Familonin koti

tunnetila: tykkäys

familon2

Olen menossa illalla juhlistamaan tänä vuonna 50 vuotta täyttävää kotimaista Familonia.

Familon on tuttu jokaiselle suomalaiselle laadukkaista vuodevaatteistaan. Viime syksynä Familon esitteli medialle uuden aluevaltauksensa: Familon Home -tekstiilimalliston. Tykkäsin monipuolisesta ja laajasta mallistosta kovasti.

familon3familon1familon7

Mallisto koostuu päiväpeittojen ja koristetyynyjen lisäksi kahdesta hyvin erihenkisestä tekstiiliperheestä. Familon Princess – mallistosta löytyy romanttisia kuoseja, hempeitä sävyjä ja paljon pellavaa. Familon Ultra -malliston (kolme ylintä kuvaa) kuosit taas ovat klassista ruutua ja raitaa, materiaalina laadukas puuvilla.

Pidin mallistojen monista tuotteista, mutta ehkä eniten ihastuin Familonin kylpytekstiileihin. Trendikkäät Hamam-pyyhkeet ja muhkeat kylpytakit sulattivat sydämeni, ja valkoinen kylpytakki pääsi heti hankittavien tuotteiden listalle. Minulla ei nimittäin ole tällä hetkellä ollenkaan kylpytakkia, mutta tassuttelisin sellaisessa kotona mielelläni.

familon8 familon9

Familonin kodintekstiilit ovat tulleet jälleenmyyjien (mm. Prisma, Sokos, Isku, Carlson ja Hobby Hall) valikoimiin tammikuussa. Kiva päästä pian aamutakkiostoksille!

Mitäs tykkäätte Familonin uudesta aluevaltauksesta?

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.