Tyylikäs kameralaukku

tunnetila: vinkkaus

olympus_kameralaukku3

Maanantaisessa asupostauksessani esiintyi uusin hankintani, tyylikkäin kameralaukku minkä olen koskaan nähnyt!

Hankin talvella kameraani uuden objektiivin, ja sen jälkeen kamerani ei mahtunut vanhaan kameralaukkuuni. Uusi kameralaukku pääsi Hongkongin ostoslistalleni, mutta yhtään kaunista laukkua tuohon tarpeeseen ei tullut siellä vastaan.

Marssin heti reissusta kotiin palattuani kauppaan, ja ostin Olympukselta alkuvuodesta ilmestyneen kameralaukku-uutuuden. Laukku on nahkaa, ja se näyttää aikalailla tavalliselta olkalaukulta.

olympus_kameralaukku1 olympus_kameralaukku2olympus_kameralaukku5

Toki laukun nahka on aika ohutta, eikä nahka tunnu ”oikeisiin” nahkalaukkuihin verrattuna laadukkaalta, mutta kun laukun sisus on suunniteltu kameralle sopivaksi kooltaan ja materiaaliltaan, niin laukun ulkomateriaalin antaa anteeksi.

Myös laukun hinta on vähän turhan kokea laatuun nähden. Maksoin omasta laukustani Verkkokaupassa 99,90€ ja kiristelen edelleen hampaitani tuosta hinnasta. Samalla hinnalla olisi saanut varmasti joko laadukkaamman kameralaukun tai pienen nahkalaukun.  Tein ostoksen silti, sillä kameralaukuksi laukku on todella tyylikäs.

Laukkuun mahtuu kameran ja suuremman objektiivin lisäksi puhelin, pieni rahapussi, huulikiilto ja vähän jotain muutakin. Eli tarvittaessa tällä laukulla pärjää koko päivän riennot.

0

(11) Kommentit

 1. Johanna says:

  Hei eikös Verkkokaupalla ole tuotteistaan hintatakuu? Jos tuote on muualla halvempi, niin silloin hinnan erotuksen saa takaisin. Laukku näkyy olevan edullisempi Olympuksen omassa verkkokaupassa, eli kannattaa kysyä kymppi takaisin. Säästöä se on sekin! ?

  1. Nina says:

   Kiitos vinkistä Johanna! Vaikka kyse on vain kympistä, niin laitoin silti viestiä Verkkokauppaan. Huomasin nimittäin, että Verkkokaupalla hinnoittelu oli mennyt ehkä aluksi pieleen, ja laukun hinta on nyt heilläkin kympin halvempi mitä oli laukun ostaessani hetki sitten. Pöh!

   1. Nina says:

    Ooh, olipa nopeaa toimintaa Verkkokaupan aspalta! Sain jo nyt vastauksen, että jälkikäteen hinnanalennuksia ei enää saa. Hitsi. Tiesin jo ostaessani että laukun saisi halvemmalla muualta. Olisi pitänyt ymmärtää sanoa siitä kassalla. Noh, tiedänpähän seuraavan kerran.

 2. Näyttää tosi tyylikkäältä, harmi jos laatu ei mielestäsi kohdannut hintaa.

  1. Nina says:

   Juu, tyylikäs tuo kyllä on. Mietin paketin kotona avatessani, että oliko minulle sattunut vähän maanantaikappale kun laukussa oli kummallisia kuhmujakin (näkyy kuvissa tuo kuhmullaan oleva yläkulma), mutta tarvitsin laukun käyttöön heti, joten en jaksanut lähteä palauttamaan laukkua tai reklamoimaan. Yritän nyt ajatella, että tämä on ”vain” kameralaukku ja superhieno sellainen. Nahkalaukku-unelmat on sitten erikseen. 😉

 3. On kyllä ihana kameralaukku ainakin näin kuvissa! Kiva, että nykyään on tällaisia tyylikkäämpiäkin kameralaukkuja niiden perusmallien lisäksi.

  1. Nina says:

   Juu, on se laukku livenäkin ihana. Vähän liian kallis vaan laatuunsa nähden. 🙂 Toki jos se olisi tehty paremmasta nahasta, niin hinta olisi silloin vielä suurempi ja laukku olisi painavampi. Tuolla nahalla on ehkä haettu juuri keveyttä, mikä on kyllä kameralaukussa tosi tärkeä asia.

 4. Kivannäköinen laukku! Omaa kameraa kanniskelen äidin miehen vanhan filmikameran nahkaisessa laukussa. Oli kyllä hyvä löytö varastosta, mutta eihän näin tyylikäs ole. Olen itsekin katsellut näitä sillä silmällä, mutta taidan vielä pitäytyä vanhassa 🙂

  1. Nina says:

   Oi, vanha laukkusi kuulostaa ihanalta koska sillä on tarina. Vaikka oma laukkuni on kaunis ja tyylikäs, niin tarinoita ei voi rahalla ostaa. 🙂

 5. SatuKoo says:

  Onpas tyylikäs kameralaukku, pakko saada itsellekin tuollainen. Mies onkin lähdössä käymään reissussa ja olen miettinyt, että mitä pyytäisin tuomaan tuliaiseksi. Enää ei tarvitse miettiä 🙂

  1. Nina says:

   Laukku on kyllä tyylikäs ja kevyt, ja sinne mahtuu vaikka mitä! Suosittelen vinkkaamaan asiasta miehellesi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.