Pinnausta

tunnetila: ihmetys

pinterest_1

Käytättekö Te Pinterestiä? Palvelua, jonne voitte kerätä kaikkea Teitä inspiroivaa mitä löydätte verkossa pyöriessänne? Minulla on ollut Pinterest-tili jo monta vuotta, mutten osaa yhtään käyttää sitä.

Pinterestin tarkoituksena on hakea verkosta inspiraatiota, mutta millä ihmeen ajalla siellä verkossa oikein seikkaillaan? Minun nettikäyttäytymiseni on oikeastaan sähköpostin, uutissivustojen ja blogien käyttöä. Minulla on tietyt sivustot joilla käyn päivittäin, ja jo siihen menee niin paljon aikaa, että minulle ei tulisi mieleenkään pyöriä sattumanvaraisilla sivuilla ja hakea vaikka inspiraatiota kampauksiin, sisustukseen tai talvipukeutumiseen.

Minulla on aina ollut oma tyyli pukeutua tai vaikkapa sisustaa. En etsi muualta inspiraatiota sillä tiedän mitä itse haluan, enkä halua näyttää samalta kuin muut. Olenko ihan outo?

Tällä hetkellä Pinterestissäni on muutama kansio, joista suurin osa sisältää kuvia omasta blogistani. Omia asukuvia, kuvia omilta matkoilta jne. Käytän siis Pinterestiä aivan väärin. Jaan siellä omia kuviani, vaikka sinne täytyisi kerätä muiden kivoja julkaisuja.

Käytättekö Te Pinterestiä ja ymmärrätte sen pointin?

0

(10) Kommentit

 1. Ei ole pakko kerätä kuvia ympäri internettiä, vaan voi pinnata muiden pinnejä 🙂 Eli Pinterestin hakuun vaan kaikkea mistä haluaa lisää inspistä, ja sit re-pinnailee mieluisia kuvia omiin kansioihinsa. Pinterestin kännysovellus on kätevä ja ihana vaikka bussimatkalla, kun voi vaan selata kauniita kuvia!

  1. Nina says:

   Eli muiden jo valmiiksi pinnaamia kuvia voi pinnata itselleen? Ahaa!!! No tämähän jo selventää vähän. Paitsi että eikö sitten kohta kaikkien Pinterest-tilellä pyöri samat kuvat jos kaikki tekevät noin..? 😀

 2. Petra says:

  Nimenomaan, pinnaa muilta. Mä käytän töissä että privana, katso mun ”men” -kansio inspiraatioksi 🙂

  1. Nina says:

   Mäkin haluan oman ”men” kansion!!! <3 😀

 3. Minä en ole lähtenyt pinterestiin just sen vuoksi, ettei minulla ole aikaa eikä tahtoa pyöriä netissä/somessa tämän enempää. Joskus voisi olla kiva katsella muiden keräämiä pinterest-tilejä. Se vaan ettei niitä taida päästä katselemaan kuin kirjautumalla itse palveluun. Blogger, face ja instagram riittävät minulle.

  1. Nina says:

   Sama juttu minulla Kaisu. Netti on ihan tolkuton aikasyöppö! Mitä vähemmän siellä pyörin, sen enemmän minulla on aikaa kaikkeen muuhun. Instagramista tykkään tosi paljon. Se saanee riittää. 🙂

 4. Välillä pinnailen paljonkin, nyt ei aika ei ole riittänyt. Reseptejä otan runsaasti talteen ja käytänkin etenkin silloin kun en tiedä mitä söisi tai korkeintaan joku raaka-aine tulee mieleen, asuinspistä olen pinnannut paljon, mutta aika ei oikein riitä kansion läpikäymiseen. Pari salattua kansiotakin on (jotka vain minä ja ne joille jaan näkevät), niissä on ideoita yhteen mahdollisesti joskus toteutettavaan liikeideaan jota on jo hyvän aikaa ystävien kanssa pyöritetty.

  1. Nina says:

   Ooh, tuollaiseen liikeidean kehittelyyn ja ideointiin Pinterest on varmasti mainio työkalu. Ja nuo reseptitkin alkoivat heti kiinnostaa… Tosin luulen että myös minulla jäisi kansiot käymättä läpi. Vietän jo nyt liikaa aikaa koneella, eli olen ehkä vain tyytyväinen etten ole jäänyt koukkuun Pinterestiin. 🙂

 5. Minä käytän Pinterestiä tosi paljon. Aina kun kaipaan inspiraatiota, suuntaan sinne. Juuri muiden pinnausten pinnaaminen on se juttu, seuraan aika montaa ihanaa Pinterest-tiliä. Käytän tosi paljon pukeutumisinspiraatioon, mutta myös omia ruokakuvia varten kerään aina inspiraatiokuvia ja reseptejäkin etsin nykyään tuon visuaalisen kanavan kautta eniten. Aikaahan se kyllä vie 😉

  1. Nina says:

   Ai siellä on myös reseptejä? Täytyy varmaan tutkia Pinterestiä joku päivä tarkemmin kun on aikaa. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en ole selannut sitä koskaan kunnolla. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.