Espadrillotaivas

tunnetila: pähkäily

*yhteistyössä Spartoo*

espadrillot1 espadrillot2 espadrillot3

Ai jai jai! Tänä kesänä espadrillorakastajaa hemmotellaan ihan olan takaa!

Hongkongin matkamme viimeisenä päivänä luonto yllätti matkailijan. Jouduimme kesken kauniin kevätpäivän valtavan sadekuuron yllättämiksi. Minulla oli jalassa eläinkuosiespadrillot, jotka kastuivat läpikotaisin.

Kenkien juuttipohjat räjähtivät pörröiseksi ja sisäpohja meni mutkalle. Vaikka noista kengistä suuresti pidinkin, minun oli pakko luovuttaa ja jättää kengät hotellin roskakoriin. Poden siis nyt akuuttia espadrillovajausta.

Kenkävajausta paikatakseni kävin tutkailemassa verkkokauppa Spartoon espadrilloja. Olin onnesta ymmyrkäisenä kun näin butiikin valtavan valikoiman. Jos tuolta ei löydy espadrilloja kenkävajeeseen niin ei sitten mistään!

Nyt kun vielä osaisin päättää haluanko kesäksi uudet kengät mustana, kimaltavana vai raidallisena. Ja sen, onko uusien espadrillojeni materiaali klassista kangasta vai ylellistä nahkaa. Tällä hetkellä olen saanut karsittua finaaliin kuusi erilaista kenkäparia. Luulen että päädyn tilaamaan niistä vähintään kahdet…

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Johanna
  07/04/2016 at 09:05

  Nuo Kenzot <3 Mutta oma kokoni oli loppu. Nyt alkaa metsästys ympäri verkkoa! 😀

  • Reply
   Nina
   07/04/2016 at 12:23

   Kenzolla on tooooosi ihania malleja! Kalliita, mutta ihania!! 😀

 • Reply
  Merja
  07/04/2016 at 09:08

  Oioioi….
  Muutama vuosi sitten Roomasta hankkimani ihanat, syvänpunaiset paksusta thaisilkistä valmistetut espadrillot eivät ehkä kestä enää koko kesää – uudet on pakko hankkia.

  • Reply
   Nina
   07/04/2016 at 12:25

   Oooh, kuulostaapa ihanalle tuo syvänpunainen silkki! Verkkokaupassa oli myös valtava määrä todella kauniita värikkäitä espadrilloja, mutta kollaasiin poimin tossuja omalta värikartaltani. On kyllä niin laaja valikoima, että tuolta löytää varmasti jokainen omansa.

   • Reply
    Merja
    07/04/2016 at 18:57

    Punaiset kengät pelastaa asun kuin asun.
    Tyttäreni on perinyt tämän ajatuksen ?

    • Reply
     Nina
     07/04/2016 at 19:20

     Tuo on Merja kyllä erittäin toimiva ajatus, ja hyvä opetus jaettavaksi sukupolvelta toiselle. 🙂

 • Reply
  saara
  07/04/2016 at 16:32

  Onpa kauniita tosiaan! Tuollaiset nahkaiset kelpaisivat tänne :). Olen erittäin huono ostamaan kesäkenkiä/sandaaleja, ehkä voisi ajatella espadrilloja täksi kesäksi… Miten pärjäsit kylmän viime kesän espadrillojen kanssa, tarkenit kuitenkin?

  • Reply
   Nina
   07/04/2016 at 19:03

   Suosittelen testaamaan espadrilloja. Olen itse vannoutunut käyttäjä, kuten varmaan olet huomannut. 🙂 Käytin viime kesänä kylmemmillä ja sateisemmilla säillä lenkkareita, mutta aina kun oli vähänkin lämpimämpää kaivoin esiin espadrillot. Kengät on kuitenkin aika umpinaiset, joten ne on yllättävän lämpimät. Eteenkin kun viime kesänä käytin paljon nahkaisia espadrilloja jotka eivät päästäneet kylmyyttä sisälle.

 • Reply
  Vivi Vinna
  08/04/2016 at 09:30

  Nuo on sellaset kengät, jotka on Espanjassa ollut iät ja ajat. 🙂 Kumma kyllä itse en ole vieläkään hankkinut, vaikka ne on kuulemma maailman parhaimmat kesäkengät. Mutta sateella niitä ei tosiaan voi pitää. Harmi, mikä tuuri ollu siulla. No, mutta hyvä syy hankkia uudet! 🙂 Ps. Miun blogissa olisi siulle jotain kivaa. 🙂

  • Reply
   Nina
   08/04/2016 at 14:11

   Juu, espadrillot on kenkäklassikot, ja aina ihanat!

   Käyn tsekkaamassa blogisi, kiitos jo etukäteen yllätyksestä Vivi! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.