Kroppa kesäkuosiin

tunnetila: testailu

bottegaverde_03

Näin pääsiäisen jälkeen on hyvä aloittaa kropan huoltaminen kesäkuntoon. Toivon itse saavani vartalon kuosiin käyttämällä kuurimuotoisesti Bottega Verden vartaloa muokkaavia tuotteita.

Aloitan päivittäisen hoitorutiinin Kuolleenmeren kylpy- ja kuorintasuolalla*, josta teen tehokkaan, samalla ihoa kosteuttavan, kuorinnan. Mar Morto suolakiteitä hakataan ensin pieneksi murskaksi, ja murskan sekaan lorautetaan kiinteyttävää ja ravitsevaa Scolpito -vartaloöljyä*.

Kuorinta sopii koko vartalolle, ja se kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa todella tehokkaasti. Suola-öljyseosta voi tehdä kerralla isomman satsin, sillä se säilyy hyvin jääkaapissa.

bottegaverde_02bottegaverde_01bottegaverde_04

Kosteuttavan kuorinnan jälkeen iholle hierotaan Cancelluliten viilentävä selluliittivoide*. Tuotteen aktiiviraaka-aineina ovat mm. kofeiini (tehostaa rasvasolujen aineenvaihduntaa) ja ruscus (lisää ihon joustavuutta ja elastisuutta). Mukana on myös jojoba- ja manteliöljyä.

Viilentävät selluliittituotteet ovat tällä hetkellä markkinoilla kuumaa kamaa ja ne perustuvat cryo-kylmävaikutukseen. Kylmähoito aktivoi kehon hermo-, hormoni- ja verenkiertojärjestelmää ja kylmähoidon on huomattu olevan tehokas hoitomuoto myös selluliittia vastaan.

Kaikenlaisia poppakonsteja selluliitin tuhoamiseen on tullut vuosien saatossa testattua, mutta tuloksia ei ole tullut. Olisikohan näistä tuotteista selluliitin tappajiksi? Raporttia seuraa!

0

(2) Kommentit

  1. merikukka says:

    Pitäisi kyllä kuoria kroppaa useammin. Talvisin se tuppaa unohtumaan. Vaikka sillä ei olisi vaikutusta selluliittiin, niin kyllä ihoni tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä ja hyvin kostutetulta. Lisäksi kun kuorin ihoa kahvinporoilla aamulla, kahvintuoksu ja vilkastunut verenkierto tuntuvat piristävältä. Pitääkin kokeilla suolaa ja öljyä. Pitää tehdä tästä jo nyt rutiini, kotispa kerran viikossa. Kesähelteet tulevat aina niin yllättäen; yhtenä päivänä nollakeli ja viikon päästä voi olla jo hellettä. Suomen kesä 😀

    1. Nina says:

      No juu, minun piti aloittaa tuo selluliitinpoistokuuri 1.4., mutten ole vieläkään ehtinyt aloittaa hommaa. Miten voikin olla muka aina niin kiire, ettei ehdi huolehtia itsestään?? Jospa nyt viikonloppuna aloittaisin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.