1. Nina says:

   Jee Heidi! Ihana kuulla että tykkäät Vallilasta! Kiva tietää että postauksia aiheesta odotetaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.