Kuikuilua konsertissa

tunnetila: harmitus

kuva

Kerroin sunnuntaina että saan pariksi yöksi ystäväni kylään. Syy tälle ihanalle vierailulle löytyy kuvasta yllä. Kävimme maanantaina kuuntelemassa yhtä maailman suurimmista ja suosituimmista pop diivoista, Mariah Careytä.

En ole itse mikään suurin pop diivojen fani, mutta olen silti nähnyt aikaisemmin jo Madonnan, Britneyn, Kylien ja Lady Gagan. Kun sitten Mariahista kovasti pitävä ystäväni pyysi minua konserttiin seurakseen, läksin mielelläni mukaan.

Ystäväni osti meille keikkaliput ja onnistui saamaan ne miltei lavan edestä. Istuimme permannolla kuudennella rivillä ja iloitsimme etukäteen miten näemme kerrankin kunnolla poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Mariahin. Mutta kuinkas sitten kävikään…

Saman tien kun Mariah nousi lavalle, permannolla omilla paikoillaan istuneet ihmiset pomppasivat seisomaan. Minun edessäni, missäs muuallakaan, seisoi lähemmäs kaksimetrinen korsto, joka vielä kuvasi lähes jokaisen biisin puhelimellaan kädet ilmassa. En nähnyt omalta paikaltani, vaikka siis nousin myös seisomaan, yhtään mitään. Kyllä harmitti!

Seisoin sitten koko konsertin niska kenossa ja yritin kurkkia lavalle eri tavoin. Vaikka konsertti itsessään oli hieno, niin on pakko todeta että omaa tunnelmaani kyllä latisti todella paljon se, etten nähnyt välillä lavalle lainkaan.

Jossain vaiheessa meinasin kopauttaa miestä olalle ja kertoa hänelle, että olen maksanut lipusta ihan yhtä paljon kuin hänkin, ja että haluaisin nähdä omalta paikaltani lavalle edes yhden kappaleen ajan. Näin jälkeenpäin en tiedä miksen tehnyt sitä.

0

(2) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Voi harmi! Istumapaikalla istutaan. Ja tuo kuvaaminenkin… itse nauttisin ja keskittyisin konserttiin.

    Tosin Chisu kehotti konserttisalissa tanssimaan ja lopuksi koko yleisö nousikin seisomaan ja joraamaan…

    1. Nina says:

      Samaa mieltä Heidi! Olen niin lyhyt, että otan yleensä mielummin istumapaikan jostain katsomosta. Vaikka olen silloin kauempana lavaa, niin silti tiedän näkeväni sieltä lavalle paremmin kuin seisoessani pidempien ihmisten takana permannolla. Ja mikä ärsyttävintä, permannolla katsomot oli jaettu A, B ja C osioon. A ja B osoissa olevat ihmiset istuivat ja nousivat tanssimaan vain välillä. Meidän edessämme C osiossa eturivit seisoivat koko ajan. Ja kun yksi seisoo, kaikkien muidenkin on seisottava. Harmitti kaikkien osiossamme olevien ihmisten puolesta kun kukaan ei voinut istua muutaman eturivin törpön takia. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.